Įkraunama...
Įkraunama...

Savimotyvacija

4u.gif turiu ir aš kalną knygų, kurios padėjo pakeisti požiūri tam tikrais momentais thumbup.gif linkiu visoms tiesiog nenuleisti rankų ir skirti laiko sau ne prie TV ar PC blush2.gif
Atsakyti
Skaitau ir aš tokias knygas bei klausausi įrašų (pastarieji man labiau patinka, nes tai laiko taupymas) ir visai dėl to nesigailiu. O iš jų išmokau daug ko, pvz. pinigų taupymas, laiko taupymas, bendravimas su šeima ir pan. Pradėjau kitaip žiūrėti ir vertinti gyvenimą. Bet tam reikia suaugti. Kažkur skaičiau - knyga pati ateina pas tave kai tu tam esi pasiruošęs. Ir tai tiesa. Tų knygų visada buvo, tik anksčiau aš į jas nežiūrėdavau. O gal kas žino iš kur būtų galima parsisiųti tokio pobūdžio audio knygas?
Atsakyti
Sveika,

torrentose labai daug irasu anglu kalba.
Atsakyti
Kad man su anglų kalba sunkoka, štai kad lietuvių ar rusų, o jų labai mažai arba aš nerandu
Atsakyti
Balandžio 28 d. 18.30 val. kviečiame į paskaitą
KAIP IŠLAISVINTI SAVE NUO NEIGIAMŲ EMOCIJŲ IR DAUGIAU PASIEKTI GYVENIME?!
Kaina tik 35 lt.
Ka sudomino, rasykit jurate@galimybes.lt
Atsakyti
Galvojau, kad šioje temoje, bet pasirodo, kad ne, taigi nebežinau kurioje buvo paskelbtas psl., kuriame gausu audio knygų, bet kažkam labai ačiū už nuostabų puslapį. Taigi perduodu ir šioje temoje:
http://books.better-than.tv/
4u.gif
Atsakyti
Knygos is sios srities geros, bet yra tokios is kuriu jau "isaugau" smile.gif ka darote su tokiomis? Atiduoti, kai moketa 50-100 Lt uz knyga, gaila, o namuose tik dulkes kaupia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insaitas @ 2008 11 26, 17:53)
Na, iš esmės, tokiu knygų skaitymas nekenkia, nors kaip juokėsi viena psichologe, gali šimtą kartų sau prieš veidrodį kartoti "esu graži esu graži", tačiau vaizdelis vis tiek išlieka tas pats  blink.gif

Svarbu neperlenkti lazdos. Kada sunku - pozityvo dozė labai reikalinga ir naudinga. Tačiau tuo gyventi nuolat - nerekomenduočiau.

Juk geriausiai prisitaiko ir išgyvena REALISTAI  mirksiukas.gif



Na taip, kartodamos kaip vistos "as grazi, as grazi: ir nieko nedarydamos, nieko nepakeisit, bet esme ir yra VEIKSMAS, ka tu darai del to.. Tai jei ir kartosi, ir darysi, rezultatas bus smile.gif nepakenks ne tas kartojimas prie veidrodzio, gal net kap tik kai kurioms, upa, nuotaika pakels ir daugiau pasitikejimo ipus smile.gif
Atsakyti
as taip pat esu skaiciusi tokiu knygu, jos man teikia ikvepima ir geras emocijas. Is kai kuriu komentaru panasu, kad manoma, jog tokios knygos - apgaule, o tas uzsiprogramuotas optimizmas - saves apgaudinejimas. Taciau as taip nemanau, nes, mano nuomone, mintys, kurios dominuoja musu galvoje automatiskai mus veda imtis veiksmu (arba ju nesiimti, jeigu mintys destruktyvios): bent jau as ant saves tai pastebiu:)
Atsakyti
Apie ISIF
ISIF – Tarptautinė Investicijų ir Finansų Mokykla
Verslo ir mokymų sistema ( įkurta 2008m. Londone)




• ISIF - unikali mokykla online, kuri suteikia galimybę kiek vienam gauti žinių kaip tvarkyti savo finansus, tapti investavimo ekspertu ir lyderiu gyvenime.
• ISIF - galimybė toliau asmeniškai tobulinti save, perimti sėkmės versle principus iš geriausių.
• ISIF - tai naujas požiūris į mokymus. Multi-media pamokos, video, žaidimai, turnyrai ir bedravimas su sėkmingais žmonėmis, mokymams suteikia efektyvumo ir patrauklumo.
• ISIF - nemoko dirbti kitiems,
• ISIF - moko dirbti SAU!
• ISIF - 100% garantija, kad Jūsų gyvenimas taps sėkmingenis

Robin Sharma lyderystės mokymai/treniruotės:Robin Sharma- vienas žymiausių pasaulyje lyderystės koučingo specialistų, daugelio knygų – bestselerių autorius - "Vienuolis, kuris pardavė Ferrari", "Šventasis, banglentininkas ir vadovas", "Kas verks, kada tu mirsi? " ir kt.

Metus trunkantys Robin Sharma lyderystės mokymai online, kurie padės Jums:

• iš naujo įvertinti savo potencialą;
• išvystyti Savo sėkmės strategijas;
• pasiekti nustatytus tikslus;
• pasiekti didelio produktyvumo ir tuo pagerinti savo gyvenimo kokybę;
• efektyvios komunikacijos ir lyderystės;
• efektyvaus laiko planavimo ir lyderystės;
• asmeninių finasų valdymo;
• aip pat daug kitų temų, Jums taps pasiekiamos tapus ISIF studentais.

Nori mokytis ISIF?
Registruokis ir gauk 8 dienų nemokamą kursą!
http://jolita17.isif...com/user/create

Iki susitikimo ISIF

Nuoširdžiai, Jolita Gėdminaitė
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2010 07 28, 00:00)
Nori mokytis ISIF?
Registruokis ir gauk 8 dienų nemokamą kursą!
http://jolita17.isif...com/user/create

Čia anglų kalboj?
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2010 07 28, 07:47)
Čia anglų kalboj?


anglų arba rusų mirksiukas.gif
Atsakyti