Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

QUOTE(jaspis @ 2009 04 02, 11:15)
As jau balandžio 30 užmoviau vasarinį apavą biggrin.gif
Va čia yra įdėtos dvi fotkes:
http://www_opel-klub...c...2&start=120

su tel darytos, bet savaitgali tvarkysiu, plausiu, tai padarysiu su normaliu fotiku  smile.gif

Pasigirsiu, kad ratai r19..... blush2.gif

Nu masinos grozis blush2.gif apie ratus tyliu... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(TedisLT @ 2009 03 31, 12:36)
Del ten elektriko bedu, tai mano zmona zino kazkoki taska.... kaune centre misko gatvej... ale nezinau tiksliai kur... pas ja ten kompas senoj astroj irgi bludijo... tai sutvarke... vakare jei normaliai is darbo gris zmonike, numesiu nuoroda kur ieskot smile.gif

kur tas taskelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jaspis @ 2009 04 02, 11:15)
As jau balandžio 30 užmoviau vasarinį apavą biggrin.gif
Va čia yra įdėtos dvi fotkes:
http://www_opel-klub...c...2&start=120

su tel darytos, bet savaitgali tvarkysiu, plausiu, tai padarysiu su normaliu fotiku  smile.gif

Pasigirsiu, kad ratai r19..... blush2.gif

Nu masiniukas thumbup.gif ,o ratai ir gi wub.gif
Atsakyti
labukas,
norejau pakalausti: ar yra kam buve,kad vectra 2003 dyzelis\automatas,kol salta-nebenori vaziuoti?nes pas mane masinoj,kazkaip labai keistai,reikia pasildyti,tai tik tada vaziuoti pradeda blush2.gif

Jaspis,
masiniukas kaip lelyte 4u.gif
as vis dar laukiu kol vyras pakeis mano masiniukei ratukus tongue.gif
Atsakyti
Sveikos.Atsiprasau kad isiverziu i jusu temele,bet gal kas parduodat OPEL TIGRA automata? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Again @ 2009 04 03, 00:04)
labukas,
norejau pakalausti: ar yra kam buve,kad vectra 2003 dyzelis\automatas,kol salta-nebenori vaziuoti?nes pas mane masinoj,kazkaip labai keistai,reikia pasildyti,tai tik tada vaziuoti pradeda blush2.gif

Mano galva visoms dyzelinems masinoms reikia pasildyti zvakes nes kitaip net nesikuria.O kaip ten dar kitaip sildosi tai schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,

Aš čia pas jus su tokiu klausimu, gal kas turit Opel Corsą, kaip ji kaip mašiniukas (jos pliusai ir minusai)??? Nes aš pati tik neseniai teises išsilaikiau ir patiko ji man dėl ekonomiškumo, galvoju pirkt tik sunku apsispręst doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2009 04 03, 16:14)
Mano galva visoms  dyzelinems  masinoms  reikia  pasildyti zvakes nes kitaip net nesikuria.O kaip ten dar kitaip sildosi  tai  schmoll.gif

kad reikia pasildyti,tai zinau....ale kodel ji nevaziuoja?dar buvau sumascius,kad gal kokius tepalus dezes reikia keisti,nes jie kai salta sustengsta,bet cia tik mano pamastymai.vyras tai sako,kad gali buti specialiai padaryta,todel ir klausiu ar kas susidure su tokiu variantu?
Atsakyti
Siaubas,kaip tingiu keisti ratus,varztai ten pas mane parudije tokie ir labai sunkiai juos atsukti einasi(uzsukti irgi blush2.gif ),stengiuosi dabar "prisikaupti" moraliskai smile.gif
Atsakyti
Mergicos norėčiau prisijungti prie opeliuku mylėtojų su visa savo žalia cosa wink.gif.
Papildyta:
QUOTE(SOFIKA @ 2009 04 03, 15:35)
Sveikos.Atsiprasau kad isiverziu i jusu temele,bet gal kas parduodat OPEL TIGRA automata? smile.gif

Atsipršau, bet nesusilaikysiu nepakomentavus, norėjau ir aš pirkti tigrą, bet mūsų meistras paaiškino,kad tai prastos kokybės ir dažnai gendantys automobiliai. Aš pati vairuoju Opel Corsa automata ir esu labai patenkinta, mažutė, patogi ir t.t. O šiaip jei ką laukiu až wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(boruzele_adeliuke @ 2009 04 05, 18:47)
Mergicos norėčiau prisijungti prie opeliuku mylėtojų su visa savo žalia cosa wink.gif.
Papildyta:
Atsipršau, bet nesusilaikysiu nepakomentavus, norėjau ir aš pirkti tigrą, bet mūsų meistras paaiškino,kad tai prastos kokybės ir dažnai gendantys automobiliai. Aš pati vairuoju Opel Corsa automata ir esu labai patenkinta, mažutė, patogi ir t.t. O šiaip jei ką laukiu až wink.gif.

Tigra tai ta pati corsa(patiuninguota smile.gif ),tik skirtumas tas,kad tigros dalys ir remontas gerokai (svelniai pasakius) brangesni.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 04 05, 19:17)
Tigra tai ta pati corsa(patiuninguota smile.gif ),tik skirtumas tas,kad tigros dalys ir remontas gerokai (svelniai pasakius) brangesni.

Kiek teko girdet varikliai tigros prastoki.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 04 05, 18:21)
Siaubas,kaip tingiu keisti ratus,varztai ten pas mane parudije tokie ir labai sunkiai juos atsukti einasi(uzsukti irgi blush2.gif ),stengiuosi dabar "prisikaupti" moraliskai smile.gif

Oi ir pas mane ratai dar nepakeisti blink.gif

QUOTE(boruzele_adeliuke @ 2009 04 05, 18:47)

prasom prasom i musu gretas user posted image
Atsakyti