Palomina Paskelbta Šiandien, 00:05
QUOTE(Manija69 @ 2009 02 16, 19:39)
Palomina gal esi naudojusi Dior krempudrą ir gali palyginti su Chanel? Man Chanel patiko, bet dabar nesugalvoju kokią pirkti,ar Chanel ar Dior.... Mano oda normali,kartais gal sausesnė....Ir šviesi...Net nežinau kuri labiau tiktų..
aha esu turejus Dior krempudra - turejau Dior Forever.. tai galiu palygint su Chanel Mat Lumiere ir su Chanel Teint Innosence.. maskavimo atzvilgiu gal labiausiai maskuojanti pasirode Dior'o pudra.. bet man ji sunkokai uzsitepdavo.. na cia aisku nuo kremo dar labai priklauso.. sunaudojau visa buteliuka pudros, bet antra kart as nepirksiu tikrai.. nesuzavejo manes labai..
manau tau Chanel Teint Innosence tiktu.. tinka visiems odos tipams.. tepasi lengvai ir graziai.. ir pasidazius atrodo oda graziai, suteikia skaistumo odai..
Ačiū
Kaip tik turėjau Chanel Teint Innosence, labai patiko, tik, kad be dozatoriaus gaila.Dabar naudoju BIODROGA systems, bet man nereikia,kad labai maskuotų

,o CHANEL Teint Innosence man labai minimaliai maskavo, bent jau taip pasirodė,tai yra labai gerai, bet norėtusi kažkokios su dozatorium, daug patogiau