Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

QUOTE(pelytė @ 2009 02 26, 13:57)
Nu va ir issiaiskinom thumbup.gif

ką?
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 02 26, 13:57)
Nu va ir issiaiskinom thumbup.gif

Sakyčiau, tai Voverė ant lėkštutės viską padėjo. aciuks.gif Jai už pastangas nuo visų klausiusių smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 26 vasario 2009 - 19:59
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 26, 13:06)
Užsidega keliom sekundėm užvedus.

Vovere, labai aciu uz vertima 4u.gif

Dabar bandau atsirinkti, kas man tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 02 26, 20:58)
Sakyčiau, tai Voverė ant lėkštutės viską padėjo.  aciuks.gif Jai už pastangas nuo visų klausiusių  smile.gif .

Aga ir dar user posted image
Atsakyti
Ačiū jums už ačiū, bet negaliu visų nuopelnų prisiimt blush2.gif Mano sesė gyvena Italijoj, Milane. Tai prašiau jos pagalbos. Ji man vertė, o aš rašiau. Šiaip ji kalba lietuviškai, bet sakinių struktūra jau itališka. Tai jos vertimą reikėjo išverst į mūsišką lietuvišką hihihi.gif
Tai vat jeigu reiks ten dar ką iš italų kalbos išverst - su malonumu padėsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 26, 23:13)
Ačiū jums už ačiū, bet negaliu visų nuopelnų prisiimt blush2.gif  Mano sesė gyvena Italijoj, Milane. Tai prašiau jos pagalbos. Ji man vertė, o aš rašiau. Šiaip ji kalba lietuviškai, bet sakinių struktūra jau itališka. Tai jos vertimą reikėjo išverst į mūsišką lietuvišką hihihi.gif
Tai vat jeigu reiks ten dar ką iš italų kalbos išverst - su malonumu padėsim 4u.gif

Tai ir sesei didelis aciu mirksiukas.gif O jeigu ka, tai butinai kreipsimes pagalbos smile.gif
Atsakyti
Būtų šaunu, jei užtektų to, kas parašyta knygelėse...Bet iš vertimo, anei pats diagnozuosi, anei pats susiremontuosi...
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 26, 23:13)
Ačiū jums už ačiū, bet negaliu visų nuopelnų prisiimt blush2.gif  Mano sesė gyvena Italijoj, Milane. Tai prašiau jos pagalbos. Ji man vertė, o aš rašiau. Šiaip ji kalba lietuviškai, bet sakinių struktūra jau itališka. Tai jos vertimą reikėjo išverst į mūsišką lietuvišką hihihi.gif

Taip taip ir sesei perduok user posted image

QUOTE(Susindoja @ 2009 02 27, 10:02)
Būtų šaunu, jei užtektų to, kas parašyta knygelėse...Bet iš vertimo, anei pats diagnozuosi, anei pats susiremontuosi...

Nu gal ir nesusiremontuosi,bet bent jau pačiai aiškiau,negu ,kad nuvažiuoji i autoservisą o ten meistriukas išeina ir žiūri į tavo mašiną kaip ožys į naujus vartus hihihi.gif Ir nežino ką tau atsakyti,ir aplamai nuo ko pradėti.
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 02 27, 10:49)
1. Taip taip ir sesei perduok user posted image
2. Nu gal ir nesusiremontuosi,bet bent jau pačiai aiškiau,negu ,kad nuvažiuoji i autoservisą o ten meistriukas išeina ir žiūri į tavo mašiną kaip ožys į naujus vartus hihihi.gif Ir nežino ką tau atsakyti,ir aplamai nuo ko pradėti.

1. Perduosiu, ačiū 4u.gif

2. Būtent. Man taip buvo. Kiek klausiau ką vieną užsideganti lemputė reiškia - nei vienas jų nežinojo, pečiais patraukdavo ir pasiųsdavo diagnostiką daryti. Susiradau autoknygą ir išsiverčiau ką reiškia. O pasirodo priežąstis juokingai paprasta buvo doh.gif
Atsakyti
Vertimą perskaičius turėjo lygiai tas pats paaiškėti, - kreiptis pas meistrus, ką mes ir rašėme anksčiau. Žinojimas ką reiškia lemputė (daviklis) , dar nereiškia, kad nereikia daryti diagnostikos...O jūsų patirtis servisuose nepavydėtina...Kur lankotės, jei ne paslaptis??
Atsakyti
QUOTE(Susindoja @ 2009 02 27, 15:03)
Vertimą perskaičius turėjo lygiai tas pats paaiškėti, - kreiptis pas meistrus, ką mes ir rašėme anksčiau. Žinojimas ką reiškia lemputė (daviklis) , dar nereiškia, kad nereikia daryti diagnostikos...O jūsų patirtis servisuose nepavydėtina...Kur lankotės, jei ne paslaptis??

Nezinant, ka reiskia lemputes, meistrai gali pasiulyt atlikt ivairius darbus, nors ju ir nereikia. Tai vat ir aiskinames, kad nebutumem baltos varnos biggrin.gif Galu gale man ir paciai idomu.
Bent jau as lankausi ten, kur kainos mazesnes smile.gif Jeigu reikia pajungt prie kompo, tai tada tenka i oficialu servisa vaziuot, jeigu ne - tikrai kuo toliau nuo ju biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už vertimą.
Va, dar Opel forume radau diskusijų apie šį ženklą. Sau tai prisitaikau pašildymo žvakę. Ir važinėju toliau.. Gal kada vyras užsiims ir sutvarkys.

O mano Opeluko smulkiu remontu dažniausiai užsiima vyras. Savo, kadangi firmai priklausanti, varo į Rasmitą, netgi dėl bet kokios smulkmenos.
Atsakyti