Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 8 dalis

QUOTE(Natalija1 @ 2009 01 16, 23:30)
Sveikos, vakar buvau pas savo daktaryte ir ji liepe nusipirkti epidurines nejautros rinkini, nes gimdymo namuose ju nebeduoda, tai sake ju yra pirkti Debreceno ir Centrineje miesto ligonines korpuso vaistineje.  Nusipirkau siandien ligonines vaistineje nes Debrecene nebuvo, kaina apie 47 LT. Bet kazkokia nesamone, mokescius mokam, o vaistus pacios perkam... Kur ritames  blush2.gif  verysad.gif  blink.gif

Sveikutės!
Mes tik neseniai grįžome iš ligoninės. karsta.gif Po visų vargų toks mokestis juokingas, ypač kai mano rinkinio tikrai neužteko, irnesakyk.gif kitus nuskausminamuosius ir kitus vaistus man ir vaikeliui suvarė jau nemokamai - patikėkit atsipirko mokesčiai. Kai ilgiau pasiliksit kaip aš, tai jums tikrai prireiks bephanten'o, reanimacijoj nieks neplauna, o po antibiotikų užpakaliukui tikrai būna rėsta. verysad.gif Sudocream'as tik profilaktikai ir tai, jei taupote sauskelnes ar nevartojat antibiotikų ir pieno mišinukų. Iš anksto pirkti nebūtina - vėliau nupirksite ligoninės vaistinėje, jei prireiks.
O dėl "dovanėlių", tai jas gavo, kas ilgėliau "pasiliko" ligoninėje. Dovanėlės - reklamos lankstinukai, kremukų, sauskelnių mėginukai bei sveikinimo atvirukas gimdymo skyriaus vedėjo ir už tai aciuks.gif Svarbiausia vaikelio sveikata, taigi nepatariu ilgiau užsibūti čia. biggrin.gif
Dėl personalo rūpesčio patarčiau labiau visko ir mandagiai duomėtis. Jei vaikelis reanimacijoje dažniau aplankykite mažylį! Tada pavargęs personalas įgauna antrą kvėpavimą, tampa malonesni ir rūpestingesni mažyliui! gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(knatalja @ 2009 01 17, 19:48)

O dėl "dovanėlių", tai jas gavo, kas ilgėliau "pasiliko" ligoninėje. Dovanėlės - reklamos lankstinukai, kremukų, sauskelnių mėginukai bei sveikinimo atvirukas gimdymo skyriaus vedėjo ir už tai  aciuks.gif Svarbiausia vaikelio sveikata, taigi nepatariu ilgiau užsibūti čia.  biggrin.gif

Dovaneles gauna visi,nebent tikrai ispuola ant savaitgalio.
Sveikinu soske.gif soske.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(knatalja @ 2009 01 17, 18:48)
Sveikutės!
Mes tik neseniai grįžome iš ligoninės. karsta.gif Po visų vargų toks mokestis juokingas, ypač kai mano rinkinio tikrai neužteko, irnesakyk.gif kitus nuskausminamuosius ir kitus vaistus man ir vaikeliui suvarė jau nemokamai - patikėkit atsipirko mokesčiai. Kai ilgiau pasiliksit kaip aš, tai jums tikrai prireiks bephanten'o, reanimacijoj nieks neplauna, o po antibiotikų užpakaliukui tikrai būna rėsta. verysad.gif Sudocream'as tik profilaktikai ir tai, jei taupote sauskelnes ar nevartojat antibiotikų ir pieno mišinukų. Iš anksto pirkti nebūtina - vėliau nupirksite ligoninės vaistinėje, jei prireiks.
O dėl "dovanėlių", tai jas gavo, kas ilgėliau "pasiliko" ligoninėje. Dovanėlės - reklamos lankstinukai, kremukų, sauskelnių mėginukai bei sveikinimo atvirukas gimdymo skyriaus vedėjo ir už tai  aciuks.gif Svarbiausia vaikelio sveikata, taigi nepatariu ilgiau užsibūti čia.  biggrin.gif
Dėl personalo rūpesčio patarčiau labiau visko ir mandagiai duomėtis. Jei vaikelis reanimacijoje dažniau aplankykite mažylį! Tada pavargęs personalas įgauna antrą kvėpavimą, tampa malonesni ir rūpestingesni mažyliui!  gun_smilie.gif

Man irgi vaikelio sveikata svarbiausia, bet as kalbu apie musu valsytbes rupesti savo pilieciais.....
Atsakyti
Sveikutes,
turbut numirsiu is gedos (o jus is juoko) bet visvien paklausiu. Pradejom planuoti vaikuti, noreciau pas gyd. nueiti ir visokius tyrimus pasidaryti ir pan. Prisiskaiciau apie ivairias gydytojas, lyg ir nusprendziau pas ka eiti, tai tiesiog noriu paklausti kaip pas jas uzsiregistruoti? Ar galiu registruotis pas gydytoja GN jei dar net nesilaukiu blush2.gif Tiesiog anksciau gyvenau kitam mieste ir ten buvo gydytoja mamos drauge, tai bet kada paskambinus priimdavo... Atsiprasau kad pertraukiau jusu diskusija, taciau iskilo toks keistas klausimas. Padekit, prasau smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
del tu nuskausminamuju, tai kai buvau pas ginekologa praita menesi, tai man buvo taip pat pasakyta, kad reiks nusipirkti pacioms nuskausminamuosius ir iduotas lapelis, kuriame buvo surasyta visa komplektacija, o kai buvai praita savaite, is manes ta lapeli ateme ir pasake, kad kol man ateis ta laimingoji diena gali viskas pasikeisti ir kad siuo metu ligonines valdzia neapsisprendzia ar reikes moketi ar visdelto ne.

Natalija1, sveikinu su dziaugsmeliu soske.gif soske.gif soske.gif
Atsakyti
QUOTE(knatalja @ 2009 01 17, 18:48)
Sveikutės!
Mes tik neseniai grįžome iš ligoninės. karsta.gif

SVEIKINIMAI tapus teveliais wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(jur-kli @ 2009 01 17, 23:58)
Sveikutes,
turbut numirsiu is gedos (o jus is juoko) bet visvien paklausiu. Pradejom planuoti vaikuti, noreciau pas gyd. nueiti ir visokius tyrimus pasidaryti ir pan. Ar galiu registruotis pas gydytoja GN jei dar net nesilaukiu  blush2.gif Padekit, prasau smile.gif

Pas ginekologa -e galima registruotis ir del profilaktikos ax.gif t.y. rupinantis savo sveikatele ir zinoma planuojant seimos atzalele wub.gif
Registruokis drasiai, gine skirs tyrimus, rekomenduos ka vartoti planuojant mazyli ir pan. Tik as nezinau, kaip ten KL GN registruojamasi, nes as tai seimos centro gines paslaugomis naudojuosi.
SEKMES 4u.gif planuojant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafiene: 18 sausio 2009 - 20:33
Norint patekti pas GN ginekologus, reikia turėti siuntimą. Jei siuntimo nėra, paslaugos mokamos. Registruotis galima pačioje ambulatorijoje ar telefonu. Telef. Nr. galima rasti Klp.univer.ligoninės tinklapyje.
Atsakyti
QUOTE(ZiGi @ 2009 01 02, 20:50)
Sakes... Vat  krize uzpuole  lotuliukas.gif  Geriau aisku tureti, nes kas zino kaip bus... As irgi vaziavau galvojau :Ai pagimgysiu... Bet turbut nemirciau, bet samopne tai tikrai prarasciau nuo skausmo. Dejo lasaline, nes gimda sustojo ant 2,5 cm...
Tai aisku geriau turet smile.gif

Su Naujais MAmulytes clap.gif  clap.gif  newyear.gif  000054.gif  000059.gif  wink_3.gif

pas mane irgi taip buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacankė @ 2009 01 08, 10:36)
Gal gali parašyt, kiek "tepsit" Raubai už cp? 4u.gif
Aš tas kelnaites pirkau Akropolio Eurovaistinėj, nes kai jau norėjau pirkti savo vaistinėj, kuri ir yra Eurovaistinė, man farmacininkė pasakė kad jų yr tik jų did Akro-Eurov  mirksiukas.gif

Va, ir as jau grizau is GM su savo dvynukem smile.gif
Viskas prasidejo nakti ir netiketai nes iki gymdymo dar buvo 3 savaites.
Paskambinom daktarui Raubai ir aciu dievuj jis greit atvaziavo, po operacijos mama jam idejo i vokeli 1000 lt ir dar dave anesteziologei uz gera darba thumbup.gif
Aisku, gal kam nors pasirodys kad tai daug, bet mes juk prikelem gydytoja ir jis atvaziavo ir viska gerai padare thumbup.gif ir po operacojos vos ne kasdien uzeidavo pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kissochka @ 2009 01 20, 11:44)

SVEIKINIMAI sulaukus DVIEJU STEBUKLELIU wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus thumbup.gif
Atsakyti

Sveikinimai
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif soske.gif heart.gif

pas mane irgi taip buvo drinks_cheers.gif

kas butent ? smile.gif
Atsakyti