Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(minuxe @ 2010 01 13, 00:57)
as maskuojamaji piestuka naudojau, man kaip sake vaistininke tai jis kartu ir dziovina spuogus, deja nepastebejau, kad butu kokiu pagerejimo pozymiu, tikrai baigus antra karta nepirkau smile.gif

Pasikartosiu, bet del piestuko pritariu 100 procentu, man dziovino gal pirma savaitele, + spalva tokia oranzine g.gif
Atsakyti
piestukas ir mano lukesciu nepateisino... nepajutau absoliuciai jokio poveikio, o spalva tai ne slept spuogus o ryskint doh.gif
Atsakyti
Pries pusantro menesio pabandziau VICHY NORMADERM veido krema, na ir ka galiu pasakyt-man labai tiko thumbup.gif Dabar naudoju ir prausikli NORMADERM. Veidas tapo lygesnis, svelnesnis, nebeliko jokiu paberimu, nebeblizga.na tikrai negaliu atsidziaugti. Siaip sis kremas tikrai sausina ,tad jis tinka riebesnei odytei. Atvirai pasakius, net nesitikejau tokio greito efekto, matyt labai atitiko mano problemine oda cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katex: 18 sausio 2010 - 20:13
Galvoju gal ir man pameginti prausikli, nera dabar labai problemine ta oda, bet tokio blizgesiuko turi truputuka.. Kazkaip bijau, kad neperdziovintu.
Atsakyti
Dermablend krempudra aukso verta thumbup.gif Maskavimas nerealus.
Atsakyti
QUOTE(jhomka @ 2010 01 20, 00:37)

Kur pirkote? Ae spalva atitaikete? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jhomka @ 2010 01 20, 01:37)

pritariu drinks_cheers.gif

toninis kremas Lumineuse patiko, drekino, spalva tamsia rinkausi, idealiai vasarai tiko
NORMADERM prausiklis, tonikas veidui labai tiko mano misriai odai
antiperspirantas su zaliu dangteliu neblogas, o kvapas wub.gif
VICHY terminis vandenukas visada su manim thumbup.gif
zodziu, nenusivyliau VIchy rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jhomka @ 2010 01 20, 00:37)

Pritariu, as naudoju sviesiausia tona, puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
o sakykite, kuo skiriasi Vichy dermablend krempudra tuteleje ir apvaliam indeli? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 20 sausio 2010 - 19:25
krempudra apvaliam indelyje laikosi ilgiau ir skirta profesionaliai uzmaskuoti net itin didelius odos trukumus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2010 01 19, 13:45)
Galvoju gal ir man pameginti prausikli, nera dabar labai problemine ta oda, bet tokio blizgesiuko turi truputuka.. Kazkaip bijau, kad neperdziovintu.

su siuo prausikliu man buvo atvirkstine reakcija doh.gif iki jo naudojimo siek tiek pablizgedavo T zona, bet labai nezymiai.

O kai pradejau juo praustis - matyt pradejo labai sausint ir oda "gelbedamasi" isskirdavo vis daugiau riebalu biggrin.gif

tai jau po 20 minuciu po prausimosi labai blizgejau. O iskart po prausimosi tempe oda.... tad kazkaip man sita priemone pasirode labai agresyvi smile.gif nors plauna gerai ir giliai - nieko nepasakysi
Atsakyti
sveiki, gal kas nors galetu rekomenduoti is savo patirties pylinga misriai odai? kuris tiko ir patiko ax.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti