Įkraunama...
Įkraunama...

Galimi/negalimi vaistai

Sveikos 4u.gif

kai dar buvo likę kelios dienos iki NT, kelis vakarus iš eilės gėriau Lexatonil'io po pusė tabletės (raminamųjų), nes blogai miegodavau unsure.gif vieną rytą buvo labai bloga, todėl supratusi, kad galiu būti nestuke.gif daugiau nevartojau... kažin, ar labai pakenkė tie keli vakarai su raminamaisiais, kai nėštumas buvo vos 3 ar mažiau savaičių, skaičiuojant nuo paskutinių mmm? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2010 06 08, 14:49)
Sveikos  4u.gif

kai dar buvo likę kelios dienos iki NT, kelis vakarus iš eilės gėriau Lexatonil'io po pusė tabletės (raminamųjų), nes blogai miegodavau  unsure.gif  vieną rytą buvo labai bloga, todėl supratusi, kad galiu būti  nestuke.gif  daugiau nevartojau... kažin, ar labai pakenkė tie keli vakarai su raminamaisiais, kai nėštumas buvo vos 3 ar mažiau savaičių, skaičiuojant nuo paskutinių mmm? mastau.gif

nu tikrai neturejo pakenkti schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2010 06 08, 17:33)
nu tikrai neturejo pakenkti schmoll.gif  4u.gif

dėkui:aciuks: dabar ramiau 4u.gif
Atsakyti
O Sedatif PC tikrai galima vartoti nestumo metu g.gif
Atsakyti
Sakyciau nepatikima info pirmame puslapy g.gif juk petrazoliu nescioms tikrai negalima schmoll.gif manau reiketu atsakingiau ziureti i si reikala, kuri mamyte lengvatike ir vadovausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 06 22, 10:03)
Sakyciau nepatikima info pirmame puslapy g.gif juk petrazoliu nescioms tikrai negalima schmoll.gif manau reiketu atsakingiau ziureti i si reikala, kuri mamyte lengvatike ir vadovausis g.gif

Sakykit, o tas petrazoles valgo nesciosios, o ir nenesciosios, saujom? Jau sakele petrazoles niekam nekenks..
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2010 06 08, 14:49)
Sveikos  4u.gif

kai dar buvo likę kelios dienos iki NT, kelis vakarus iš eilės gėriau Lexatonil'io po pusė tabletės (raminamųjų), nes blogai miegodavau  unsure.gif  vieną rytą buvo labai bloga, todėl supratusi, kad galiu būti  nestuke.gif  daugiau nevartojau... kažin, ar labai pakenkė tie keli vakarai su raminamaisiais, kai nėštumas buvo vos 3 ar mažiau savaičių, skaičiuojant nuo paskutinių mmm? mastau.gif

Nemanau, kad pakenkė. Jie neįeina į tų blogųjų vaistų sąrašą nėštumo metu smile.gif
Atsakyti
as gerius nakvisu alieju g.gif ar jis kenkia nestukems?
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 06 22, 19:32)
Nemanau, kad pakenkė. Jie neįeina į tų blogųjų vaistų sąrašą nėštumo metu smile.gif

dėkui 4u.gif

QUOTE(*didi* @ 2010 06 28, 19:23)
as gerius nakvisu alieju g.gif ar jis kenkia nestukems?

aš ilgą laiką gėriau nakvišų aliejų, o kai pastojau, mano vaisingumo gyd. sakė, kad nebegerčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2010 06 28, 18:23)
dėkui  4u.gif
aš ilgą laiką gėriau nakvišų aliejų, o kai pastojau, mano vaisingumo gyd. sakė, kad nebegerčiau  ax.gif

aciu.as ju nebegersiu,bet ar nieko tokio ,jog geriau iki dabar man pagal mmm turetu buti 4sav ir 4dienos unsure.gif tikiuosi,nieko nepakenkiau uogytei
Atsakyti
O as net neitariau,kad rabarbaru negalima... taip megstu as juos blink.gif
Atsakyti
Reikia butinai konsultuotis su gydytojais 4u.gif
Kiekvienas vaistas gali pakenkti mazyliui
Atsakyti