Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

Noriu ignoruoju, noriu krykštauju, nes čia tik mano reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 03 sausio 2009 - 00:45
QUOTE(liūtuke @ 2009 01 03, 00:42)
Noriu ignoruoju, noriu krykštauju, nes čia tik mano reikalas liezuvis.gif

O ar jūs žinote ko norite?
Atsakyti
Noriu ignoruoju, noriu krykštauju,  nes čia tik mano reikalas  lotuliukas.gif

zavu. tuomet skundai apie "nepageidaujamu" dalyviu pasisakymus nemotyvuoti. nebent kitiems, "nepozityvistams" butu taikomos kitokios zaidimo taisykles.
Atsakyti
O aš tikiuosi sulaukti <Vedam> minčių. Pajutau mąstantį žmogų. Labai retas dalykas gyvenime....
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 01 02, 23:53)
sia akimirka man pamastymai tipo, kas butu, jeigu butu" atrodo tiesiog tuscios spekuliacijos ir tiek. nors, pripazystu, pati uzdaviau tokias spekuliacijas skatinanti klausima.

Visos pozitivysčių temos yra viena didelė spekuliacija...Nors tai ne visai tikslus apibūdinimas, aš tai pavadinčiau absoliučiu atsisakymu visu pirma matyti kas vyksta su jomis pačiomis, o to paseka - absoliutus nemąstymas. Jų propoguojamas pozitivyzmas tai įvairia plagijuota rašliava pridengtas jų pačių negebėjimas pagrįsti tai ką jos pačios ir propoguoja...Tik tiek..
Papildyta:
Noriu ignoruoju, noriu krykštauju,  nes čia tik mano reikalas  lotuliukas.gif

O kas jums belieka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 03 sausio 2009 - 01:20
QUOTE(salve123 @ 2009 01 03, 03:21)
Visos pozitivysčių temos yra viena didelė spekuliacija...Nors tai ne visai tikslus apibūdinimas, aš tai pavadinčiau absoliučiu atsisakymu visu pirma matyti kas vyksta su jomis pačiomis, o to paseka - absoliutus nemąstymas. Jų propoguojamas pozitivyzmas tai įvairia plagijuota rašliava pridengtas jų pačių negebėjimas pagrįsti tai ką jos pačios ir propoguoja...Tik tiek..

Galbut tai ir yra spekuliacija,taciau, tam tikrais atvejais norisi pabut toj spekuliacijos, but pastebetam o nelikt sesely, kaip galbut esam daznai realiame pasaulyje. Cia, forume, galim parasyt savo montis, jos bus issakytos, gal nepakomentuotos, bet issakytos. Kartais to reikia butent sau, kad pasijaustum tuo metu laimingesniu(?). Gyvenu siuo metu CIA ir DABAR, jauciuosi laiminga, bet kiekviena laimes akimirka kitokia. Megaujuos kiekviena diena, kokia ji bebutu, o jei kas nemalonaus nutinka, kaip kazkurios vyras sako, dziaukis, kad blogiau nenutiko. Dziaugiuosi dabar kasdien, nors praeity kitaip buvo. Praeity siekiau ateities. Ateities, kurioje kiekviena diena galiu dziaugtis. Ir tam nebutina sunki liga, sukretimas ar pan. Man reikejo suprasti, kad nenoriu daugiau taip, kaip tuo metu yra/buvo. Nesakau, kad gyvenu nerupestingai ir i viska moku numot ranka, atseit, savaime issipres. Netiesa, kurios manot, akd pasiskaitysit daug protingu knygu ir pacios tokiom tapsit, nes uzteks tiik taip igaut gebejima vizualizacijos budu siekti laimes. Tai nesamone! Savo atveju galiu pasakyti, kad skaiciau ir tebeskaitau kartais tokio pobudzio knygas, buvau bienu metu fanatike tapus. Ir zinot ka? Jei siurbsit viska is tu knygu nieko nepervirskine (t.y. nepritaike pagal savo gyvenimo salygas, save irt.t.), susuksit sau galveles ir matysit tzik protingas citatas, kuriu negalesit sau pritaikyt. Knygas reikia skaityt ir moket analizuot, netgi tuo paciu metu kritikuot, nes ne viskas yra tiesa, kas knygose parasyta. Kiekvienas musu turim savo tiesa, kuria ne visada ryztames kelt i pavirsiu.

Labanakt!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVB: 03 sausio 2009 - 01:51
QUOTE(RVB @ 2009 01 03, 01:50)
tam tikrais atvejais norisi pabut toj spekuliacijos, but pastebetam o nelikt sesely, kaip galbut esam daznai realiame pasaulyje. Labanakt!

Žaidžiate kaukių žaidimą?
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 01 02, 19:33)
Aš kaip tik norėjau pasakyti, jog laimė nėra jausmas, o yra būsena. ji priklauso nuo aplinkybių, nuo jausmų ir nuo minčių.

Laimė nepriklauso nuo aplinkybių. Ji priklauso nuo požiūrio į aplinkybes.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 21:03)
Jums savo nuotrauką atsiųst ar kaip?
Papildyta:

Na jūs sakote, kad pozityvizmas gali atsverti negatyvą kažkokį... Ar yra kokia nors būsena tarp pozityvizmo ir negatyvo. Gal ne būsena, bet savijauta, ar kas... Vis dar manau, kad pozityvizmas yra Krišnaizmo materialistinė versija, bet sekta dar nevadinsiu.

O ka man su ja veikti? hihihi.gif
Pozityvizmas neatsveria negatyvo, tai yra priesingybes. Nemanau, kad yra kazkokia busena tarp pozityvizmo ir negatyvizmo, taip kaip nera tarpines busenos tarp puses stiklines tuscios ir puses stiklines pilnos. Na bent jau as tokios nezinau... Tarp pliuso ir minuso yra nulis, bet kas jis? Nei busena, nei kazkokia israiska, jis tiesiog nulis. Niekas... Tiesiog zmogus arba yra pozityvus arba negatyvus. Kai kurie atranda laime ir budami negatyvus- yra zmoniu, kuriems patinka nuolat verkslenti. O yra tokiu, kurie pavargsta nuo savo verkslenimu ir nepatenkinti savo negatyvumu, tuomet jie iekso pozityvo, kuris padeda pasijausti geriau.
Yra knygu apie burtus, samanizma, aiskiaregystes, bet jas perskaites vargu ar paisjausite burtininku, samanu ar aiskiaregiu. Knygos, tik informacijos salitinis. Kokia informacija priimsite, pritaikysite, tokia ir turesite. Kaip ir sakiau, pozityvizmas, tai mastymo budas, gyvenimo matymo budas, gal kaip Salve rase, uzsirisimas kazkokio raiscio ant akiu. O kas jei negatyviai mastantys zmones negali gyventi laimingi? Tiesiog nemoka, arba pozityvios laimes busena jiems yra nenormali ir nesuprantama? Ar jie nevaiksto su raisciu ant akiu, nematydami kitokio pasaulio? g.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2009 01 02, 21:17)
Mjooo, Haris Poteris netiksliai ištarė burtažodį, ir kas jam iš to išėjo... Net mano dukra tiek nenusikliedėdavo ikimokykliniame amžiuje, o čia lyg ir suaugę moterys  unsure.gif Netiksli vizualizacija - nesėkmės priežastis... Sunku patikėti, kad taip mąstančiam žmogui apskritai kažkada gali pradėti sektis  doh.gif

Sunku patiketi, bet tokiems zmonems galbut kartais ir daugiau pasiseka nei neglektyviam zmogui mirksiukas.gif O Haris Poteris tai pasaku herojus, jei jums pozityvizmas yra pasaka, speju esate gana negatyvus zmogus smile.gif. Kas blogo tame, kad zmones nori pasauli matyti grazu, o ne baisu? Ar teigiamos realybes puses yra fantastika? Viskas gyvenime tik blogai? Nieko gero jame nematote? g.gif

QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 22:40)
Štai kodėl daugelis pozityvisčių neturi vyrų...

Easte tuo tikras? g.gif Ar daug vyru turi zmonas babmbekles, nematancias nieko gero gyvenime, zyziancias, koks pasaulis bjaurus? Pozityvus=optimistas, negatyvus=pesimistas. Su kokiu zmogumi lengviau gyventi? unsure.gif

QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 22:55)
Gerai... tuomet paklausiu - ar sąstingis yra blogai? Jei taip - kokia jo priešingybė?

Savimi esu tuomet, kai esu vientisas. Tuomet aš nei patinku sau, nei nepatinku. Tiesiog esu.

Sastingis tam tikru momentu yra gerai. Taciau jusu peikiamas progresas turi buti. Kaip kitaip zmogui tobuleti? Ar pastebejote, kad darant ta pati diena is dienos, jauciasi protinis badas? Norisi nauju ziniu, nauju isgyvenimu, informacijos pritaikymo?
Kaip pasiekiate vientisumo busena? Ar toje busenoje tikrai nekyla jokiu klausimu? Ar nesijauciate apatiskas? ax.gif

QUOTE(Šerkšnas @ 2009 01 02, 23:21)
O aš nieko neturiu, ir man nieko nebereikia.
Kaip manot, tokia mintis, ar tai beviltiška būsena, ar absoliutas? Nu ne tas, kur gėrimas, o aukščiausia pasitenkinimo būsena?

Manyciau cia butu susitaikymas su padetimi, ranku nuleidimas, pripazinimas, kad tai ka turite yra viskas, ka galite tureti.
Tai nei beviltiska busena nei absoliutas, tiesiog sastingis esamoje padetyje. Uzstrigimas komforto busenoje. Anskciau ar veliau turetu arba ateiti nusivylimas, arba noras kazka keisti. Nors galiu ir klysti. Cia tik mano nuomone.

QUOTE(Kando @ 2009 01 03, 00:58)
Skaiciau ta knyga, ir nemanau,kad L.Amstrongas suvoke savo galimybiu riba. Ir nemanau,ar jis butu pasveikes,jei gyventu LT.

Pritariu... Nors ir Lietuvoje yra ivyke stebuklu, ir ne vienas pasveikusiu pacientu nebuvo susitaikes su realybe. Kaip tik stengesi pozityviais ziureti i situacija. Nejaugi gera nuotaika, tikejimas, kad viskas bus gerai, kad bloga busena yra tik tarpine ir kad gali daugiau nei isivaizduoji yra tokia nenormali?

QUOTE(liūtuke @ 2009 01 03, 01:32)
Sveika,rykliuke,ir aš tavęs pasiilgau 4u.gif

friends.gif

QUOTE(RVB @ 2009 01 03, 02:50)
Gyvenu siuo metu CIA ir DABAR, jauciuosi laiminga, bet kiekviena laimes akimirka kitokia. Megaujuos kiekviena diena, kokia ji bebutu, o jei kas nemalonaus nutinka, kaip kazkurios vyras sako, dziaukis, kad blogiau nenutiko. Dziaugiuosi dabar kasdien, nors praeity kitaip buvo. Praeity siekiau ateities. Ateities, kurioje kiekviena diena galiu dziaugtis.

Kaip ismokote megautis kiekviena diena?
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2009 01 03, 09:48)
Easte tuo tikras? g.gif Ar daug vyru turi zmonas babmbekles, nematancias nieko gero gyvenime, zyziancias, koks pasaulis bjaurus? Pozityvus=optimistas, negatyvus=pesimistas. Su kokiu zmogumi lengviau gyventi?  unsure.gif

Taip, esu. Daug vyrų turi bambekles, nežinau kiek turi trenktas, kurios atsistojusios prieš veidrodžius kartoja savo afirmacijas. O lengviau gyventi su protingu žmogumi.
Atsakyti
QUOTE(*Rykliukė* @ 2009 01 03, 09:48)
Pritariu... Nors ir Lietuvoje yra ivyke stebuklu, ir ne vienas pasveikusiu pacientu nebuvo susitaikes su realybe. Kaip tik stengesi pozityviais ziureti i situacija. Nejaugi gera nuotaika, tikejimas, kad viskas bus gerai, kad bloga busena yra tik tarpine ir kad gali daugiau nei isivaizduoji yra tokia nenormali?

pripazinti realybe ir pasiduoti - du skirtingi dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2009 01 02, 23:21)
O aš nieko neturiu, ir man nieko nebereikia.

Kaip manot, tokia mintis, ar tai beviltiška būsena, ar absoliutas? Nu ne tas, kur gėrimas, o aukščiausia pasitenkinimo būsena?

Ideali būsena, momentais, kai ji atsiranda, būna velniškai gerai.
Atsakyti