Gal parekomenduosit kokius nors Chanel akių šešėlius? Niekada nenaudojau šešėlių iš Chanel, todėl norisi paklausti patarimo tų, kurios jau turėjusios.
QUOTE(Ciquita @ 2009 01 23, 14:29)
as pirkau UK
QUOTE(Ciquita @ 2009 01 23, 14:29)
as tradiciskai - Kristutej. negaliu as laukti, kol atsisiusiu, kai labai noriu. kainuoja 119 lt. bet kai nusipirkau SM isparduotuvej Valentinka man pasiule. deja, man nekantrumas
QUOTE(Jenny. @ 2009 01 23, 18:31)
Sveikos!
Gal parekomenduosit kokius nors Chanel akių šešėlius? Niekada nenaudojau šešėlių iš Chanel, todėl norisi paklausti patarimo tų, kurios jau turėjusios.
man chanel seseliai nelabai patinka. bet jei megstat nelabai ryskius, tai turbut patiks. man geriausi 2 soalvu - jie kitokios, svelnesnes teksturos. labiausiai nepatiko 1 spalvos, gal koks senukas pasitaike, nes buvo labai kietas. nebandiau 4 spalvu, kur yra ne rututliukai, o kvadraciukai - gal jau pakeite technologija...
Gal kas nors naudojate Chanel skaistalus? Domintu atsliepimai.
QUOTE(Darkness @ 2009 01 31, 15:52)
as turiu tokius apvalius

spalva - 55 In Love
tai man labai patinka.. jie tokie siek tiek kietoki yra, tai svelniai padazo, kazkaip neimanoma padauginti
QUOTE(Darkness @ 2009 01 31, 15:52)
QUOTE(Palomina @ 2009 01 31, 15:57)
as turiu tokius apvalius

spalva - 55 In Love
tai man labai patinka.. jie tokie siek tiek kietoki yra, tai svelniai padazo, kazkaip neimanoma padauginti
labai naturaliai ziurisi ant veido..

spalva - 55 In Love
As taip pat turiu siuos, net kelias spalvytes. Puikus skaistalai, duoda tokio svytejimo is vidaus. Konsistencija kietoka, sunku padaugint. Bet ar nuo to kietumo ar ne
O as esu dideliausiai patenkinta toniku precision lotion confort ir prausiamomis putomis mousse douceur
Mano oda misri
Tonikas atgaivina oda,kai pradejau naudoti oda buvo sudirgusi, taciau idealiai tiko, ir sudirgimai dingo. nezinau ar nuo toniko,ar siap dingo,taciau faktas kad nauju nepatogumu neatsirado. oda po toniko jauciasi sviezia tokia,gaivi. O putu labai mazai reik,ir idealiai viska nuplauna
Noreciau isigyti kremuka,gal parekomenduotumet koki misriai labiau i sausuma, jautrai odai.
Noreciau isigyti kremuka,gal parekomenduotumet koki misriai labiau i sausuma, jautrai odai.
O aš nesu turėjusi geresnio lūpdažio kaip Rouge Allure

Pamėginau gal prieš pusmetį ir dabar esu jam ištikima

QUOTE(Hermion@ @ 2009 01 31, 17:53)
O aš nesu turėjusi geresnio lūpdažio kaip Rouge Allure

Sitam ir as pritariu - laaaabai geri.
QUOTE(Manija69 @ 2009 01 31, 20:30)
As irgi sita spalva pirkau ir labai patenkinta, gaiviai atrodo.
Kokie atsiliepimai apie
Chanel Activateur Purete Oil Control Purifying Lotion

Chanel Activateur Purete Oil Control Purifying Lotion