QUOTE(jadzka @ 2011 01 23, 19:08)
Na su tuo veido grožiu... buvo įvairių periodų mano gyvenime:
1. Studentavimo laikais kai nebuvo tokių finansinių galimybių, tai naudoju lietuvišką kosmetiką ir turėjau klaiką veido odą. Kiek padėdavo juodojo molio kaukės.
2. Vaistinės repertuaro bandymas. Tada susipažinau su Avene, Iwostin, Sebamed, Eucerin ir pan. priemonėmis. Prisipirkau kaukių visokių, molio, drėkinančių ir pan. Sakyčiau visai neblogai. Oda gerokai pagražėjo, tačiau vis tiek nedžiugino iki galo.
3. Gan brangios priemonės (Dior, Lancome ir pan.) Tai nusivyliau. Dior'o kremas sukėlė alergiją žiaurią, kai kurie kiti neatrodė verti kainos. Aišku tuo pačiu turėjau ir visokių kaukių veidui, tonikų ir pan. Oda gal ir neatrodė blogai, tačiau nemanau, kad verta tos kainos, kurią mokėdavau.
4. Kosmetologės rekomenduotos priemonės: Anna Lotan, Christina, LBC M120 ir pan. Tikrai neblogai. Net sakyčiau visai gerai oda jautėsi. Aišku ir tekdavo lankytis pas kosmetologę bent kartą per mėnesį. Tiesa, ir dekoratyvinę naudojau gan intensyvią: MAC krempudrą ir pan. Kai perėjau prie mineralinės pudros, oda jautėsi geriau.
5. Susižavėjau natūraliomis priemonėmis t.y. aliejais, moliu, natūraliu muilu, hidrolatais ir pan. Va ir netiko. Sugaišdavau per daug laiko, o ir pati išvaizda odos nedžiugino. Kaip dekoratyvinę naudojau mineralinę. Vis tiek kilo spuogeliai, kimšosi poros.
6. Dabar naudoju labai įvairias priemones: ir natūralias ir ne. Tiesiog gerokai mažiau nei paprastai turėdavau jų. Nebeliko kaukių daug, mažiau kremų, paakių kremų, spuogų naikinimo serumų ir pan. Liko prausiklis veidui, hidrolatas, kremas, serumas drėkinantis, arganų aliejus paakiams, gasulo molis kaukei valančiai, ir naudoju aspirino kaukę vietoj šveitiklio, kuri ir poras valo neblogai. Pamėgau medaus kaukę veidui, dar aliejinį valymą ir veido masažą kartais darausi. Žodžiu priemonių nedaug, kainuoja irgi ne itin daug, bet poveikis visai geras. Tai sakyčiau, kad brangios priemonės nereiškia, kad bus geras poveikis, o reikia atsirinkti.
jadzka as irgi isbandziau brangiu priemoniu. bent jau kas liecia kremines pudras tai bandziau lancome chanel clarins clinique pudras riebiai odai. rezultatas- uz keliu valandu blizganti oda. tai kam moketi tokius pinigus. dabar ziema tai naudoju essence pudra probleminei odai. esu patenkinta, o kaina tik 3. vasarai rinksiuosi butinai su apsauga nuo saules pvz clarins ar kazka, kas kainuoja maziau. turejau clinique prausikli riebiai odai, kremine pudra, kompaktine jokio man ispudzio nepadare.
va kas is brangesniu patiko tai biotherm linija riebiai odai. norisi isbandyti ir dekoratyvine. aisku, jeigu kosmetika gera, kodel nemoketi pinigu. turejau isbandzius vienos prancuzu linijos kosmetika tai brangi ir gera bet rasti gali tik milano rinascente
vien tik naturaliom kosmetikos priemonem netikiu. jos kaip priedas galetu buti, bet pvz pagamintuos kremuos prideda visokiu medziagu, juk yra efektyviu ir neaugaliniu medziagu- pvz haliurono rugstis
tusu brangiu tikrai nepirksiu.
kam negaila tai kveplam tipo chanel kvepia visa diena...
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 23, 21:42)

Visa gyvenima vargau su acne

Ko tik nebandziau - uz isleistus pinigus gan nebloga kelione manau iseitu kur pailset

O rezultatas - lyg nieko nedaryciau

Ir vienu momentu kiek apsileidau - tik prausiklis, tonikas, kartais kremas, kartais kauke, tingejau pudra teptis apie menesy laiko, ir pamaciau pokyty

Y gera puse

Ne visada daugiau ir brangiau reiskia geriau

As taip pat maisau priemones - La Roche Posay prausiklis, tonikas, fluidas veidui arba kremas ( bet ir tai ne kasdien krema tepu, pagal poreiky), kanapiu aliejus paakiams, molio kauke. Daug darzoviu valgant maista,gerti vandens ir esu patenkinta
man geriausiai nuo spuogu padeda duac. o siaip jeigu spuogai kyla del hormonu disbalanso netikiu kad kremai stebuklingai pades.
man labai kilo spuogai kai meciau gerti kontraceptikus. oda pasitvarke tik per metus laiko.
va lazeriu galima daug ka pasitvarkyti- atjauninti oda, panaikinti randelius. tokiu metodu as labiau tikiu negu kremais..geriau pasitaupyt ir kazka tokio pasidaryt
jeigu butu tokiu efektyviu kremu tai holivudo zvaigzdes nesidarytu odos patempimo. kremai tik reklama...
reikia rupintis oda, bet vistiek ilgainiui atsiras rauksliu