Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 06 05, 17:30)
Chanel vitalumiere turi ir birią pudrą? Kiek žinau POUDRE UNIVERSELLE LIBRE tėra iš birių, o kitos kompaktinės ir presuotos, ar čia kažkas naujo?

Whups, apgavau bishki smile.gif taip, as turiu poudre universelle libre, biriaja smile.gif Vitalumiere skystaja planuoju isbandyt, uzsifiksavo matyt smile.gif
Atsakyti
jau antra savaite naudoju chanel pudra vitalumiere nr. 20 clair. siaip turiu mazai patirties su skystom pudrom, kiek esu bandzius kitu firmu,daugiau pigesniu, atrode isryskina kiekviena raukslele,na taip uzsitepi ir nusivalai ir grizti prie mineralines pudros ax.gif ) bet si labai lengvai dengiasi, prisitaiko prie odos, oda tokia pailsejusi, nesausina veido, nekemsa poru, kas man budavo su kitom pudrom, tiesa, jei turite ka labai maskuoti, reikia papildomo maskavimo.. zodziu, siaip as patenkinta sia pudra... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 20 birželio 2011 - 08:07
sveikos, mane domina sios firmos visos birios p labaiu isiai birios mineralines pudros;))mano oda misri ka rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(inesse @ 2011 06 03, 00:17)
Sausai odai netinka niekas net ir is chanel - reikai kuo naturalesnio produkto, ka dnesausintu odos... Su viltim, kad Chanel zenklo kosmetika padarys stebukla ir neerzins odos kaip kitos kosmetikso priemones, nusipirkau ir po pirmo karto pardaviau kaimynei  ax.gif  nubere sausom demem...tragedija su kosmetika  doh.gif  nieko negaliu naudot is pudru nes kai sureaguoja, atrodau sau tragiskai tongue.gif

Tai sausumas čia ne prie ko, sausiaodės kuo puikiausiai gali rasti joms tinkančią pudrą, kurioje bus daugiau mineralinio aliejaus ar dar kokio brudo, kuris vizualiai paslėps sausumą. Jūsų oda jautri, o gal net alergiška esate kažkuriai sudedamajai daliai, juk ne paslaptis, kad tokioje kosmetikoje ne ramunėlių ekstraktai, toli gražu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inesse @ 2011 06 03, 11:18)
ne alergiska, o itin sausa - dermatitas jei zinot ka reiskia, tai turetu buti aisku wink.gif neberia ir neraudonuoja, tiesiog greit sauseja ir jei kosmetika ne pakankamai drekina bei yra alkoholio ar kt nenaturaliu medziagu, keliu h begyje susidaro sausos demes

Nu tai va, pati turit ligą, o kitas, kurios turi tik vizualiai sausą odą bauginat, kad netiks jokia pudra biggrin.gif
Atsakyti
Mano oda linkus sauseti ir kad ir kokia gausybe buciau ismeginusi pudru, tik Chanel man ir tiko. Beje visos kurias turiu nurodytos jog tinka sausai odai, nes jos drekinancios smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Kažkada buvo SM narė chance, pardavinėjo Chanel kosmetiką pigiau nei pas mus, tačiau ji jau daugiau kaip 2metai nesilanko SM, o reikia susisiekti. Gal kas turit kontaktus?

Arba gal kas gaunate pigiau ar pačios siunčiatės iš kur nors? Brūkštelkit až, nes labai noriu kelių produktų, o ir sutapyti norisi bigsmile.gif
Atsakyti
Esu kadaise dovanu gavusi si chanel tusa:
http://www.strawberr.../120790/#DETAIL

tikras nesusipratimas, iki siol nesuprantu, kodel jo kaina tokia didele, nes pats tusas toks, kaip ir bet kuris kitas nezinomos firmos uz 5 lt. Galbut nenubira, nenubega, bet blakstienos netampa efektingos, tas pats Lorealis yra zymiai pranasesnis.
Va tokia ta mano patirtis.
Atsakyti
QUOTE(so.am.i @ 2011 06 29, 09:59)

tikras nesusipratimas, iki siol nesuprantu, kodel jo kaina tokia didele, nes pats tusas toks, kaip ir bet kuris kitas nezinomos firmos uz 5 lt. Galbut nenubira, nenubega, bet blakstienos netampa efektingos, tas pats Lorealis yra zymiai pranasesnis.

Man irgi Chanel tusai nepaliko ispudzio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(so.am.i @ 2011 06 29, 10:59)

nu,jau ,labai grubiai cia palyginot,aisku,kiekvienas turi savo nuomone,tik as is savo pastebejimu galiu pasakyti,kad tai tikrai puikus tusas ir Lorealiui dar toli grazu iki jo(cia jau mano nuomone)
Atsakyti
Chanel tusai ir mano vieni megstamiausiu, uztenka vieno brukztelejimo ir blakstienos tampa storos, uzriestos, man turinciai ilgas, juodas, tankias blakstienas ju tusai man maksimaliai suteikia norima efekta. Galbut plonoms, silpnoms blakstienoms bruzinant ilgai ir nuobodziai jokio grazaus efekto ir nepalieka, juk kiekvienos skirtingos blakstienos ir skirtingi poreikiai, bet peikti, kad jie blogi kaip ir nezinomu firmu gan drasu, po nezinomu firmu tusu imtu tik slinkti blakstienos, o Chanel tusai turi ir maitinanti bei stiprinanti poveiki, po kuriu naudojimo blakstienos bent jau nesuprastes kaip nuo daugelio kitu :-)
Atsakyti
Turėjau Chanel tušą tik vieną, bet jis man labai patiko. Mano blakstienos dažnai susivelia ir reikia tokio gerai jas iššukuojančio tušo smile.gif
Ateityje planuoju sugrįžti prie Chanel, norisi kitos rūšies pabandyti smile.gif
Atsakyti
Aš nesu turėjus Chanel tušo, bet jau už Lorealį baisesnių nesu bandžius... doh.gif Turėjau du ir abu buvo metami lauk unsure.gif Tikrai už 5Lt pirktas tušas geriau padažytų nei Lorealis, o ypač lugint jį su chanel... kažkaip nedraugiškai pasirodė..... ax.gif
Atsakyti