Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

Na va,pravariau technikine siandien su savo astrute thumbup.gif Vienas galvasopis jau atpuole thumbup.gif rytoj dar draudima susitvarkyti lieka ir ratus pasikeisti-prie namu servise uz rata po tris litus ima(jei prirudije-po penkis lotuliukas.gif ),tai pati nesikankinsiu,labai jau tingisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 04 06, 21:54)
Na va,pravariau technikine siandien su savo astrute thumbup.gif Vienas galvasopis jau atpuole thumbup.gif rytoj dar draudima susitvarkyti lieka ir ratus pasikeisti-prie namu servise uz rata po tris litus ima(jei prirudije-po penkis lotuliukas.gif ),tai pati nesikankinsiu,labai jau tingisi blush2.gif

doh.gif doh.gif doh.gif reikia ir man Corsytei batukus pakeist, tik kokiu budu prisivert ir nuvaziuot i sodyba pasikeist. doh.gif doh.gif
Atsakyti
matau,kad niekas su tokiom mano bedom nesusidure g.gif
tada dar vienas klausimas toms,kurios turi vectras nuo 2002m-kokia spalva dega panele? ax.gif nes pas mane is pradziu,bent jau kol remontavo,tai dege neonu,o dabar oranzine doh.gif ir nerandu kaip perjungti spalva doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Again: 07 balandžio 2009 - 19:18
QUOTE(Again @ 2009 04 07, 19:17)
matau,kad niekas su tokiom mano bedom nesusidure g.gif
tada dar vienas klausimas toms,kurios turi vectras nuo 2002m-kokia spalva dega panele? ax.gif nes pas mane is pradziu,bent jau kol remontavo,tai dege neonu,o dabar oranzine doh.gif ir nerandu kaip perjungti spalva doh.gif

Neonu? Hm, siaip visos vectros is gamyklos jau ivaziuoja su oranzines spalvos prietaisu skydeliu. O kad galima butu pakeisti spalva, tai pirma karta girdziu..... g.gif
Jei tikrai dege neonu, tai cia buvo ankstesnio seimininko prikisti nagai, na perlitavo lemputes ir tiek. O kodel dabar vel dega oranzine...neisivaizduoju....
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 04 06, 21:54)

blink.gif Nieko sau g.gif Po pigiai visai rolleyes.gif Aš skaičiau, kad Klaipėdoj ratus pasikeist 50-80 lt. kainuoja g.gif Man tai nemokamai pakeičia, tai net nežinau kiek pas mus jama.
Atsakyti
Tai cia gal vienintelis servisas uz tokia kaina ratus permetinejantis,kaip nekeista,oficiali kaina,su kviteliais ir t.t. Cia aisku tik uz permetima,jei nereikia nei montuot,nei balansuot.
Atsakyti
Labas rytas opelietes ir opelieciai

QUOTE(vovere74 @ 2009 04 08, 08:52)
blink.gif  Nieko sau g.gif  Po pigiai visai rolleyes.gif  Aš skaičiau, kad Klaipėdoj ratus pasikeist 50-80 lt. kainuoja g.gif  Man tai nemokamai pakeičia, tai net nežinau kiek pas mus jama.

Nu man ir nemokamai pakeicia visalaik,tik kaip visad paskutinei nes zmoniu tai net juoda buna. ax.gif Dar prie to pacio st.kaladeles pakeis nes sake jau nusidevejo. smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi seniai matyti ir girdeti smile.gif nuo stovejimo 3 svaites mano signumas neuzsikure - akumas nusedo. Kazkaip keista, nes ziema pirkau visiskai nauja akuma. Na bet uzkuriau, jau viskas gerai. Dabar reikia padangas pasikeist ir kasko apsidraust doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, norejau pasiguosti,
vakar i mano tigtiuko uzpakali ivaziavo audine verysad.gif taip gaila savo masiniuko, tiek priziuriu, o cia dabaar man katastrofa, kol sutvarkys mega_shok.gif

geros dieneles, ir saugaus vaziavimo opelistems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida25 @ 2009 04 10, 06:11)
vakar i mano tigtiuko uzpakali ivaziavo audine  verysad.gif taip gaila savo masiniuko, tiek priziuriu, o cia dabaar man katastrofa, kol sutvarkys  mega_shok.gif

geros dieneles, ir saugaus vaziavimo opelistems  4u.gif

console.gif Žinau kaip būna liūdna ir pikta. Man tai gruodžio 31 d. įvažiavo doh.gif Šventė ant nosies, o aš žliumbiu verysad.gif Tik patvarkė, išpuošė mano vovervectrą ir moteris man bac į snukį doh.gif Na, ne man aišku, mašiniukui, bet buvo taip liūdna verysad.gif Užtruko kol sutvarkė, vien priekiniai žibintai kol atkeliavo doh.gif
Sutvakys tavąjį, bet aišku mažai tas guodžia dabar. Neliūdėk labai, imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2009 04 09, 08:51)
Sveiki visi seniai matyti ir girdeti smile.gif nuo stovejimo 3 svaites mano signumas neuzsikure - akumas nusedo. Kazkaip keista, nes ziema pirkau visiskai nauja akuma. Na bet uzkuriau, jau viskas gerai. Dabar reikia padangas pasikeist ir kasko apsidraust  doh.gif

O kodel taip ilgai nevažinėjai g.gif

QUOTE(Ida25 @ 2009 04 10, 06:11)
vakar i mano tigtiuko uzpakali ivaziavo audine  verysad.gif taip gaila savo masiniuko, tiek priziuriu, o cia dabaar man katastrofa, kol sutvarkys  mega_shok.gif

geros dieneles, ir saugaus vaziavimo opelistems  4u.gif

Vargšiukė kaip nors laikykis,sutvarkys ir vėl važiuosi.Labai nesikrimsk user posted image
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 04 10, 09:35)
console.gif Žinau kaip būna liūdna ir pikta. Man tai gruodžio 31 d. įvažiavo doh.gif  Šventė ant nosies, o aš žliumbiu verysad.gif  Tik patvarkė, išpuošė mano vovervectrą ir moteris man bac į snukį doh.gif  Na, ne man aišku, mašiniukui, bet buvo taip liūdna verysad.gif  Užtruko kol sutvarkė, vien priekiniai žibintai kol atkeliavo doh.gif
Sutvakys tavąjį, bet aišku mažai tas guodžia dabar. Neliūdėk labai, imk 4u.gif

QUOTE(pelytė @ 2009 04 10, 11:15)
Vargšiukė kaip nors laikykis,sutvarkys ir vėl važiuosi.Labai nesikrimsk user posted image

aciu mergytes uz palaikyma, nuveziau i autoservisa kuri nurode draudejas, pasirodo pazystamas direktorius tenais, tai sake kitos savaites viduryje turetu buti sutvarkyta g.gif kaip laukiu ax.gif dabar atemiau is MB mazdike palauzyti thumbup.gif sakiau man sunku su aukstakulniais autobusu i darba vazineti lotuliukas.gif
Atsakyti