QUOTE(saginda @ 2009 02 02, 14:17)
echhh... kaip pavargau
kiek visur sniukstinejausi tai nieko apie kitanerandu, o beto jis laiku grysta namo, retkarciais kur iseina bet zinau kur ir su kuom ir kada grys.
savaitgali sventem jo gimtadieni, aisku susiemem barniais o man teko atsiprasineti prie visu sveciu, bet mano draugem issipasakojo taip, jog jis jauciasi neivertintas, nes sunkiai dirba ir labai pavargsta, kad as nieko nedirbu
nu blem ir namus aptvarkau ir dienom dirbu ir vaika priziuriu ir kiekviena vakara gauna karsta vakariene... dar kad as daug geriu, na buna pabaliavoji ar vakare vyno taure inkali, bet gi negeriu kasdien. pati nieko nesuprantu 

savaitgali sventem jo gimtadieni, aisku susiemem barniais o man teko atsiprasineti prie visu sveciu, bet mano draugem issipasakojo taip, jog jis jauciasi neivertintas, nes sunkiai dirba ir labai pavargsta, kad as nieko nedirbu

na jau pirmas žingsnis padarytas, jau kaip ir aiškūs bent keli dalykai dėl ko jis pyksta, permąstyk savo elgesį, viską dėl ko jis nepatenkintas ir imkis veiksmų, mažink baliukus, kurių kaip suprantu daug nėra, bet vis tiek, pamalonink vyrą staigmenomis, paguosk kai grįš iš darbo ir pagirk koks jis šaunus, kad taip stengiasi dėl šeimos, paglostyk vyrui savimeilę, tai labai veikia, ateis gal diena kai jis taip su tavim elgsis, investuok į jūsų ateity tu, ir viskas grįš su kaupu, svarbiausia būk kantri, suprantinga ir rami, jokių rėkimų, isterijų ir t.t.