QUOTE(lisik @ 2010 01 21, 19:53)
dabar ji naudoju

zele konsistencijos, gerai padrekina. Tik mano tubeleje dar yra kazkokiu zalsvai-melsvu-perlamutriniu blizganciu dalelyciu pacioj zele, idomu, kas naudojate ar pas jus tas pats?
ir kokia tu priemaishu funkcija?
as kai pirkau du vichy produktus gavau krepsiuka su meginukais (buvo tokia akcija)...tai ten irgi buvo tas paakiu zeliukas, taip pat su mazom zaliom dalelem...blizgiom..gal jos koki stimuliuojanti poveikti atlieka...kas juos zino
jis pats lb patiko, patepus paakiai tokie sviezesni pasidaro, stangresni...
o is vichy dar turejau kremuka aqualia thermal light, tai jis man lb tiko vasara, saltuoju periodu jo nebeuztenka, tad nusipirkau krema maitinamaji nutrijogia1. raso, kad ten sausai odai, bet mano ner lb sausa, bet tiko nuostabiai...oda stangresne buna, gaivi tokia, pamaitinta...
dar naudoju prausimosi putas jautriai odai.puikiai nuplauna visa makiaza, nesausina, netempia odos...
kazkada bandziau ir vichy kremuka lipo-metric nuo celiulito ar odos nelygumu..naudojau kaip parasyta, su visais masaziukais, tai nzn, man bent jau atrodo, kad poveikis tikrai pasimate...
dar spinteleje turiu tonika probleminei odai Normaderm acne prone skin... kasdien jo nenaudoju, nes mano oda nera riebi, pavalau, kai iskyla kokie spuogeliai..tai man juos greiciau nusausina, isvalo poras..
zodziu esu sio prekybinio zenklo fanate ir kolkas nieko nenoriu keisti