Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 8 dalis

QUOTE(lly @ 2009 01 13, 09:15)
man pientraukis labai intymus dalykas. tai, kaip kelnaites, kuriomis nesinoretu dalintis. nors tikiu, kad teks ji panaudoti kokius kelis men., vis tiek noriu naujo.  4u.gif

Kaip suprantu, dar laukiesi, o tai pagimdžius gal pamatysi, kad pientraukio apskritai nereikia? smile.gif Gal neverta pirkti iš anksto? Nes jei reikės, paprašysi vyro ar kt., kad nupirktų, o ten pat ligoninėje paprašysi akušerės ir ji išsterilizuos smile.gif Aišku svarbu prieš tai "perkančiam" reikėtų pravesti instruktažą, kad nenupirktų kokio NUK arba AVENT elektrinį už 400 su virš... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2009 01 13, 10:15)
man pientraukis labai intymus dalykas. tai, kaip kelnaites, kuriomis nesinoretu dalintis. nors tikiu, kad teks ji panaudoti kokius kelis men., vis tiek noriu naujo.  4u.gif

visiskai sutinku... drinks_cheers.gif ati intymus daiktai, kuriuos norisi tureti asmeniskai biggrin.gif Beje as turejau Canpol babies... man visai patiko pries pora metu apie 100 Lt kainavo... mirksiukas.gif Ir sutinku su Maliku, kad neskubek pirkti... mazu tikrai net nereikes... o ir instruktazo vyrams BUTINAI reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu elektrini pientrauki, tigex firmos,super daiktas, pries tai turejau rankini,toki sena,uosviene dave, su pompyte,tai su asarom traukdavau, o db ir labai greit,ir patogiai prisitraukiu, galima ir batareikas isidet jei kur i kelione isvaziuoja.na as labai juo patenkinta..
Atsakyti
lotuliukas.gif vyrui jau aprodziau visa imanomas parduotuves, kur prekiauja pientraukiais, net lentynas parodziau kur rasti biggrin.gif
ir nepirksiu kol nepagimdysiu, nesu pieninga. man ir uosviene buvo davusi "carini" pientrauki. TOKIA nelaiminga su juo jausdavausi blush2.gif todel ir klausinejuosi apie patogius pientraukius.
Atsakyti
QUOTE(Belacka @ 2009 01 12, 23:58)
Kaip tik dabar labai dažnai daro CP, čiut kas ir nesicackina - pjauna (pvz.: nebeatsidaro gimdos kaklelis, ar leliui kas ne taip - aukštyn galva gimdoje).
CP ateities gimdymas.....

Nu man tai neatsidare smile.gif Tai su lasaline gulejau... Va je baisu...
O viena pazistama 18 val-du gimde... Be cazario doh.gif blink.gif
Atsakyti
labas rytas merginos 4u.gif
esu truputi sutrikusi, nž nuo ko pradėt doh.gif nebent, kad esu ne klaipėdietė, bet gimdyt teks čia( dirbu, gyvenu), pas šeimos gyd. važinėtis toli, o ir siuntimo nenoriu prašyt doh.gif tad klausimas, ar nuvažiavus į GN be siuntimo mane priims, ar apsiims prižiūrėt?
Atsakyti
o kodel tu nedarai paprasciau? cia klaipedoje prisiregistruok kokioje nefridoje ar 3poliklinikoje, pagal dabartine gyvenamaje vieta. ir susirgus maziausiom ligom, nereikes vaziuoti kaskur i savo miesta. as pries kokius 4 metus buvau siauliete, o gyvenau cia. tai vaikui susirgus, negalejau jokio gydytojo prisikviesti. nefridoje prisiregistravau ir be problemu. jei nesi tame mieste registruota jokiame sveikatos centre, tai ligonines gali suteikti tik butinaja pagalba, o uz visa kita mokesi.
Atsakyti
o persirašant ko reikia? ir kur patogiau, čia iš mažojo kaimelio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE([Ecta] @ 2009 01 08, 16:06)
o realiai kaip gaut seimynine palata jei nesitari is anksto su jokiu gydytoju? imanoma kaip nors ja issipirkti?  blush2.gif  ir ar gali but palatoj visa para pirmagimis kai antra pagimdai? labai nesinoretu, kad pirmasis "nusistumtu" i sali

Gimdžiau triskart KGN. Kai susilaukiau antrosios dukrelės - pirmagimė buvo veik visą dieną su manimi ligoninėje, kol vyras sulakstė nupirkti to, ko reikėjo, sutvarkė reikalus. Gimus sūnui - irgi niekas laukan nevarė vyresnėlių mano. Buvo ištisom dienom. Bet nakčiai tikrai neleidžia pasilikti, tik dienos metu, jei nekelia triukšmo.
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2009 01 15, 12:27)
o persirašant ko reikia? ir kur patogiau, čia iš mažojo kaimelio unsure.gif

Ko reikia nežinau, bet jei iš Mažojo kaimelio, tai kreiptis į Navicko ambulatoriją, ji Kretingos g. beveik prieš Krikščionišką koledžą. Dar yra UAB "Mano šeimos gydytojas" Onkologinėje ligoninėje, bet iš kaimelio turbūt patogiau Navickas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 01 15, 13:30)
Ko reikia nežinau, bet jei iš Mažojo kaimelio, tai kreiptis į Navicko ambulatoriją, ji Kretingos g. beveik prieš Krikščionišką koledžą. Dar yra UAB "Mano šeimos gydytojas" Onkologinėje ligoninėje, bet iš kaimelio turbūt patogiau Navickas smile.gif

drinks_cheers.gif , tik žiūrint į ateitį pediatrės Navicko ambulatorijoje ne kokios.

O persirašant reikia tik asmens dokumento ir žinoti pavadinimą ir adresą tos įstaigos, kur iki šiol buvai prisirašiusi. Naujoje prisirašymo vietoje užpildai prašymą ir jau pačios įstaigos viską sutvarko, kortelę persisiunčia ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2009 01 15, 14:35)
drinks_cheers.gif , tik žiūrint į ateitį pediatrės Navicko ambulatorijoje ne kokios.

Pritariu jums del pediatriu, mes pabegom nuo ten dirbancios pediatres Rimkuvienes. Apatiskesnes ir tokios mazakalbes gydytojos dar nebuvau sutikusi...
Atsakyti