Įkraunama...
Įkraunama...

Veido grožis: kiek jis kainuoja?

As asmeniskai skustis negaliu.. smile.gif kas liecia oda tfu tfu tfu turiu gan grazia.. bent jau esu girdejus ne is vieno zmogaus biggrin.gif ziuriu i mama, kuri yra jau virs 50m ir mastau, kad tai vis del to yra genai, nes jos oda kaip tokiu metu tikrai gera.. taciau, tarp musu skirtumas tas, kad ji niekada nenaudojo kosmetikos.. jokios smile.gif apart lupu dazus biggrin.gif tai vat idomu tokiu metu kokia bus mano oda..o seip.. veido grozis kainuoja daug smile.gif manau to grozio pagrindas yra sveika oda.. o ta padaryt ir islaikyt yra tikrai nelengva, kam dievulis to nedave.. as asmeniskai turiu sausa oda.. kiek save atsimenu priziuriu ja.. per daug metu supratau, kas tinka ir patinka mano odai.. naudoju kremus, paakiam kremus, kaukes, pylingus ir t.t viska kas manau reikalinga kasdieniniai prieziurai.. tik gaila, kad ne visada galiu sau leist pirkt tuos produktus, kuriuos noreciau.. bet ateityje manau galesiu sau leist ir prabangesnias priemones.. smile.gif i oda manau reikia investuot smile.gif nes kaip ir sveiki plaukai bei nagai, oda yra musu vizitine kortele. Net kazkokio ipatingo makiazo nereik, kai oda svyti biggrin.gif dar labai noreciau bent karta per men pasilepint veido masazu ir drekinimo procedurom, manau ta greitu metu igyvendinsiu, nes masazas yra labai gerai veidui..taciau tikrai nemanau, kad TIK brangiom priemonem galima pagerint odos bukle.. tikrai yra geru liaudisku ir nebrangiu priemoniu, kuriom ta galima padaryt smile.gif taigi reziume butu tokia: veido grozis kainuoja.. kainuoja daug laiko ir pinigu (nebutinai daug biggrin.gif ), bet manau, kad verta..kas daugiau pasirupins musu veideliu, jei ne mes pacios wub.gif
Atsakyti
as tai sakyciau ,kad grozis tikrai daug kainuoja...na nebent gimsti su graziais plaukais,grazia oda ir pan,bet kiek tokiu?as tikrai labai daug isleidziu grozio priemones,ypac veido odai,nes turiu problemine oda.Plaukus sviesinu(nors ir nera naturalus tamsus) tai ir plaukai nemazai kainuoja,nes sausina sviesinimas galus labai,tai visokios kaukes,aliejukai...kuno prieziurai kol kas isleidziu maziausiai-geras srubas+geras losjonas.sakiau dar i masazus pradesiu eiti.Brangiausiai tikrai veido oda,nes kainuoja nemazai kosmetologe+visokios priemones,kuriu man reikai tikrai nemazai ,kad oda atrodytu bent patenkinamai.Pavydziu toms kurioms uztenka vieno kremo biggrin.gif kad man taip...deja deja smile.gif biggrin.gif neskaiciuoju dar keik isleidziu nagams (koju ir ranku),nes man cia kaip smulkmenos,kurios turbut pigiausiai kainuoja biggrin.gif i soliariumus nevaikstau,tai sakyciau nemazai pinigeliu atkrenta biggrin.gif
paziurejau dabar ,prirasiau truputi ne itema,ne tik apie veido grozi biggrin.gif na bet esme aiski,daugiausiai isleidziu pinigu butent veidui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 06 kovo 2011 - 15:42
man daug nekainuoja, paveldejau gera ir grazia oda, tad kainuoja tik prieziura. Nekankina jokie spuogai ir t.t. O ar brangiai? Nu nzn..... o kas dabar pigu? g.gif
Atsakyti
Man grožis beveik nieko nekainuoja vasarą smile.gif Na nebent kas liečia apsaugos nuo saulės priemones.
Vasarą pasitaiso oda. Tiek veido, tiek kūno. Nebėra jautri, nekyla spuogeliai.
Labai mažai dažausi, bet ir nereikia, puošia įdegis. biggrin.gif
O va šaltuoju sezonu prasideda košmaras. Prasideda masinis priemonių pirkimas, dekoratyvinės irgi - jaučiuosi visa nublukusi, išbalusi. unsure.gif
Kažkaip į šaltį daug blogiau reaguoja visas kūnas nei į karštį... Nors šiaip mėgstu vėsumą ir visada sakiau, kad nenorėčiau gyventi kokioj Ispanijoj smile.gif

Jeigu reiktų išskirti kas brangiausiai man atsieina - tai turbūt veido ir plaukų priežiūra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 01 25, 21:17)
As ir kentejau ilgai berima, metus kontraceptikus doh.gif  Ot asaru buvo, ir antibiotikai tepami isbandyti, niekas nepadejo, laikui praejus, tiesiog pasibaige ir tiek smile.gif

o po kiek laiko praejo tas berimas nuo metimo KT? ir kiek jums metu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2011 03 17, 17:22)
Man grožis beveik nieko nekainuoja vasarą smile.gif  Na nebent kas liečia apsaugos nuo saulės priemones.
Vasarą pasitaiso oda. Tiek veido, tiek kūno. Nebėra jautri, nekyla spuogeliai.
Labai mažai dažausi, bet ir nereikia, puošia įdegis.  biggrin.gif
O va šaltuoju sezonu prasideda košmaras. Prasideda masinis priemonių pirkimas, dekoratyvinės irgi - jaučiuosi visa nublukusi, išbalusi.  unsure.gif 
Kažkaip į šaltį daug blogiau reaguoja visas kūnas nei į karštį... Nors šiaip mėgstu vėsumą ir visada sakiau, kad nenorėčiau gyventi kokioj Ispanijoj smile.gif

Jeigu reiktų išskirti kas brangiausiai man atsieina - tai turbūt veido ir plaukų priežiūra smile.gif

o tai vasara veido odai nereikia prausiklio,sveitiklio,toniko,dieninio ,naktinio,paakiu kremo,kaukiu ir tarkim kosmetologes paslaugu g.gif o plauku priemones manau tos pacios islieka(man tai prisidedea kad dazniau tenka list i dusa)
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 17, 16:58)

o tai vasara veido odai nereikia prausiklio,sveitiklio,toniko,dieninio ,naktinio,paakiu kremo,kaukiu ir  tarkim kosmetologes paslaugu g.gif o plauku priemones manau tos pacios islieka(man tai prisidedea kad dazniau tenka list i dusa)

Prausiklį naudoju na ir veido kremą, bet kitus dalykus itin retai.
Kosmetologės paslaugomis nesinaudoju. Po vieno veido valymo prisibijau iki šiol doh.gif
Pvz galvą aš ir dabar plaunu kasdien arba maximum kas antrą dieną (paskutiniu metu stengiuosi kas antrą dieną, daugiau nepratempiu) smile.gif

Grįžtant prie veido odos šiuo metu naudoju prausiklį, toniką, šveitiklį, kaukę, kremą (atskirai ir paakių kremą) ir dar plius gelį smile.gif Taip yra dėl to, kad veidas kažkoks papilkėjęs, iškilę keli spuogeliai, kuriais neina lengvai atsikratyti, plius oda labai prašosi šveitimo. verysad.gif Tai kruopščiai atlieku visus savo ritualus, o vasarą kai veidas gražus, kam viską krauti ant savęs? jeigu nėra to poreikio. Nesu iš tų, kad tik imti ir tepti. Visada stebiu save, ko kokiu metu reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 03 17, 19:11)

koki paakiu krema naudojate jei ne paslaptis:)?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 17, 18:14)
koki paakiu krema naudojate jei ne paslaptis:)?

Naudoju šį:
user posted image

Pirkau šią žiemą, nes situacija su paakiais tragiška. Nors šiaip čia skaitosi akių kremas, tai aplink visur pritepu jo smile.gif Ryte paakių oda labai švelni. Tik kad tamsumas nedingsta (t.y. nepamažėjo), bet įtariu čia jau kiti dalykai ir kitokių sprendimų reikia ieškoti smile.gif
Atsakyti
Na man aplamai visa kosmetika kainuoja nepigiai, nors vienam gali buti daug 100lt i menesi kitam ir 500 nera didele suma;)
As priemones plaukams visada perkuosi profesionalias kas pora menesiu nes tokiam laikui uztenka, sampuno, balzamo, kaukes,ampuliu nuo slinkimo bei aliejuko, dar kartais perkuosi ir purskiamo viskam isleidziu apie 200lt na plaukams bet sakau kad ne kas menesi pirkti reikia.
Veidui perkuosi is visur po truputi, bet jau tris menesius naudoju is kosmetikes pirktom priemonem kurias maisau su faberlic.
Prausiklis, losjonas, ir priemone suo spuogu is fabelric(phyto kislorod,expert pharma)apie40 lt
naktinis, dieninis ir paakiu kremai (Le Club des professionels)200lt
Kunui perkuosi duso zele, sveitikli, losjona arba pieneli,skurtimosi zele(faberlic, Gosh, Sanex, Gillete)50ltmazdaug
Kas menesi: antakiu dazymas, veido depiliacija,manikiuras apie 40lt uz viska
kas du plauku dazymas nuo 70 iki 100lt
Kai nebunu lt darausi manikiura pati.
kas tris menesius veido valymas ir masazas 70lt
tai vat menesiui kokia suma isleidziu sunku pasakyti
vasara dar einu darytis pedikiuro, aisku prisideda dr ivairios smulkmenos kurios reikalingos grozui: nagu lakai,dekoratyvine ir t,.t.t.dar vitaminai visi
Papildyta:
uzmirsau parasyti jog plauku prieziura CUTRIN ir SCHWARZKOPF PROFESSIONAL ESSENSITY arba BC Color save
Atsakyti
Mano nuomone labai daug lemia genai, PVZ mano viena drauge naudoja tik muila, Nivea universalu krema ir lupu balzama. o jos oda atrodo pavydetinai smile.gif
Atsakyti
Pats pigiausias budas,veido oda islaikyti stangria,gaivia,svytincia-LEDO KUBELIAI thumbup.gif wub.gif vienareiksmiskai,jokie kremai ,esuteikia net is kart juntamos naudos ir gerio bigsmile.gif as naudoju jau 2m wub.gif
Atsakyti
o is ko darote kubelius? Negazuoto mineralinio vandens? Zaliosios arbatos nuoviro ar kt?
Atsakyti