Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Sveikos Chanel myletojos smile.gif Perskaiciau visa tema. Laukiu daugiau atsiliepimu apie Chanel Hydrating lupdazi? Kas naudojate? Pasidalinkite patirtimi, prasau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimic @ 2011 08 16, 16:11)
Sveikos Chanel myletojos smile.gif Perskaiciau visa tema. Laukiu daugiau atsiliepimu apie Chanel Hydrating lupdazi? Kas naudojate? Pasidalinkite patirtimi, prasau smile.gif

o kuri cia Jus turit omeny?
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2011 08 19, 14:43)
o kuri cia Jus turit omeny?

Pravers, bet kokia informacija. Nesu nei vieno is Cahnel lupdaziu naudojusi, labai noriu isigyti tik bijau apsigauti smile.gif Reikia abai drekinanciu lupdaziu, nes pastaruoju metu niekas netinka - labai skeldeja lupos.
Atsakyti
QUOTE(rimic @ 2011 08 19, 17:06)
Pravers, bet kokia informacija. Nesu nei vieno is Cahnel lupdaziu naudojusi, labai noriu isigyti tik bijau apsigauti smile.gif Reikia abai drekinanciu lupdaziu, nes pastaruoju metu niekas netinka - labai skeldeja lupos.

Patarciau pries tepantis lupdazi, pasitepti lupu balzama mirksiukas.gif Chanel turi toki stebukla - pavasari turejau panasiu bedeliu su lupu sausumu - tai nuostabiausias mano kada nors naudotas lupu balzamas - tekstura, kvapas, rezultatas wub.gif Jau po geros savaites pamirsit, kad turejot rupesciu 4u.gif
Nuoroda: http://www.chanel.co...
Atsakyti
QUOTE(rimic @ 2011 08 19, 17:06)

aš va šitą turiu ir jo drėkinimas yra tiesiog stebuklingas. bet vienas minusas, kad nelabai ilgai laiko g.gif bet šiaip superinis lūpdažiukas wub.gif
http://www.chanel.co...CO-SHINE-119570
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 09 01, 10:49)
aš va šitą turiu ir jo drėkinimas yra tiesiog stebuklingas. bet vienas minusas, kad nelabai ilgai laiko g.gif  bet šiaip superinis lūpdažiukas wub.gif
http://www.chanel.co...CO-SHINE-119570

taip sitas toks lengvas,labai malonus ant lupu,aisku drekina,bet gal as labiau rekomenduociau ka nors is Rouge Coco arba Rouge Allure,jie pilnesnio dengimo,tokie aksominiai
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2011 09 01, 12:30)
taip sitas toks lengvas,labai malonus ant lupu,aisku drekina,bet gal as labiau rekomenduociau ka nors is Rouge Coco arba Rouge Allure,jie pilnesnio dengimo,tokie aksominiai

jokių kitų nesu bandžiusi, tai negaliu komentuoti doh.gif bet šitas man super wub.gif buvau jau apžiūrėti spalvų rudeniui wub.gif
Atsakyti
Ateinu su atsiliepimai apie Chanel Aqua Vitalumiere pudra. Retai naudoju skysta pudra, na bet si tai paliko ispudi thumbup.gif Lengvute kaip vandenukas, susigeria iskarto ir toki komforto pojuti palieka, net su sausom pudrom tokio lengvumo nejauciau. Vienu zodziu, nuostabi. Tikrai kartosiu smile.gif

Dar ir lupu dazus pirkau tik nemeginau tai veliau atsiliepima parasysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Adri*: 05 rugsėjo 2011 - 08:43
QUOTE(*Adri* @ 2011 09 05, 09:41)
Ateinu su atsiliepimai apie Chanel Aqua Vitalumiere pudra. Retai naudoju skysta pudra, na bet si tai paliko ispudi  thumbup.gif  Lengvute kaip vandenukas, susigeria iskarto ir toki komforto pojuti palieka, net su sausom pudrom tokio lengvumo nejauciau. Vienu zodziu, nuostabi. Tikrai kartosiu  smile.gif

Dar ir lupu dazus pirkau tik nemeginau tai veliau atsiliepima parasysiu.

o kokia jusu veido oda ? misriai tinka ? kaip maskavimas ? ax.gif renkuosi is chANEL pudru...bet niekaip nenusprendziu kas geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmuze @ 2011 09 05, 09:37)
o kokia jusu veido oda ? misriai tinka ? kaip maskavimas ? ax.gif  renkuosi is chANEL pudru...bet niekaip nenusprendziu kas geriausia 4u.gif

Aš irgi naudoju šią pudrą. Sakyčiau, kad ji geriausiai tinka sausai ar normaliai odai, maskavimas vidutinis, nors dėl jos konsistencijos lengvai galima problemines vietas padengti papildomu jos sluoksniu. Man ši pudra teikia veidui gaivumo ir švytėjimo, gerai drėkina odą, nesusimeta į sausus gabalus, tačiau netiks norinčioms matinio efekto - arba tam reikės papildomų priemonių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rzrzr: 05 rugsėjo 2011 - 09:50
QUOTE(wilmuze @ 2011 09 05, 08:37)
o kokia jusu veido oda ? misriai tinka ? kaip maskavimas ? ax.gif  renkuosi is chANEL pudru...bet niekaip nenusprendziu kas geriausia 4u.gif

Mano oda normali, vietomis sausoka, vietomis normali. Naudojau visada sausa Chanel vitalumiere eclat, man ji pati paciausia thumbup.gif bet norejosi pokyciu, tai ismeginau ir skysta. Si nera matine, bet man ji ir neblizga ant odos, tiesiog islygina spalva, truputi pamaskuoja, bet atrodo labai naturaliai. Bijojau po sausos naudojimo, kad atrodysiu kaip su kauke, taciau tikrai taip nera. Dabar turiu jau dvi megstamiausias pudras is Chanel, kompaktine vitalumiere eclat ir sia aqua vitalumiere wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmuze @ 2011 09 05, 10:37)

as irgi naudoju sia pudra. mano oda misri su problemomis - praktiskai visada turiu smulkiu berimu, kartais issausejusiu demeliu. Si pudra neuzmaskuoja visu problemu, bet veido spalva sulygina fantastiskai, labai gerai paslepia poras. kad uzmaskuoti kai kurias vietas (paakius, berimus) sumaisau laseli pudros su kiek tirstesniu konsileriu (daugiau pudros), ir viskas puikiau uzsimaskuoja. tik va ant issausejusiu vietu si pudra atrodo nelabai. bet bendras ispudis - labai geras produktas.
Atsakyti