Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(naujokė-- @ 2009 01 18, 12:41)
Neesu ekspertė (toli gražu  doh.gif  ), bet gal jums kaklą skauda todėl, kad per daug galvą lenkiate į priekį. Atsilenkimus taisyklingai daryti - vos ne menas (juokauju, žinoma  mirksiukas.gif ). Jei tikrai tie skausmai dėl netaisyklingo darymo, tuomet stenkitės nuolat sekt galvos ir nugaros padėtį, kad nelinktumėt per daug. Nes priešingu atveju ne tik, kad pilvo raumenims tenka mažiau apkrovos, bet ir stuburas gauna didelį krūvį, kuris jį gali pažeisti  4u.gif

dekui, gali buti ,kad persistengiau. Reikes save daugiau pakontroliuoti 4u.gif
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 18, 15:54)
man atrodo, kad man skaudejo del to kad vienu metu bandziau ir daryti atsilenkimus ir tuopat metu bandziau pamatyti irasa, nes nedazlibinu tai teko kelt galva labiau. bet sian kai prisimenu tuos pratimus, tai jau neziuresiu i ekrana.

lotuliukas.gif cia gal arciausiai teisybes, nes ir man taip pat doh.gif
Na ka lekiu sportuoti. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
siand jau nedariau tu pratimu. po vakar pilvo raumenis skauda ir kakla. bandysiu kol kas kas antra diena daryti, o kitom dienom siaip manksta.
Atsakyti
Darau siuos pratimus dar tik trecia diena bet jau pastebejau rezultatus. Tikrai neblogi pratimukai. Taip pat radau to paties, pratimus kojoms bei uzpakaliukui. Tikraj padeda. Ziuresim kaip bus toliau rolleyes.gif Dekui, kuri sukure sia tema ir pasidalino savo ziniomis;]
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 19, 00:16)
siand jau nedariau tu pratimu. po vakar pilvo raumenis skauda ir kakla. bandysiu kol kas kas antra diena daryti, o kitom dienom siaip manksta.

Kaklo neturi skaudėti, netaisyklingai darai. Rankomis už galvos jokiu būdu nespausk galvos (kas dažnai daroma), apskritai vos liesk galvą (arba išvis laikyk rankas sukryžiavus ant krūtinės) Ir tavo kaklo-galvos padėtis neturi žiūrėt nei žemyn, tai per daug į viršų, o natūraliai įstrižai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ir as prie jusu jungiuos smile.gif pratimukai thumbup.gif visa slapia dabar ilsiuos bigsmile.gif
Sunkiausia man daryti sedmenim ir pilvukui, o labiausiai patiko kojom rolleyes.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš prie sportuojančių smile.gif jau keturias dienas darau šiuos pratimus ir jaučiuosi puikiai. Iš pradžių ir man skaudėjo kaklą, bet manau čia dėl, kad kaip ir kitos minėjo, pastoviai reikdavo žiūrėti į ekraną. O dbr viskas ok thumbup.gif lauksiu matomų rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi noriu prie jusu
Papildyta:
clap_1.gif vakar ir as pradejau daryti tuos pratimukus, siandien vel zadu daryti (gal; nebus per daug?) showoff.gif
Atsakyti
Niu sveikutės 4u.gif
užvakar dariau presui ir užpakaliui, tai presiuką dar ir šian jaučiu thumbup.gif Šian vėl darysiu presui ir rankoms. Labai patiko pratimukai, tikrai dėkui už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
O, man irgi butinai reikia pilvuza mazintis, jungiuosi thumbup.gif
Atsakyti
na ,aš jau po thumbup.gif ,kaip kitos ?
Atsakyti
Niu aš jau po sporto, dariau presui ir rankom su svarmenim thumbup.gif Preso raumenis skauda kaip reikiant, bet man patinka, nors įtempus pilvą vaikštau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif geri pratimukai
Atsakyti