Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

Sveikos!
Gal parekomenduosit kokius nors Chanel akių šešėlius? Niekada nenaudojau šešėlių iš Chanel, todėl norisi paklausti patarimo tų, kurios jau turėjusios. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2009 01 23, 14:29)
o kur pirkot ir kiek pinigeliu gavosi?  g.gif

as pirkau UK ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2009 01 23, 14:29)
o kur pirkot ir kiek pinigeliu gavosi?  g.gif

as tradiciskai - Kristutej. negaliu as laukti, kol atsisiusiu, kai labai noriu. kainuoja 119 lt. bet kai nusipirkau SM isparduotuvej Valentinka man pasiule. deja, man nekantrumas doh.gif
QUOTE(Jenny. @ 2009 01 23, 18:31)
Sveikos!
Gal parekomenduosit kokius nors Chanel akių šešėlius? Niekada nenaudojau šešėlių iš Chanel, todėl norisi paklausti patarimo tų, kurios jau turėjusios.  rolleyes.gif

man chanel seseliai nelabai patinka. bet jei megstat nelabai ryskius, tai turbut patiks. man geriausi 2 soalvu - jie kitokios, svelnesnes teksturos. labiausiai nepatiko 1 spalvos, gal koks senukas pasitaike, nes buvo labai kietas. nebandiau 4 spalvu, kur yra ne rututliukai, o kvadraciukai - gal jau pakeite technologija...
Atsakyti
Gal kas nors naudojate Chanel skaistalus? Domintu atsliepimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 01 31, 15:52)

as turiu tokius apvalius
user posted image
spalva - 55 In Love
tai man labai patinka.. jie tokie siek tiek kietoki yra, tai svelniai padazo, kazkaip neimanoma padauginti biggrin.gif labai naturaliai ziurisi ant veido..
Atsakyti
QUOTE(Darkness @ 2009 01 31, 15:52)

QUOTE(Palomina @ 2009 01 31, 15:57)
as turiu tokius apvalius
user posted image
spalva - 55 In Love
tai man labai patinka.. jie tokie siek tiek kietoki yra, tai svelniai padazo, kazkaip neimanoma padauginti  biggrin.gif labai naturaliai ziurisi ant veido..

As taip pat turiu siuos, net kelias spalvytes. Puikus skaistalai, duoda tokio svytejimo is vidaus. Konsistencija kietoka, sunku padaugint. Bet ar nuo to kietumo ar ne g.gif uzsideda tokia kieta plevele ant pavirsaus ir tada is vis nesitepa, reikia pagramdyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 31 sausio 2009 - 15:37
O as esu dideliausiai patenkinta toniku precision lotion confort ir prausiamomis putomis mousse douceur thumbup.gif Mano oda misri mirksiukas.gif Tonikas atgaivina oda,kai pradejau naudoti oda buvo sudirgusi, taciau idealiai tiko, ir sudirgimai dingo. nezinau ar nuo toniko,ar siap dingo,taciau faktas kad nauju nepatogumu neatsirado. oda po toniko jauciasi sviezia tokia,gaivi. O putu labai mazai reik,ir idealiai viska nuplauna thumbup.gif
Noreciau isigyti kremuka,gal parekomenduotumet koki misriai labiau i sausuma, jautrai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 31 sausio 2009 - 15:46
O aš nesu turėjusi geresnio lūpdažio kaip Rouge Allure thumbup.gif
user posted image
Pamėginau gal prieš pusmetį ir dabar esu jam ištikima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 01 31, 17:53)
O aš nesu turėjusi geresnio lūpdažio kaip Rouge Allure  thumbup.gif 
user posted image
Pamėginau gal prieš pusmetį ir dabar esu jam ištikima  smile.gif

Sitam ir as pritariu - laaaabai geri.
Atsakyti