Įkraunama...
Įkraunama...

Veido grožis: kiek jis kainuoja?

QUOTE(MissBraske @ 2011 03 22, 09:38)
o is ko darote kubelius? Negazuoto mineralinio vandens? Zaliosios arbatos nuoviro ar kt?

Aha, man irgi įdomu.. rolleyes.gif
(Bet kaip prisiversti juos naudot..man net pagalvoti nelabai malonu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 17, 15:58)
o po kiek laiko praejo tas berimas nuo metimo KT? ir kiek jums metu ax.gif
Papildyta:

o tai vasara veido odai nereikia prausiklio,sveitiklio,toniko,dieninio ,naktinio,paakiu kremo,kaukiu ir  tarkim kosmetologes paslaugu g.gif o plauku priemones manau tos pacios islieka(man tai prisidedea kad dazniau tenka list i dusa)

nu tikrai, ka nereik prausiklio unsure.gif as naudoju prausikli tiek ziema tiek vasara.
vasara kaip tik daugiau kainuoja veido prieziura, nes dienai naudoju krema su spf kaip ir paakiams su spf. ziema nenaudoju su spf paakiams. plius nakciai paakiams reikia stipresnio kremo.
veido oda kainuoja. as negaliu sau visko leisti ko noreciau- noretusi geru kremu, masazo. bet vistiek daug reikia- kremai veidui, prausikliai, kremai paakiams, serumai, kremines pudros.
jeigu tureciau pinigu daugiau isleisciau kunui- daryciausi masazus nuo celiulito.
be to veido grozis neatsiejamas nuo graziu baltu dantu, o jie nepigiai kainuoja blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 22, 10:49)
Aha, man irgi įdomu..  rolleyes.gif
(Bet kaip prisiversti juos naudot..man net pagalvoti nelabai malonu blush2.gif )

Dabar dazniausiai ziema,naudoju paprasciausia filtruota vandenuka ax.gif vasara galima ir petrazoliu nuovira ir t.t..bet tingiu terliotis blush2.gif Bet kad kaip tik labai malonus procesas wub.gif vazineji po veiduka,ranksluostuka po kaklu pasikabinu,kad nevavrvetu ant zemes ir pirmyn blush2.gif
Atsakyti
jei konkrečiai apie kainas - ne daugiau 20 lt/mėn. oda mano graži, veido bružai ryškūs, dažausi labai minimalai. masažą darausi tik kaklui, pati. iš populiariųjų liaudies priemonių naudoju tik kavos tirščius šveitimui.

----------------------------------------------------------------------------------------
fotokonkursas [anonimiškumas kaip matote nebūtinas, galima dėti atpažįstamus vaikus ir darbus ir po to meluoti kad balsai gauti ir parašai kuriuose tiesa akis bado dingsta ne dėlto]
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 03 22, 17:28)
Dabar dazniausiai ziema,naudoju paprasciausia filtruota vandenuka ax.gif vasara galima ir petrazoliu nuovira ir t.t..bet tingiu terliotis blush2.gif  Bet kad kaip tik labai malonus procesas wub.gif vazineji po veiduka,ranksluostuka po kaklu pasikabinu,kad nevavrvetu ant zemes ir pirmyn blush2.gif

Nu reikės ir man susikaupti šiai procedūrai ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 03 22, 13:49)
nu tikrai, ka nereik prausiklio unsure.gif  as naudoju prausikli tiek ziema tiek vasara.

nereikia čia to kategoriškumo, nes jūsų suvokimas ir poreikiai nelygūs kito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MissBraske @ 2011 03 22, 08:38)
o is ko darote kubelius? Negazuoto mineralinio vandens? Zaliosios arbatos nuoviro ar kt?

As pries kokius tris metus dariau petrazoliu ledo kubelius. Tiesiog padariau petrazoliu nuovira ir susaldziau. Petrazoles oda tonizuoja, padeda atsikratyt spuogu, salina odos paraudimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 17, 16:58)
o po kiek laiko praejo tas berimas nuo metimo KT? ir kiek jums metu ax.gif

Man 26 bus, o oda graziau pradejo atrodyti po pusmecio, visiskai pasinaikino berimas del KT kazkur po metu. Bet pirmus 3-5 menesius, tai verkiau ir dermatologo kabinete gyvenau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 03 23, 09:26)
Man 26 bus, o oda graziau pradejo atrodyti po pusmecio, visiskai pasinaikino berimas del KT kazkur po metu. Bet pirmus 3-5 menesius, tai verkiau ir dermatologo kabinete gyvenau doh.gif

o kokias priemones tuometu naudojote,kai bere po KT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 24, 11:30)
o kokias priemones tuometu naudojote,kai bere po KT? g.gif

mane labai bere kai nustojau gerti Kontr. naudojau Duac. tik jis vienas padejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nidra @ 2011 03 23, 00:08)
As pries kokius tris metus dariau petrazoliu ledo kubelius. Tiesiog padariau petrazoliu nuovira ir susaldziau. Petrazoles oda tonizuoja, padeda atsikratyt spuogu, salina odos paraudimus  ax.gif

Aciu uz gera ideja smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, SOS!!!
Reikia patarimo. Ir labai skubiai. Anądien vaikai žaidė su fotiku ir aš pakliuvau į kadrą. Buvo savaitgalis, o tai reiškia - be makiažo. Pamačiau savo atvaizdėlį ir likau šokiruota. Kad atrodau nelabai jaunai (man 46 m.), tą rodė veidrodis, bet nuotrauka tai parodė kur kas skausmingiau: oda gelsva, net papilkėjus; vokai užkritę ant akių; žandai nukarę... Žodžiu, vaizdelis nekoks. Patarkite, kokios imtis skubios pagalbos bent kiek atgaivinti, pajautinti, pastangrinti odą, o ypač nukarusius žandus). Ačiū smile.gif Labai lauksiu patarimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritulia.v: 29 kovo 2011 - 08:38