Sveikos Chanel myletojos
Perskaiciau visa tema. Laukiu daugiau atsiliepimu apie Chanel Hydrating lupdazi? Kas naudojate? Pasidalinkite patirtimi, prasau
QUOTE(rimic @ 2011 08 16, 16:11)
Sveikos Chanel myletojos
Perskaiciau visa tema. Laukiu daugiau atsiliepimu apie Chanel Hydrating lupdazi? Kas naudojate? Pasidalinkite patirtimi, prasau 
o kuri cia Jus turit omeny?
QUOTE(vetruze @ 2011 08 19, 14:43)
o kuri cia Jus turit omeny?
Pravers, bet kokia informacija. Nesu nei vieno is Cahnel lupdaziu naudojusi, labai noriu isigyti tik bijau apsigauti
QUOTE(rimic @ 2011 08 19, 17:06)
Pravers, bet kokia informacija. Nesu nei vieno is Cahnel lupdaziu naudojusi, labai noriu isigyti tik bijau apsigauti
Reikia abai drekinanciu lupdaziu, nes pastaruoju metu niekas netinka - labai skeldeja lupos.
Patarciau pries tepantis lupdazi, pasitepti lupu balzama
Nuoroda: http://www.chanel.co...
QUOTE(rimic @ 2011 08 19, 17:06)
Reikia abai drekinanciu lupdaziu, nes pastaruoju metu niekas netinka - labai skeldeja lupos.
aš va šitą turiu ir jo drėkinimas yra tiesiog stebuklingas. bet vienas minusas, kad nelabai ilgai laiko
http://www.chanel.co...CO-SHINE-119570
QUOTE(spilgiukee @ 2011 09 01, 10:49)
aš va šitą turiu ir jo drėkinimas yra tiesiog stebuklingas. bet vienas minusas, kad nelabai ilgai laiko
bet šiaip superinis lūpdažiukas
taip sitas toks lengvas,labai malonus ant lupu,aisku drekina,bet gal as labiau rekomenduociau ka nors is Rouge Coco arba Rouge Allure,jie pilnesnio dengimo,tokie aksominiai
QUOTE(vetruze @ 2011 09 01, 12:30)
taip sitas toks lengvas,labai malonus ant lupu,aisku drekina,bet gal as labiau rekomenduociau ka nors is Rouge Coco arba Rouge Allure,jie pilnesnio dengimo,tokie aksominiai
jokių kitų nesu bandžiusi, tai negaliu komentuoti
Ateinu su atsiliepimai apie Chanel Aqua Vitalumiere pudra. Retai naudoju skysta pudra, na bet si tai paliko ispudi
Lengvute kaip vandenukas, susigeria iskarto ir toki komforto pojuti palieka, net su sausom pudrom tokio lengvumo nejauciau. Vienu zodziu, nuostabi. Tikrai kartosiu 
Dar ir lupu dazus pirkau tik nemeginau tai veliau atsiliepima parasysiu.
QUOTE(*Adri* @ 2011 09 05, 09:41)
Ateinu su atsiliepimai apie Chanel Aqua Vitalumiere pudra. Retai naudoju skysta pudra, na bet si tai paliko ispudi
Lengvute kaip vandenukas, susigeria iskarto ir toki komforto pojuti palieka, net su sausom pudrom tokio lengvumo nejauciau. Vienu zodziu, nuostabi. Tikrai kartosiu 
o kokia jusu veido oda ? misriai tinka ? kaip maskavimas ?
QUOTE(wilmuze @ 2011 09 05, 09:37)
renkuosi is chANEL pudru...bet niekaip nenusprendziu kas geriausia 
Aš irgi naudoju šią pudrą. Sakyčiau, kad ji geriausiai tinka sausai ar normaliai odai, maskavimas vidutinis, nors dėl jos konsistencijos lengvai galima problemines vietas padengti papildomu jos sluoksniu. Man ši pudra teikia veidui gaivumo ir švytėjimo, gerai drėkina odą, nesusimeta į sausus gabalus, tačiau netiks norinčioms matinio efekto - arba tam reikės papildomų priemonių.
QUOTE(wilmuze @ 2011 09 05, 08:37)
Mano oda normali, vietomis sausoka, vietomis normali. Naudojau visada sausa Chanel vitalumiere eclat, man ji pati paciausia
QUOTE(wilmuze @ 2011 09 05, 10:37)
as irgi naudoju sia pudra. mano oda misri su problemomis - praktiskai visada turiu smulkiu berimu, kartais issausejusiu demeliu. Si pudra neuzmaskuoja visu problemu, bet veido spalva sulygina fantastiskai, labai gerai paslepia poras. kad uzmaskuoti kai kurias vietas (paakius, berimus) sumaisau laseli pudros su kiek tirstesniu konsileriu (daugiau pudros), ir viskas puikiau uzsimaskuoja. tik va ant issausejusiu vietu si pudra atrodo nelabai. bet bendras ispudis - labai geras produktas.