Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

Merginos,gal galite parekomenduoti koki kremuka maitinanti,dar gal koki naktini-mano oda misri,gal i riebuma daugiau,bet vietomis ir sausa,nevisai lygi,nes skruostuose poros matosi,tai net nezinau g.gif
Kadangi man 28 metai tai noriu kazka jaunai odai,isigijau siandien oligo 25 drekinamaji,bet man maza,noriu dar kazko is vichy blush2.gif
Atsakyti
user posted image

nesitikėjau, kad toks geras daiktas...
mano oda mišri, na o dabar išsausėjusi, kitaip, dehidratuota...
bet šis balzamas super...
vaistininkė rekomendavo... oda atsigavo iškart, jokio riebumo jausmo...ryte veidas be jokių riebalų...
tepasi labai maloniai...
Dar buvo parašyta, kad nekiša porų...

rekomenduoju...
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 04 vasario 2010 - 12:42
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 04, 13:22)

jis skaitosi drekinantis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 04 vasario 2010 - 13:01
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 04, 13:00)

Drėkinantis su mineralais, Omega 6 aliejais. Odos raudonis sumažėja -46 proc., dirglumas sušvelnėja, atkuriama odos apsauga.
Čia kas buvo parašyta ant dėžutės, tik aš ne viską nurašiau... labai daug ten prirašyta...
daugiau info galima rasti jų tinklapyje...

O šiaip tai paspaudus, atrodo, kad riebokas, bet kai pradėjau tepti ant odos, tai tiesiog ištirpo... Nežinau kaip apibūdinti... vakar visą vakarą vaikščiojau ir odą liečiau, malonus jausmas... O dar viduje dėžutės parašyta:
Hypoallergenic;
tested on sensitive skin;
non-comedogenic...ir t.t.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 04 vasario 2010 - 13:16
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 04, 14:15)
Drėkinantis su mineralais, Omega 6 aliejais. Odos raudonis sumažėja -46 proc., dirglumas sušvelnėja, atkuriama odos apsauga.
Čia kas buvo parašyta ant dėžutės, tik aš ne viską nurašiau... labai daug ten prirašyta...
daugiau info galima rasti jų tinklapyje...

O šiaip tai paspaudus, atrodo, kad riebokas, bet kai pradėjau tepti ant odos, tai tiesiog ištirpo... Nežinau kaip apibūdinti... vakar visą vakarą vaikščiojau ir odą liečiau, malonus jausmas... O dar viduje dėžutės parašyta:
Hypoallergenic;
tested on sensitive skin;
non-comedogenic...ir t.t.
4u.gif

labai aciu uz informacija aciuks.gif kaip tik i pabaiga eina manasis Aqualia ne su mineralais, o paprastas, tai gal si reikes ismeginti bigsmile.gif gal Euro vaistineje pirkote? kokia kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoko ašara: 04 vasario 2010 - 13:29
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 02 04, 13:00)

Aš tai jį kaip kaukę naudoju, isitepu storu sluoksniu ir vaikštau valanda, po to einu miegot rolleyes.gif Man jis beveik visas susigeria 4u.gif Su vatos tamponėliu pravalau oda, kur liko dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 02 04, 13:37)
Aš tai jį kaip kaukę naudoju, isitepu storu sluoksniu ir vaikštau valanda, po to einu miegot  rolleyes.gif Man jis beveik visas susigeria  4u.gif Su vatos tamponėliu pravalau oda, kur liko dar  4u.gif

Galima naudoti ir kaip kremą ir kaip kaukę..
O pirkau Litfarmos vaistinėje... Kainavos 101.70, bet pritaikė su kortele 3 proc. nuolaidą (juokingą) tai tr. pigiau...

Aš manau, kad jis labai tinkamas žiemą, na o kai mano oda atsistays naudosiu savo įprastus kremus... Gal jo ir kitai žiemai užteks.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 04, 14:43)
Galima naudoti ir kaip kremą ir kaip kaukę..
O pirkau Litfarmos vaistinėje... Kainavos 101.70, bet pritaikė su kortele 3 proc. nuolaidą (juokingą) tai tr. pigiau...

Aš manau, kad jis labai tinkamas žiemą, na o kai mano oda atsistays naudosiu savo įprastus kremus... Gal jo ir kitai žiemai užteks.. 4u.gif

Aš pirkau UK, man gavos 60 Lt blush2.gif
http://www.pharmacyathand.co.uk/
Atsakyti
Dabar tik perskaičiau, kad Eurovaitinėse su kortele, Vichy visai kosmetikai 20 proc. nuolaidos iki vasario 28 d.
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 05 vasario 2010 - 14:23
QUOTE(Krisanta @ 2010 02 05, 15:22)
Dabar tik perskaičiau, kad Eurovaitinėse su kortele, Vichy visai kosmetikai 20 proc. nuolaidos iki vasario 28 d.
smile.gif

bet zinant, kad jie uzsideje 100 proc. antkainio, sakyciau, pasityciojimas is pirkeju su tokia nuolaida sad.gif
Atsakyti
Giriu nutrilogie 2 kremuką. Man patinka, pasitepus tokia oda jaučiasi gaivi, sudrėkinta, bet neapsunkinta. thumbup.gif Ir kvepia skaniai.
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2010 02 05, 15:32)
bet zinant, kad jie uzsideje 100 proc. antkainio, sakyciau, pasityciojimas is pirkeju su tokia nuolaida sad.gif

jauciu, vistiek pigiau gaunasi siustis negu pirkti su ta 20 proc. nuolaida
Atsakyti