Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(mazgiukai @ 2010 01 26, 10:17)
Sveikutes parasysiu, ka naudoju is Vichy kosmetikos, kas patiko ir kas nepatiko, oda mano misri, su issipletusiomis poromis, tai pasirinkau visa Normaderm produktu linija:
nes visai nesenai isigijau, bet pirminis ispudis geras tepu tik poretas vietas, atrodo 7mg][/url]

thumbup.gif jus fantastine, aciu labai uz pagalba apsisprendimui ko man reikia drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazgiukai @ 2010 01 26, 10:17)
5. Nepatiko vienas produktas gilaus valymo zele, nieko ji man nevale, tik vatos padelis apsiveldavo nuo jos, o ir pati kazkaip labai lipni, kazkokia nemaloni ant veido, nors poto ir nuplauni ja, bet ji man kazkoks visiskas nesusipratimas  g.gif
user posted image

Ši želė ne taip naudojama wink.gif Reikia gerai įtrinti veidą pirštais (masažuojančiais judesiais), po to nuplauti vandeniu mirksiukas.gif
Negi neskaitot instrukcijų prieš naudojimą? g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnifica: 27 sausio 2010 - 08:43

O aš labai nusivyliau makiažo pagrindu prolemiškai veido odai Normateint, visiškai nepasiskirsto ant odos, nors prisitepu kremo, bet ten tokia keista konsistencija, kad nė nežinau... veido kaukės efektas tai garantuotas smile.gif Laukiu nesyulaukiu, kad tik ją greičiau pabaigčiau...
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2010 01 29, 14:42)
O aš labai nusivyliau  makiažo pagrindu prolemiškai veido odai Normateint, visiškai nepasiskirsto ant odos, nors prisitepu kremo, bet ten tokia keista konsistencija, kad nė nežinau... veido kaukės efektas tai garantuotas smile.gif Laukiu nesyulaukiu, kad tik ją greičiau pabaigčiau...

man irgi nelabai patiko, nes siek tiek vazojasi per oda, o jei kur ploteliai pasauseje, tai taip isryskina, nors matiskumas ilgai laikosi, gal dar todel, kad dienini krema panaudoju pries tai is normaderm serijos
kadangi turiu su kuo palyginti, labai ilga laika naudojau max factor krem pudra ir buvau labai patenkinta, turbut teks prie jos grizti, o po akimis visada naudoju sviesesnio tono korektorius su sviesa atspindinciomis dalelemis, tada makiazas gaunasi nepriekaistingas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2010 01 29, 13:42)
O aš labai nusivyliau  makiažo pagrindu prolemiškai veido odai Normateint, visiškai nepasiskirsto ant odos, nors prisitepu kremo, bet ten tokia keista konsistencija, kad nė nežinau... veido kaukės efektas tai garantuotas smile.gif Laukiu nesyulaukiu, kad tik ją greičiau pabaigčiau...

O man jis nerealus wub.gif oda super atrodo, poros visiškai nesikemša, o su užtepimu neturiu jokių sunkumų, kaukės efekto 0.
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2010 01 29, 14:42)

galbut spalvyte netiko arba neteisingai tepat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 01 21, 19:53)
dabar ji naudoju smile.gif zele konsistencijos, gerai padrekina. Tik mano tubeleje dar yra kazkokiu zalsvai-melsvu-perlamutriniu blizganciu dalelyciu pacioj zele, idomu, kas naudojate ar pas jus tas pats?

ir kokia tu priemaishu funkcija? smile.gif

as kai pirkau du vichy produktus gavau krepsiuka su meginukais (buvo tokia akcija)...tai ten irgi buvo tas paakiu zeliukas, taip pat su mazom zaliom dalelem...blizgiom..gal jos koki stimuliuojanti poveikti atlieka...kas juos zino g.gif smile.gif
jis pats lb patiko, patepus paakiai tokie sviezesni pasidaro, stangresni...

o is vichy dar turejau kremuka aqualia thermal light, tai jis man lb tiko vasara, saltuoju periodu jo nebeuztenka, tad nusipirkau krema maitinamaji nutrijogia1. raso, kad ten sausai odai, bet mano ner lb sausa, bet tiko nuostabiai...oda stangresne buna, gaivi tokia, pamaitinta...
dar naudoju prausimosi putas jautriai odai.puikiai nuplauna visa makiaza, nesausina, netempia odos...

kazkada bandziau ir vichy kremuka lipo-metric nuo celiulito ar odos nelygumu..naudojau kaip parasyta, su visais masaziukais, tai nzn, man bent jau atrodo, kad poveikis tikrai pasimate... ax.gif

dar spinteleje turiu tonika probleminei odai Normaderm acne prone skin... kasdien jo nenaudoju, nes mano oda nera riebi, pavalau, kai iskyla kokie spuogeliai..tai man juos greiciau nusausina, isvalo poras..

zodziu esu sio prekybinio zenklo fanate ir kolkas nieko nenoriu keisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brunetee @ 2010 01 29, 19:50)
as kai pirkau du vichy produktus gavau krepsiuka su meginukais (buvo tokia akcija)...tai ten irgi buvo tas paakiu zeliukas, taip pat su mazom zaliom dalelem...blizgiom..gal jos koki stimuliuojanti poveikti atlieka...kas juos zino  g.gif  smile.gif
jis pats lb patiko, patepus paakiai tokie sviezesni pasidaro, stangresni...

o is vichy dar turejau kremuka aqualia thermal light, tai jis man lb tiko vasara, saltuoju periodu jo nebeuztenka, tad nusipirkau krema maitinamaji nutrijogia1. raso, kad ten sausai odai, bet mano ner lb sausa, bet tiko nuostabiai...oda stangresne buna, gaivi tokia, pamaitinta...
  dar naudoju prausimosi putas jautriai odai.puikiai nuplauna visa makiaza, nesausina, netempia odos...

kazkada bandziau ir vichy kremuka lipo-metric nuo celiulito ar odos nelygumu..naudojau kaip parasyta, su visais masaziukais, tai nzn, man bent jau atrodo, kad poveikis tikrai pasimate... ax.gif

dar spinteleje turiu tonika probleminei odai Normaderm acne prone skin... kasdien jo nenaudoju, nes mano oda nera riebi, pavalau, kai iskyla kokie spuogeliai..tai man juos greiciau nusausina, isvalo poras..

zodziu esu sio prekybinio zenklo fanate ir kolkas nieko nenoriu keisti  4u.gif

O Vichy sampunu nesat naudojusi? As vis neapsisprendziu,ar pirkti ar ne ta geltonaji su dozatoriumi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2010 01 29, 14:59)
man irgi nelabai patiko, nes siek tiek vazojasi per oda, o jei kur ploteliai pasauseje, tai taip isryskina, nors matiskumas ilgai laikosi, gal dar todel, kad dienini krema panaudoju pries tai is normaderm serijos
kadangi turiu su kuo palyginti, labai ilga laika naudojau max factor krem pudra ir buvau labai patenkinta, turbut teks prie jos grizti, o po akimis visada naudoju sviesesnio tono korektorius su sviesa atspindinciomis dalelemis, tada makiazas gaunasi nepriekaistingas wink.gif

g.gif va cia ir man tas pats..
Papildyta:
vaje.. kaip susbalamutinau kuriuos kremus ir valymo priemones isigyti doh.gif galvele susisuko
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 01 29, 19:57)
O Vichy sampunu nesat naudojusi? As vis neapsisprendziu,ar pirkti ar ne ta geltonaji su dozatoriumi doh.gif

turejau ta geltona, jei jis ten vienos rusies tik buna, na tai zinokine nelikau suzaveta, likuti vyrui atidaviau, kad pabaigtu..mano sausi, garbanoti plaukai, jautri galvos oda, ne viskas jai tinka.pradzioj lyg ir neblogai buvo, bet veliau plukai apsunke buvo ant pakausio,,..na net sunku apibudinti..na nelb man jis patiko.. o vat kauke draugei isiuliau sausiem plaukam, tai ji liko suzaveta..jos plaukas sausas, pasiputes truputi...bet sake, jog greit baigesi jai ta kauke, nors plaukai jos buvo tik iki peciu..o kaina tai nemaza... doh.gif matyt nemazai tepe.. biggrin.gif
as daugiau vichy veidui skirtas priemones naudoju... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunetee: 29 sausio 2010 - 22:47
QUOTE(brunetee @ 2010 01 30, 00:46)
turejau ta geltona, jei jis ten vienos rusies tik buna, na tai zinokine nelikau suzaveta, likuti vyrui atidaviau, kad pabaigtu..mano sausi, garbanoti plaukai, jautri galvos oda, ne viskas jai tinka.pradzioj lyg ir neblogai buvo, bet veliau plukai apsunke buvo ant pakausio,,..na net sunku apibudinti..na nelb man jis patiko.. o vat kauke draugei isiuliau sausiem plaukam, tai ji liko suzaveta..jos plaukas sausas, pasiputes truputi...bet sake, jog greit baigesi jai ta kauke, nors plaukai jos buvo tik iki peciu..o kaina tai nemaza... doh.gif matyt nemazai tepe..  biggrin.gif
    as daugiau vichy veidui skirtas priemones naudoju... 4u.gif

Ten dvieju rusiu geltoni buna sampunai smile.gif O jus turejot 400ml talpos su dozatoriumi ar 200ml talpos be dozatoriaus? g.gif
Atsakyti
Gal galetu man i a.z. parasyti kuri nors forumiete, naudojanti Vichy Dermablend krempudra sviesiausios Nr. 15 spalvos? ax.gif
Atsakyti