Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(Gadiga @ 2009 02 24, 13:03)

Merginos, jei turit Real Player tai, nuėjus į Youtube atvedus pelytę ant video, virš jo iššoka lentelė Download, ir parsisiunčiat mirksiukas.gif O jei neturi, parsisiųkit iš ČIA mirksiukas.gif

Atsisiunciau as pratimukus su sita programa, bet vaizdas labai isplaukes pasidare, Youtube.com paveisliukas zymiai ryskesnis, tai turbut neverta ir i CD rasyt... verysad.gif
Atsakyti
va jetau kaip as siandien nusidejau mano sportas nuejo niekais doh.gif , siandien suvalgiau didziuli poka labai skaniu vafliu ir sokolada visa sukrimtau blush2.gif , niekiap negalejau atsikratyti pagundos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 02 24, 16:46)
Kurią tu čia siunteisi g.gif Jei Real Player, tai ten nieko nereik niekur rašyt unsure.gif Aš visur kur klausia Zip'o, rašau NA (not available - negalimas, nėra), o jei nepriima, tada 1111 mirksiukas.gif

Aciuks 4u.gif ,rasiau( NA) tiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2009 02 24, 17:44)
va jetau kaip as siandien nusidejau mano sportas nuejo niekais  doh.gif , siandien suvalgiau didziuli poka labai skaniu vafliu ir sokolada visa sukrimtau  blush2.gif , niekiap negalejau atsikratyti pagundos  schmoll.gif

Siandien ir as kazko aptingusi doh.gif ,uzsikroviau filmukus ,bet nepaslinkau ju daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaNi @ 2009 02 24, 13:21)
Atsisiunciau as pratimukus su sita programa, bet vaizdas labai isplaukes pasidare, Youtube.com paveisliukas zymiai ryskesnis, tai turbut neverta ir i CD rasyt... verysad.gif
Koks skirtumas g.gif Man asmeniškai ir nereikia, kad būtų 100 procentinė kokybė schmoll.gif Gi svarbu tas balsas yra, girdi kada kitas pratimas mirksiukas.gif

QUOTE(smilgeleee @ 2009 02 24, 13:50)
Siandien ir as kazko aptingusi  doh.gif ,uzsikroviau filmukus ,bet nepaslinkau ju daryt blush2.gif
Simulentė nono.gif

Nors aš 4 dienas nedarius buvau blush2.gif

Mergai, reik vienai kitą palaikyt 4u.gif Tada gal lengviau būtų rolleyes.gif
Atsakyti
Na merginos susikaupiam ir darom "nice and easy" lotuliukas.gif blynuku prikirtusios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 02 24, 15:44)
va jetau kaip as siandien nusidejau mano sportas nuejo niekais  doh.gif , siandien suvalgiau didziuli poka labai skaniu vafliu ir sokolada visa sukrimtau  blush2.gif , niekiap negalejau atsikratyti pagundos  schmoll.gif

nesikrimsk console.gif visoms kartais taip atsitinka blush2.gif as irgi prieš kelias dienas nesuilaikiau, suvalgiau visa dezute saldainiu blush2.gif bet reikia kartais save palepinti, o paskui vel rimtai susiimti rolleyes.gif

einu sportuoti rolleyes.gif blyneliai jau susivirškino, pats laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes sportininkes,noriu ir as prisijungti,svavoju nebevalgyt vakarais,bet kazkaip vis neina,nes ant vakaro labai noriu valgyti,pasiziurejau cia tuos pratimukus ,fainai kad tik 8min nes laaabai tingiu prisiverst sportuot o cia tik kelios minutes,gal pavyks bet dar nei karto nesportavau,o pilvas tai kaba po gimdimo iki siol doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadiga @ 2009 02 24, 19:14)

Simulentė nono.gif

Nors aš 4 dienas nedarius buvau blush2.gif

Mergai, reik vienai kitą palaikyt 4u.gif Tada gal lengviau būtų rolleyes.gif

blush2.gif ryt pasitaisysiu,pasizadu pioneer.gif
Atsakyti
Sweikos.. Zinot ir as jungiuos prie jusu.. Jau seniai zadu, bet kazkaip niseina.. blush2.gif Sendien padariau pirma karta.. Nedariau kartu su juo, nes buvo siaip gansunku, bet padariau, praejo okios 5 min ir lyg buiau nedarius g.gif cia taip turi butar kazka netaip dariau? g.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Jau ruosiuos sportuot, kas su manim? biggrin.gif Gal kiek per velai...
Atsakyti
Šiandien, matyt, jau tokia diena. Aš irgi šiandien nedariau, nes svečių apturėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, man asmeniškai po pirmos treniruotės visiškai neskaudėjo...net nervas šiek tiek paėmė,nes per mankštą vos išstenėjau tuos pratimus, o paskui jokio rezultato... doh.gif gal netaisyklingai dariau, bet kad lyg ir gerai...na, rytoj bandysiu daryt jau du kartus per dieną g.gif biggrin.gif

o dėl saldžių nuodėmių jūs mažiau imkit į galvą, jūs tai šokoladui neatsispyrėt, o kaip pateisinti mane? aš tai į mcdonald'ą 23 val. pavalgyt važiavau angel_sadangel.gif bet pasižadu daugiau taip nedaryti angel_not.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Christija: 24 vasario 2009 - 21:47