Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

QUOTE(Susindoja @ 2009 02 21, 20:23)
meta klaidą, tai rodo kažkada buvusią klaidą, kuri po kurio laiko arba pranyks, arba reiktų padaryti diagnostiką, ir jei tikrai tik klaida, pakaks tik ją ištrint...

Zodziu nieko baisaus nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 02 21, 19:33)
Zodziu nieko baisaus  nera biggrin.gif

raudona spalva prietaisų skydelyje reiškia - "stop", geltona - "varyk į servisą", - žalia reiškia važiuok su vėjeliu...Vo kai pavariau...Tavo signumas? dyzelis?
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 02 21, 20:37)
raudona spalva prietaisų skydelyje reiškia - "stop", geltona - "varyk į servisą", - žalia reiškia važiuok su vėjeliu...Vo kai pavariau...Tavo signumas? dyzelis?

Pas mane geltona spalva, tai dar galiu vazinet smile.gif Taip, pas mane Signumas, dyzelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 02 21, 20:50)
Pas mane geltona spalva, tai dar galiu vazinet smile.gif Taip, pas mane Signumas, dyzelis smile.gif

Jei geltona-tai varyk i servisa,nes ji gali neuzilgo i raudona pavirsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 21, 20:56)
Jei geltona-tai varyk i servisa,nes ji gali neuzilgo i raudona pavirsti smile.gif

Nu ziuresiu, kaip cia bus. Kai pats netinkamiausias laikas, butinai kas nors turi atsitikt. Ir dar draudimai baigiasi doh.gif O nusimato nemenka kelione ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 21, 19:56)

aha aha...tik tamstos mašinytei diagnozuoti problemą kainuoja dešimteriopai mažiau nei Sky_diver mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 02 21, 21:04)
aha aha...tik tamstos mašinytei diagnozuoti problemą kainuoja dešimteriopai mažiau nei Sky_diver mirksiukas.gif

Vienintelis minusas tu naujesniu masinu visokios elektronikos, diagnistikos ir aisku serisu kainos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 02 21, 19:12)
Trecia diena is eiles uzkurus masina uzsidega toks zenklas (cia is knygutes nufotkinau smile.gif). Po kiek laiko jis uzgesta ir daugiau neuzsidega. Jokiu vaziavimo pasikeitimu nepastebejau. Ka jis reiskia? Pas mane knygute italiska, o anglisko manual'o internete nerandu  schmoll.gif 

mano Opeliuke ir praeitą, ir šią žiemą, kai šaltas variklis, atsiranda šitas ženklas. Vyras sako, kad nedirba viena pašildymo žvakė. Bet čia ne tragedija, va, antrą žiemą važinėju. Ale jei būt tvarkingu, reiktų keisti.
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 02 21, 21:04)

Paprastai nieko nekainuoja,viskas ir taip aisku,kainuoja tik remontas,pas mane viskas paprasta kaip dvi kapeikos biggrin.gif Vertinu masinas,kur nera tu visu elektroniniu pribumbasu,kurie labai per kisene duoda ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(Rituxx @ 2009 02 20, 09:02)
na mano vyriokas vis dar ištikimas audinkei  smile.gif

maniškis irgi doh.gif o aš jų nemėgstu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2009 02 21, 16:09)
Kalbant apie automobilio švarą aš tyliu  ph34r.gif Ne, dulkes nuo panelių tai nusivalau, nu, dar kilimėlius papurtau, na, salone nieks nerūko ir nevalgo, šiukšlių kalnų nėr, bet jau plovyklon važinėt žiemą tiek, kad būt švariai iš išorės man pinigų gaila  blush2.gif Šią žiemą išvis nebuvau - puikiai tvarkėsi sniegas ir atlydis  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
beje, mes ką tik po starterioko mini remončiko doh.gif cool.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif kaip atsibodo jau ta žiema doh.gif greičiau pavasaris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 02 21, 20:12)
Trecia diena is eiles uzkurus masina uzsidega toks zenklas (cia is knygutes nufotkinau smile.gif). Po kiek laiko jis uzgesta ir daugiau neuzsidega. Jokiu vaziavimo pasikeitimu nepastebejau. Ka jis reiskia? Pas mane knygute italiska, o anglisko manual'o internete nerandu  schmoll.gif 

O, man įdomu pasidarė. Gal galite tą itališką aprašymą įmesti? Išversiu, pačiai įdomu.
Atsakyti