kazin ar galiu nuo kosulio isgerti ATSIKOSEJIMA GERINANcio vaistazoliu misinio su saldymedzio saknimis.. sudetyje dar yra ciobrelio ir pankoliu vaisiu...
QUOTE(Agė @ 2009 02 23, 21:43)
kazin ar galiu nuo kosulio isgerti ATSIKOSEJIMA GERINANcio vaistazoliu misinio su saldymedzio saknimis.. sudetyje dar yra ciobrelio ir pankoliu vaisiu...
buten saldynmedzio ir negalima...pati griau kai paskaiciua nustojau...ne zinau ka ir gert

As norejau paklausti.. gal kuri zinot kokius vaistus galima vartoti nuo galvos skausmo...pirmame
trimestre?

QUOTE(jurgita_111 @ 2009 02 27, 21:40)
As norejau paklausti.. gal kuri zinot kokius vaistus galima vartoti nuo galvos skausmo...pirmame
trimestre?

Paracetamolis, bet gerti tik kai skauda labai ir nepadeda nei salti galvos kompresai nei poilsis nei miegas
QUOTE(agnythe @ 2009 02 20, 12:55)
Sveikos
Noriu pasidalinti su jumis savo patirtimi
Zodziu, laukiuosi 8 sav ir viena diena uzpuole tokia baisi sloga, kad visa nakti negalejau miegoti. Ryte atsikeliau, galvoju ka cia daryt? Vaistu gert negalima... Ir kazkaip uz akies uzkliuvo cesnkas. Per diena suvalgiau keleta sumustinuku su juo ir slogos kaip nebuta!
Kolkas vis dar jauciuosi gerai, todel nemanau, kad pakenke
Taigi, linkiu ir jums pabandyti
saugokit save 

nuo lsogos dar gerai apdeda Sinupret ir gelamyrtol (tik sitas kartais duoda atsirugima eterinaisi aliejais) sie vaistai galimi nestumo metu.
Siaip bet kurios ligos metu reikia labai daug skysciu, bet va su medetkom pasiodo irgi reikia atsargiai, nes jos skartina gimdos susitraukimus, jei dideli kieki geri
QUOTE(Lydute @ 2009 02 22, 22:14)
Nėštukės naudoja Rennie
Ir gydytoja sakė, kad galima
dėl natūralių priemonių - nežinau

Nuo remens dar gerai yra frutin, man jis geriau nei Renie veikia, nes po renie man po kiek laiko dar blogiau apsidaro, o frutin kazkaip nurimsta viskas ir nurimsta..bet cia gal kaip kam
nuo tempos ir skausmo daktaras patare gerti eksta atveju paracetamoli, bet rinktis gryna, kad butu be aspirino. Toki radau - apap'a.
o kazin nuo kosulio stodal ar prospanas galima? parasyta, kad konsultuotis su gydytoju...
o kazin nuo kosulio stodal ar prospanas galima? parasyta, kad konsultuotis su gydytoju...
merginos gal zinot ka daryt su dancio skausmu
iki siol jo neskaudejo,bet ten yra skylute.Vakar gydytoja pagreze,uzdejo vaistu ir.... maude,maude ir dabar jau nebegaliu kenteti,naktis buvo bemiege...esu penkis men nescia,gal jau galima ka nors nuo skausmo
dar diena gal pakentesiu kaip nors,bet nakties jau bijau

QUOTE(Assssssia @ 2009 03 06, 10:25)
iki siol jo neskaudejo,bet ten yra skylute.Vakar gydytoja pagreze,uzdejo vaistu ir.... maude,maude ir dabar jau nebegaliu kenteti,naktis buvo bemiege...esu penkis men nescia,gal jau galima ka nors nuo skausmo

Bek pas dantiste, su skausmu turi be eiles priimt.Nes nuo skausmo vaistu kiek suprantu nerekomenduoja gert:(nebent citramona.
QUOTE(MOONSHINE @ 2009 03 04, 20:21)
nuo tempos ir skausmo daktaras patare gerti eksta atveju paracetamoli, bet rinktis gryna, kad butu be aspirino. Toki radau - apap'a.
Aspirino negalima, nes jis skystina kraują. O paracetamolio turi būti ir gryno be recepto.
Papildyta:
QUOTE(Assssssia @ 2009 03 06, 09:25)

Šiaip nuo dantų skausmo yra ibuprofenas, nuo vienos tabletės nieko neatsitiks, bet jeigu stipriai skauda reiktų keliaut pas gydytoją, nes jeigu koks nervas atsivėrė, tai ir nuskausminantys nepadės.
Dar galima dėti šiltą ramunėlių kompresą - biškį apmažina tuos skausmus, jeigu tik maudžia.
QUOTE(mazyle04 @ 2009 03 09, 09:21)
padekit man nes jau nebegaliu ilgiau.gal galit pasakyt nuo slogos puskiamu vaistuku gal yra.nes sinupret man nelabai padeda 

nuo slogos man visada padeda ir padejo lasiukai Pinosol, ir juos tikrai galima nescioms lasintis.