Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(Female @ 2009 04 16, 10:03)
biodermos vandenuka esu bandziusi. gal ir reik pabandyti paieskoti gal vichy to vandens megini kur rasiu  g.gif

gali neiskoti vichy to meginuko nes ju tikrai nebuna. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2009 04 15, 21:53)
gal yra bandziusiu vichy miceliarini jautrios odos valikli, skaidru, dideliam butelyje su pompele ir biodermos sensibio h2o? gal galetu kas palyginti?  4u.gif  negaliu apsispresti kuri pirkti  rolleyes.gif

aš abu turėjus. Nežinau, man jie labai panašūs iš tikro, nors gal Biodermos labiau patiko g.gif vien todėl, kad ir akių makiažą nuvalydavo. O šiaip aš jų abiejų antrą kartą nepirkšiau ax.gif
Tiffany, jei Bioderma ir gydomoji, tai neypatingai gydo, turiu pastebėt.
sesuo jau metus tą H2O vandenį naudoja, bet rezultatų, kuriuos rašo ant buteliuko, nelabai matyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 17, 10:29)
aš abu turėjus. Nežinau, man jie labai panašūs iš tikro, nors gal Biodermos labiau patiko  g.gif vien todėl, kad ir akių makiažą nuvalydavo. O šiaip aš jų abiejų antrą kartą nepirkšiau  ax.gif
sesuo jau metus tą H2O vandenį naudoja, bet rezultatų, kuriuos rašo ant buteliuko, nelabai matyt  ax.gif

tai vien vandenelis ir nepades biggrin.gif reikia kompleksiskai gydyt - juk tam yra kremai ir dar, ziurint kokiu problemu ji turi, gal jai reikia rimto gydymo, jei tarkim turi rozine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 17 balandžio 2009 - 13:09
Sveikos visos.
Buvau Farmos vaistineje ir paparasiau vichy stangrinamojo kremo meginuku.Fantastika,bet 133 lt.nesiryzau moketi uz 1 krema,o reikia tai dieninio ir naktinio....radau Lenkijoje uz 88zl.
Idomu ar drekinamoji kauke yra gera ir ar ilgai uztenka,gal kuri is jusu bandet?
Atsakyti
anksčiau turėjau tokį žalią prausiklį veidui iš vichy, labai patiko, rezultas buvo thumbup.gif ir ilgam užteko, paskui jau net nebepabaigiau..
šiaip labai neblogas vichy šampūnas, plaukai kaip šilkiniai būdavo ir jokių problemų, thumbup.gif tik, kad brangoka, manau jei būčiau dar kartu ir su balzamu naudojus tai būtų buvęs rezultatas 2x thumbup.gif
Atsakyti
man tai vichy kosmetika pati geriausia, kiek esu isbandzius nebuvo nieko kas man nepaliktu ispudzio.
Ai vakar buvau uzejus i PC Mole esancia vaistine ir nustebau kai parode, kad perkant normaderm prausikli toki zalia su dozatoriumi tos pacios serijos tonika gauni dovanu. tai uz abu produktus sumokjejau tik 54Lt. vakare prausdama veiduka labai dziaugiausi 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantauskis @ 2009 04 18, 22:54)
man tai vichy kosmetika pati geriausia, kiek esu isbandzius nebuvo nieko kas man nepaliktu ispudzio.
Ai vakar buvau uzejus i PC Mole esancia vaistine ir nustebau kai parode, kad perkant normaderm prausikli toki zalia su dozatoriumi tos pacios serijos tonika gauni dovanu. tai uz abu produktus sumokjejau tik 54Lt. vakare prausdama veiduka labai dziaugiausi 4u.gif  thumbup.gif

rimtai? reik lekt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 17, 11:29)
aš abu turėjus. Nežinau, man jie labai panašūs iš tikro, nors gal Biodermos labiau patiko  g.gif vien todėl, kad ir akių makiažą nuvalydavo. O šiaip aš jų abiejų antrą kartą nepirkšiau  ax.gif
sesuo jau metus tą H2O vandenį naudoja, bet rezultatų, kuriuos rašo ant buteliuko, nelabai matyt  ax.gif

o vichy nenuvalydavo akiu makiazo? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Patarkit kokį kremą naudoti mišriai odai, geriau butų kad dienai ir nakčiai viename ax.gif.Kad kuo labiau drėkintų, man truiputi virš 30 blush2.gif. Jų ten daug, galva susisuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 04 18, 23:16)
Sveikos 4u.gif
Patarkit kokį kremą naudoti mišriai odai, geriau butų kad dienai ir nakčiai viename ax.gif.Kad kuo labiau drėkintų, man truiputi virš 30 blush2.gif. Jų ten daug, galva susisuka g.gif

sveikute as patarciau OLIGO25 misriai odai (zalios spalvos) ax.gif pati naudoju jau gal 3 savaite labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantauskis @ 2009 04 18, 21:54)
Ai vakar buvau uzejus i PC Mole esancia vaistine ir nustebau kai parode, kad perkant normaderm prausikli toki zalia su dozatoriumi tos pacios serijos tonika gauni dovanu. tai uz abu produktus sumokjejau tik 54Lt. vakare prausdama veiduka labai dziaugiausi 4u.gif  thumbup.gif

Sita serija skirta probleminiai odai?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 04 19, 12:33)
Sita serija skirta probleminiai odai?

taip mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as jau isigyjau prausikli su dovana smile.gif vakare meginsiu. manau galima rasti visose seimos vaistinese 4u.gif
Atsakyti