Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

Prisidedam ir mes prie sveikinimų ir visų palinkėjimų happybday.gif
Atsakyti
Ačiū dar kartą už sveikinimus wub.gif Mes dabar atostogaujam kaimo sodyboje ax.gif O džiaugsmo mažiui wub.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif kaip jūs gyvuojat?Kaip sekasi? bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
visko buvo šią vasarą...

Per pora mėnesių sugedo keturi dializės aparatai doh.gif
Ką tik baigėm gydytis peritonitą verysad.gif

Bet...
Daug važinėjom,atostogavom wub.gif
Gustukas priaugo svorio.Dabar jau trylika kg thumbup.gif Pamažu(labai pamažu) ir ūgis thumbup.gif
Viskas tikrai neblogai.

Šeštadienį mūsų gydytoja išskrenda į JAV.Gal iš ten parveš kokių gerų naijienų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2010 08 22, 15:42)
Sveiki 4u.gif
visko buvo šią vasarą...
Per pora mėnesių sugedo keturi dializės aparatai doh.gif
Ką tik baigėm gydytis peritonitą verysad.gif

Bet...
Daug važinėjom,atostogavom wub.gif
Gustukas priaugo svorio.Dabar jau trylika kg  thumbup.gif Pamažu(labai pamažu) ir ūgis  thumbup.gif
Viskas tikrai neblogai.

Šeštadienį mūsų gydytoja išskrenda į JAV.Gal iš ten parveš kokių gerų naijienų ax.gif

thumbup.gif šaunu,kad judat į priekį wub.gif wub.gif taip ir toliau friends.gif
Atsakyti
Mūsų reikalai pajudėjo thumbup.gif

Pradedam ruoštis kepenų transplantacijai. Kitą savaitę tėtis tirsis ,ar gali būti donoru. jei ne,tirsiuosi aš. Tėtį tiria pirma,nes jo kraujo grupė sutampa su Gustuko.

Tiesa,teks mažiui šalint polypus... Ką tik grįžom iš ligoninės,kur vėl gydėmės ausų uždegimą doh.gif Spalio pradžioje gulsimės vėl į ligoninę,kad galėtų pašalint polypus.
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2010 09 15, 11:53)

Pradedam ruoštis kepenų transplantacijai. Kitą savaitę tėtis tirsis ,ar gali būti donoru. jei ne,tirsiuosi aš. Tėtį tiria pirma,nes jo kraujo grupė sutampa su Gustuko.

Tiesa,teks mažiui šalint polypus... Ką tik grįžom iš ligoninės,kur vėl gydėmės ausų uždegimą doh.gif Spalio pradžioje gulsimės vėl į ligoninę,kad galėtų pašalint polypus.

Sėkmės jums visiems, laikysim kumščius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2010 09 15, 12:53)

Ačiū D wub.gif Kuo geriausios sėkmės 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Valio!!! thumbup.gif
Laikom kumscius, kad tik viskas pasisektu!!!
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2010 09 15, 11:53)

Vilmut, smagu skaityti. Labai tikiuosi, kad viskas eis tik geryn ir geryn.
Gal jau zinai ar tiko tetuko kepenys?
Atsakyti
užbėgau ir aš paskaityti, o čia tokios naujienos bigsmile.gif , smagu skaityti i linkim jums visakeriopos sėkmės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

laukiam , laukiam naujienų smile.gif
Atsakyti
Net neabejoju kad Gustukui viskas bus gerai, pavyks polypu salinimo operacija ir kepenu tranplantacijai atsiras donoras 4u.gif Linkim jums sveikatos ir stiprybes, mano Gustukas spaudzia rankyte savo bendravardziui saunuoliui stipruoliui ir grazuoliui Jusu Gustukui thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 23 rugsėjo 2010 - 22:29