Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 8 dalis

QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 05, 18:51)
Sveikutes mamytes  smile.gif 
Isivaizduojate, siandien buvau pas savo gine,norejau del nejautros ir epiduro paklausyneti, tai ji man mazdaug taip pasake, kad reikejo nestukiu paskaitas lankyti,kazkodel anksciau negirdejau, kad jos privalomos  schmoll.gif 
Nors mazdaug suprantu kame ten reikalas, reikia juk kai kuriems is to bizni reikia daryt (bet vistiek manau, kad ji privalejo papasakoti)  rolleyes.gif

Jeigu nera galimybiu ar pinigeliu lankyti nesciuju pamokeles, tai ka tokiu atveju daryti doh.gif
Siaip ginekologe turi suteikti visa reikalinga informacija, bent as taip manau, nes jeigu iskyla klausimu, tai ji ir pakonsultuoja, juk ne apie "dantu skausma" klausiama, o apie nestuke.gif sveikatele ir gimdyma ax.gif

As savaitgali taip pat buvau susidurusi su bacilomis blink.gif tai naudojau homeopatinius vaistus Influcid ir gerklytei Islandine kerpena jie nestuke.gif galimi vartoti.
Atsakyti
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 05, 21:10)
Rytoj reikes nusipirkti Tantum verde (aisku pries tai su vaistininke pasikonsultuosiu), nes man tas neo-angin nelabai ir tepadeda.O del medaus ir tu zoleliu arbatu tai buvau gines atsiklausius, leido  ax.gif 
Aciukas uz patarimus ir palinkejimus, is tiesu labai malonu kai kazkas gali patarti.
Sekmes ir jums  mirksiukas.gif  4u.gif

Apie Tantum verde purškalą galima paskaityti
čia.
Apie Tantum Verde pastiles čia.
Beje, bacilos puola jau daug ką. Mes visi keturi jau "padraugavom" su jomis. Sūnus jau pasveiko, aš su dukryte - pusiau, o šiandien ir MB "lūžo" verysad.gif
Nėštukės, sėdėkit namuose, nes sako, jau gripas atsėlina.. unsure.gif
Atsakyti
As lankiau tuo kursus.. Nieko gero
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 02 05, 22:44)
Nėštukės, sėdėkit namuose, nes sako, jau gripas atsėlina..  unsure.gif

doh.gif taip taip dabar reikia saugoti save ir nestuke.gif nes orai permainingi blink.gif

QUOTE(ZiGi @ 2009 02 06, 10:02)
As lankiau tuo kursus.. Nieko gero

As taip pat galvojau apie kursus Klaipedoje, bet kadangi esame ne klaipedieciai, tai sunku suderinti kursu laika, ypac kur rekomenduojama dalyvauti abiems teveliams blink.gif
Atsakyti
Sveikutes. Sakykit kaip ten su teveliu spec apranga i gimdykla? kai gimdziau pirma kleckiu tai reikejo turet, o kaip dabar? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitux79 @ 2009 02 06, 16:11)
Sveikutes. Sakykit kaip ten su teveliu spec apranga i gimdykla? kai gimdziau pirma kleckiu  tai reikejo turet, o kaip dabar? g.gif

Nieko ypatingo nereikia - svarbu, kad rubai butu svarus (pvz. be tepalo demiu ar benzo kvapo).
Atsakyti
Mum kursose rekomendavo paimt lupu vazelino ir ledinuku,gert daug ten nerekomenduojama. Dar pries vaziuojant sau mikrolac klizmute padarykit kad ten nereiketu darytis.
Pataline sau ir maziukuj as nedgi maziuj juo adejaliuka paemiau, ten istikruju nemalonu ju naudot.Dar man labai patiko kad vienkartinius paklotelius paemiau vaika visciau ant ju.
Garmastan man buvo ypac reikalingas.Labai as stafilokoka bijojau tai nupirkau rankom lasjona nuo bakteriju.Rankslosciu maziuku kad 1 rankom,2 krutinei,3 vaikuj jej reikes.Daug marliuku ju visada truksta.
Dar sau kokias 5 didelio dydzio maikutes(ziurint aisku kiek ten isbusit)as savaite buvau,ju naktinukai tai irgi su kraujo demem doh.gif
Kojiniu neuzmirskit.
Ir aisku imkit seiminine palata jej bus imanoma,su vyru daug geriau.As kai po cezario tai man reikejo ir paduot kanors,ir vaika padet priziuret pampersus pakeist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šorena @ 2009 02 06, 18:01)
Mum kursose rekomendavo paimt lupu vazelino ir ledinuku,gert daug ten nerekomenduojama.

Kai gimdziau, turejau su savim negazuoto vandens pora 0,5 l buteliuku. Nenorejau gerti, bet pastoviai reikejo "drekinti" burna. Kai akusere pamate, kad nedaug geriu, liepe per valanda isgerti viena buteliuka.
Atsakyti
.. ir tapkes vyrui reikia tureti ax.gif
Atsakyti
ir tapkes vyrui? g.gif kazkaip neatsimenu kad b utu reikeja.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiene @ 2009 02 06, 18:55)
ir tapkes vyrui? g.gif  kazkaip neatsimenu kad b utu reikeja.. ax.gif

REIKALAVIMU VYRUI ABSOLIUCIAI JOKIU....TAPKES SAVO PATOGUMUI...
Atsakyti
QUOTE(Šorena @ 2009 02 06, 17:01)
Mum kursose rekomendavo paimt lupu vazelino ir ledinuku,gert daug ten nerekomenduojama. Dar pries vaziuojant sau mikrolac klizmute padarykit kad ten nereiketu darytis.
Pataline sau ir maziukuj as nedgi maziuj juo adejaliuka paemiau, ten istikruju nemalonu ju naudot.Dar man labai patiko kad vienkartinius paklotelius paemiau vaika visciau ant ju.
Garmastan man buvo ypac reikalingas.Labai as stafilokoka bijojau tai nupirkau rankom lasjona nuo bakteriju.Rankslosciu maziuku kad 1 rankom,2 krutinei,3 vaikuj jej reikes.Daug marliuku ju visada truksta.
Dar sau kokias 5 didelio dydzio maikutes(ziurint aisku kiek ten isbusit)as savaite buvau,ju naktinukai tai irgi su kraujo demem doh.gif
Kojiniu neuzmirskit.
Ir aisku imkit seiminine palata jej bus imanoma,su vyru daug geriau.As kai po cezario tai man reikejo ir paduot kanors,ir vaika padet priziuret pampersus pakeist biggrin.gif

na del vandens keista, kitur atvirksciai rekomenduoja gert daugiau,

patalu jokios neemiau, tas pora dienu galima pabut ir su ligonines, o ir parsivezus viska reiktu plaut, kad nebebutu ligonines bakteriju, tai per daug man vargo biggrin.gif
Na maikiu is vis neemiau blink.gif Buvau su tokia pizama,a la trenigais, ir nieko ten neprikraujavau tiek, kad butu reikeje keist. Bet gulejau 2 dienas tik, tai manau tokius dalykus gali poto seimyna atvezt, nes reikes labai daug lagaminu tada biggrin.gif

O del seimyniniu, tai kartais gali ir noret, bet vietu nebut biggrin.gif
Atsakyti