Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

Sveikutės 4u.gif nu ką tie pratimukai savo padarė, šiandien jaučiuos kaip sudaužyta doh.gif kaži duot pailsėt kūnui ar vistiek daryt vėl smile.gif ? jūs rytais vakarais darot pratimukus ar tik kartą per dieną?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 01 16, 10:26)
Sveikutės  4u.gif  nu ką tie pratimukai savo padarė, šiandien jaučiuos kaip sudaužyta  doh.gif  kaži duot pailsėt kūnui ar vistiek daryt vėl smile.gif ? jūs rytais vakarais darot pratimukus ar tik kartą per dieną?

Man irgi iš pradžių taip buvo, bet po kokių keturių treniruočių nieko nebejausi, viskas praeis thumbup.gif Taip būtina duoti pailsėti raumenukams. Nors jeigu labai norisi, galima vieną dieną vienai raumenų grupei atlikti pratimus, tarkim sėdmenims, kitą dieną kitai, tarkim pilvo presui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo songrada: 16 sausio 2009 - 10:43
QUOTE(songrada @ 2009 01 16, 11:35)
Man irgi iš pradžių taip buvo, bet po kokių keturių treniruočių nieko nebejausi, viskas praeis  thumbup.gif Taip būtina duoti pailsėti raumenukams. Nors jeigu labai norisi, galima vieną dieną vienai raumenų grupei atlikti pratimus, tarkim sėdmenims, kitą dieną kitai, tarkim pilvo presui.

pilvo presui galima kasdien ,netgi kelis kartus per dieną rekomenduojama daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Britney @ 2009 01 13, 20:20)
Ka tik padariau kojoms, uzpakaliukui ir pilvo presui. Labai sunku man buvo uzpakaliuikui tas kojas kilnoti, neistveriau. O kur pilvo presui, tai ne tik preso raumenis paskaudo, bet ir kaklo.

drinks_cheers.gif visiskai kaip man doh.gif Kojoms tai dzin, bet uzpakaliukui doh.gif ir kai pilvo presui dariau labai kaklo raumenys skaudejo. Nesuprantu, ar as netaisyklingai darau, ar kaklo raumenys pertempti.
Atsakyti
Jungiuosi pas jus nuo siandien. Iki Valentino dienos liko tik ė savaites, gal bent siek tiek padailinsiu savo pilvuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 17 sausio 2009 - 22:31
QUOTE(Genute @ 2009 01 17, 17:01)
drinks_cheers.gif  visiskai kaip man doh.gif  Kojoms tai dzin, bet uzpakaliukui doh.gif  ir kai pilvo presui dariau labai kaklo raumenys skaudejo. Nesuprantu, ar as netaisyklingai darau, ar  kaklo raumenys pertempti.

man irgi labai kaklo raumenys skaudejo g.gif
Atsakyti
Sveikutės, jungiuosi ir aš prie jūsų, kažkada dariau 8 min pilvui, man labai patiko
Atsakyti
Neesu ekspertė (toli gražu doh.gif ), bet gal jums kaklą skauda todėl, kad per daug galvą lenkiate į priekį. Atsilenkimus taisyklingai daryti - vos ne menas (juokauju, žinoma mirksiukas.gif ). Jei tikrai tie skausmai dėl netaisyklingo darymo, tuomet stenkitės nuolat sekt galvos ir nugaros padėtį, kad nelinktumėt per daug. Nes priešingu atveju ne tik, kad pilvo raumenims tenka mažiau apkrovos, bet ir stuburas gauna didelį krūvį, kuris jį gali pažeisti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujokė--: 18 sausio 2009 - 11:41
Svekutes sportininkes 4u.gif .As jau 4 diena darau pratimukus.Pirma diena tai labai kakla irgi skaudejo ir koju raumenukus.Vakar jau nebe taip o siandien jau isvis nebeskauda.Tai cia gal kol pripras raumenukai.O siaip tai man labai fainus tie pratimai man labai patinka.Sekmes mirksiukas.gif .
Atsakyti
man atrodo, kad man skaudejo del to kad vienu metu bandziau ir daryti atsilenkimus ir tuopat metu bandziau pamatyti irasa, nes nedazlibinu tai teko kelt galva labiau. bet sian kai prisimenu tuos pratimus, tai jau neziuresiu i ekrana.

o siaip manau kad ten biski per greitai daromi pratimai. kiek esu perziurejusi tu irasu, kiek mane konsultavo treneriai (senokai tiesa), tai ispejo kad greit nedaryciau, nes leciau atsilenkiant stipriau raumenys dirba. Na, nezinau, man ten per greit daro. Bandysiu suletinti tema, nors ir mankstinsiuos ne 8, o kokias 13min.
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 18, 15:54)
man atrodo, kad man skaudejo del to kad vienu metu bandziau ir daryti atsilenkimus ir tuopat metu bandziau pamatyti irasa, nes nedazlibinu tai teko kelt galva labiau. bet sian kai prisimenu tuos pratimus, tai jau neziuresiu i ekrana.


Tai tikriausiai taip ir buvo. Nuolatinis žvilgčiojimas į ekraną neleido kaklui būti taisyklingoje padėtyje ir dėl to skaudėjo smile.gif Svarbu, kad dabar jau nebeskauda thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif labai apsidžiaugiau, radus šią nuorodą, tai ir aš jungiuos prie sportuojančių bigsmile.gif Užmigdysiu lelių, bandysiu presiukui pratimukus daryt thumbup.gif
Atsakyti