Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

Pritariu Defliunei, kad kosmetika reikia naudoti ilgesni laika,
plius naudoti ja ant tinkamai nuvalytos odos, tinkamu laiku ir protingais kiekiais,
aisku, atitinkancia Jusu lyti, amziu ir odos tipa. Tuomet kosmetika tikrai tiks ir patiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 01 04, 11:25)
Aš irgi tokį įsigyjau, jis geras, gerai susigeria, maloniai kvepia, bet jau po kelių valandų ant šviesaus golfo galiu stebėt demytę  doh.gif

Ir aš jau tą pastebiu - tepa drabužius jis doh.gif
QUOTE(Defliune @ 2010 01 05, 10:30)
Tikrai magnifica, as manau, kad Myokine dar per anksti naudoti tokiam jaunam veidukui, Oligo serija labiau tinka
reikia visada isigilinti, kokia problema slypi odeleje - ar ja niezti, ar ja tempia, ar dar kas?
Myokine krema galima naudoti tada kaip kauke, karta per savaite, storiau uztepti
Taip pat is patirties visada rekomenduociau naudoti tos pacios serijos produktus, tada efektyvumas bus didziausias?
O kas butent nepasiteisino su Normaderm geliu? ji skirta probleminei odai? ir per viena karta tikrai neparodys jokiu rezultatu

Na, jaunas nejaunas veidukas, bet mimikos raukšlių per akis ir jos jau pakankamai gilios verysad.gif - baisu į save veidrodyje žiūrėti verysad.gif Tam ir pirkau šį kremuką, juolab, kad ir nurodytas amžiaus "rėmas" man tinka ax.gif
Dėl tos pačios serijos produktų labai daug skirtingų nuomonių - kaip tik dauguma sako, kad reikia skirtingus naudoti 4u.gif
Dėl Normaderm gelio - tikrai ne vieną kartą jį naudojau, naudoju jau gal kelis mėnesius (tik vakarais) doh.gif Tikrai labai sausina, porų neišvalo schmoll.gif

Taigi grįšiu prie savo žaliojo Oligo - vat jo pagalba veido oda aksominė wub.gif Nors žiemą drėkinamasis kremas nėra geriausias variantas ax.gif
Tik tiek, kad 'mimikiukams' jis neskirtas verysad.gif
Atsakyti
Merginos, užsimaniau pabandyti Vichy Dermablend krempūdrą, gal žinote kur pigiausiai ją įmanoma įsigyti? žiurėjau essentual.com, bet kad siuntimas lb brangus, neapsimoka man vien ją siųstis..arba gal galite į až parašyti kokią platintoją, kuri turėtų? smile.gif
Atsakyti
Dėl Normaderm gelio - tikrai ne vieną kartą jį naudojau, naudoju jau gal kelis mėnesius (tik vakarais) doh.gif Tikrai labai sausina, porų neišvalo  schmoll.gif

Jei norite tikrai poras issivalyti man labai patiko Normaderm komplektas dermabrazijos, bet dar vienas dalykas as naudoju visa serija normaderm, tai man po poros menesiu tikrai visos poros susitrauke, veidas atsinaujines, vis maziau ir maziau spuogiuku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 07 sausio 2010 - 13:55
QUOTE(magnifica @ 2010 01 07, 13:14)
Na, jaunas nejaunas veidukas, bet mimikos raukšlių per akis ir jos jau pakankamai gilios  verysad.gif - baisu į save veidrodyje žiūrėti verysad.gif Tam ir pirkau šį kremuką, juolab, kad ir nurodytas amžiaus "rėmas" man tinka ax.gif

o gal verta pabandyti kremukus ar serumus skirtus tik aplink akys ir lupas, tada taip neriebins veiduko?
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2010 01 07, 15:12)
o gal verta pabandyti kremukus ar serumus skirtus tik aplink akys ir lupas, tada taip neriebins veiduko?

pabandysiu šitą Myokine patlepliot tik tose vietose - žiūrėsiu, kaip bus ax.gif
Atsakyti
Kokį kremą galit pasiūlyt sausai odai, kad gerai drėkintų? g.gif Turiu Aqualia rich, bet man per mažai drėkinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 01 08, 11:26)
Kokį kremą galit pasiūlyt sausai odai, kad gerai drėkintų? g.gif Turiu Aqualia rich, bet man per mažai drėkinimo doh.gif

jurguze, as manau, vienas kremas nepades atstatyti sausos odos komforto busena, reiktu imtis kompleksinio priejimo wink.gif klausimas, o ka dar naudojate, kad drekintu? kauke, prausikli? tonika?
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2010 01 08, 12:37)
jurguze, as manau, vienas kremas nepades atstatyti sausos odos komforto busena, reiktu imtis kompleksinio priejimo wink.gif klausimas, o ka dar naudojate, kad drekintu? kauke, prausikli? tonika?

Naudoju L'occitane kaukė su taukmedžiu, ale man jis riebokas, nedrėkina, bet riebina odą.
Galvoju, iš Vichy susipirkt viską, kas padėtų man atstatyt drėgmę, bet nežinau ką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 08 sausio 2010 - 12:14
QUOTE(jurguze @ 2010 01 08, 12:59)
Naudoju L'occitane kaukė su taukmedžiu, ale man jis riebokas, nedrėkina, bet riebina odą.
Galvoju, iš Vichy susipirkt viską, kas padėtų man atstatyt drėgmę, bet nežinau ką blush2.gif

As nezinau jusu prausimo iprociu, ar prausete veida, ar valotes pieneliu? Nes mano mamos labai sausa oda, tai ji net negali prausti veido vandeniu, labai po to tempia oda.

As jusu vietoje pabandyciau prausti oda drekinamuoju prausikliu, skirta sausai odai, po to atgaivinti toniku, po to pasiteptiu arba serumu, arba drekinamuoju dieniniu kremu, vakare tepciau serumu arba mineraliniu balzamu, purksciau kas nuo karto su vandeniu, o viena karta i savaite daryciau kauke. o gal ir dazniau
ir taip kokius 3 menesiukus

dar vartociau nakvisu alieju, drekinciau kambarius ir gerciau daugiau vandens
manau odele tikrai atsigautu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 01 08, 11:26)

Ar bandei Nutrilogie?
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 01 08, 17:59)
Ar bandei Nutrilogie?

Ne, bet kiek žinau, jis yra maitinantis
Atsakyti