Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

QUOTE(Malena @ 2009 02 17, 17:01)
Mat Lumiere tau geresne uz Dior Forever?Koki nr abieju naudoji?

aha man Mat Lumiere labiau patinka uz Forever.. nes lengvesne ir lengviau tepasi.. na gal noretusi, kad siek tiek daugiau maskavimo butu Mat Lumiere pudroj, na bet ir taip visai neblogai..
o spalvos tai tokios: Chanel 05 (pati sviesiausia) - ji labai sviesi biggrin.gif ziema pats tas.. dar man tinka 20 nr. truputi tamsesne, bet cia jau turiu but siek tiek idegus..
LT tai kiek kartu ziurejau, tai pati sviesiausia buvo 30 nr. doh.gif
o Dior Forever pas mane buvo 023 nr.
Atsakyti
Palomina Paskelbta Šiandien, 00:05
  QUOTE(Manija69 @ 2009 02 16, 19:39)
Palomina gal esi naudojusi Dior krempudrą ir gali palyginti su Chanel?  Man Chanel patiko, bet dabar nesugalvoju kokią pirkti,ar Chanel ar Dior....  Mano oda normali,kartais gal sausesnė....Ir šviesi...Net nežinau kuri labiau tiktų..

aha esu turejus Dior krempudra - turejau Dior Forever.. tai galiu palygint su Chanel Mat Lumiere ir su Chanel Teint Innosence.. maskavimo atzvilgiu gal labiausiai maskuojanti pasirode Dior'o pudra.. bet man ji sunkokai uzsitepdavo.. na cia aisku nuo kremo dar labai priklauso.. sunaudojau visa buteliuka pudros, bet antra kart as nepirksiu tikrai.. nesuzavejo manes labai..
manau tau Chanel Teint Innosence tiktu.. tinka visiems odos tipams.. tepasi lengvai ir graziai.. ir pasidazius atrodo oda graziai, suteikia skaistumo odai..

Ačiū 4u.gif
Kaip tik turėjau Chanel Teint Innosence, labai patiko, tik, kad be dozatoriaus gaila.Dabar naudoju BIODROGA systems, bet man nereikia,kad labai maskuotų biggrin.gif ,o CHANEL Teint Innosence man labai minimaliai maskavo, bent jau taip pasirodė,tai yra labai gerai, bet norėtusi kažkokios su dozatorium, daug patogiau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 17, 17:44)
aha man Mat Lumiere labiau patinka uz Forever.. nes lengvesne ir lengviau tepasi.. na gal noretusi, kad siek tiek daugiau maskavimo butu Mat Lumiere pudroj, na bet ir taip visai neblogai..
o spalvos tai tokios: Chanel 05 (pati sviesiausia) - ji labai sviesi  biggrin.gif  ziema pats tas.. dar man tinka 20 nr. truputi tamsesne, bet cia jau turiu but siek tiek idegus..
LT tai kiek kartu ziurejau, tai pati sviesiausia buvo 30 nr.  doh.gif
o Dior Forever pas mane buvo 023 nr.

As Forever turiu 020,tai man Chanel 20 tiktu?Chanel atspalvis i ruzavuma ar i geltonuma?
Gal bandei Biodrogos probleminiai odai?
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 02 17, 19:31)
As Forever turiu 020,tai man Chanel 20 tiktu?Chanel atspalvis i ruzavuma ar i geltonuma?
Gal bandei Biodrogos probleminiai odai?
4u.gif  4u.gif

kaip man pasirode, tai visos Chanel krempudros i gelsvuma g.gif aha manau tiktu tau 20 nr.
ne Biodrogos nesu bandzius..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 02 17, 19:48)
kaip man pasirode, tai visos Chanel krempudros i gelsvuma  g.gif  aha manau tiktu tau 20 nr.
ne Biodrogos nesu bandzius..

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri esate bandziusi si tonika?
Chanel Toning Lotions Oil Control Purifying Lotion
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2009 02 27, 11:53)
Sveikos. Gal kuri esate bandziusi si tonika?
Chanel Toning Lotions Oil Control Purifying Lotion
user posted image

Kadangi atsakymo nesulaukiau, apie si tonika user posted image, nusprendziau vistiek isbandyt. Esu labai patenkinta: nedirgina odos, oda neblizga, tampa minksta. , atrodo gaivesne wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man jau ir tonikas į pabaigą, tai apie šį kaip tik ir galvoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 01 31, 17:53)
O aš nesu turėjusi geresnio lūpdažio kaip Rouge Allure  thumbup.gif 
user posted image
Pamėginau gal prieš pusmetį ir dabar esu jam ištikima  smile.gif

As taip pat ax.gif , kol kas jis man Nr.1 smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aida: 19 kovo 2009 - 17:01
As kazkaip irgi gundausi si lupdazi nusipirkt, nors siaip pas mane vieni lupu blizgesiai...O kaip laiko sios serijos lupdaziai, nedziovina lupu?
Atsakyti
Man labai patinka chanel tusai ir lupu blizgesiai.. labai seniai buvau atradusi lupu blizgi coco nut spalvos... tobulas thumbup.gif bet jau geri trys metai, kai jo nebera prekyboje, o spalva buvo... verysad.gif
Atsakyti
Išbandžiau Chanel kūno šveitiklį - fantastika wub.gif Nieko panašaus nesu turėjus thumbup.gif Labai labai patiko ir vertas savo kainos biggrin.gif Oda labai minkšta, švelni ir lygi paliko, nors panaudojau dar tik vieną kartelį. Po jo praktiškai nereikia ir losjono, oda ir taip sudrėkinta ir pamaitinta.
user posted image
Atsakyti