Įkraunama...
Įkraunama...

Myli ar Nemyli?

QUOTE(saginda @ 2009 02 02, 14:17)
echhh... kaip pavargau  verysad.gif  kiek visur sniukstinejausi tai nieko apie kitanerandu, o beto jis laiku grysta namo, retkarciais kur iseina bet zinau kur ir su kuom ir kada grys.
savaitgali sventem jo gimtadieni, aisku susiemem barniais o man teko atsiprasineti prie visu sveciu, bet mano draugem issipasakojo taip, jog jis jauciasi neivertintas, nes sunkiai dirba ir labai pavargsta, kad as nieko nedirbu  ax.gif  4u.gif nu blem ir namus aptvarkau ir dienom dirbu ir vaika priziuriu ir kiekviena vakara gauna karsta vakariene... dar kad as daug geriu, na buna pabaliavoji ar vakare vyno taure inkali, bet gi negeriu kasdien. pati nieko nesuprantu blink.gif

na jau pirmas žingsnis padarytas, jau kaip ir aiškūs bent keli dalykai dėl ko jis pyksta, permąstyk savo elgesį, viską dėl ko jis nepatenkintas ir imkis veiksmų, mažink baliukus, kurių kaip suprantu daug nėra, bet vis tiek, pamalonink vyrą staigmenomis, paguosk kai grįš iš darbo ir pagirk koks jis šaunus, kad taip stengiasi dėl šeimos, paglostyk vyrui savimeilę, tai labai veikia, ateis gal diena kai jis taip su tavim elgsis, investuok į jūsų ateity tu, ir viskas grįš su kaupu, svarbiausia būk kantri, suprantinga ir rami, jokių rėkimų, isterijų ir t.t.
Atsakyti
4u.gif Aciu mergaites uz patarimus pasistenksiu keistis ir as.
na kartais buna klausia kas atvaris vakare sakau niekas sako o kodel? tai kartais ir nesuprantu ko jis nori unsure.gif
seip as ant jo nerekiu, pagiriu kai ka padaro, vat ir po baliaus suplove visus indus, sako va isploviau sakau tai saunuolis.as ji ir apkabinu ir paglostau ir pabuciuoju.
manau reik kokiai nakciai palikt dukryte tevam o mums telika paziuret iki isnaktu lovoj sudribus ar taip kur iseit, nes dabar tik namuose tesedim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saginda @ 2009 02 02, 15:33)
4u.gif Aciu mergaites uz patarimus pasistenksiu keistis ir as.
na kartais buna klausia kas atvaris vakare sakau niekas sako o kodel? tai kartais ir nesuprantu ko jis nori unsure.gif
seip as ant jo nerekiu, pagiriu kai ka padaro, vat ir po baliaus suplove visus indus, sako va isploviau sakau tai saunuolis.as ji ir apkabinu ir paglostau ir pabuciuoju.
manau reik kokiai nakciai palikt dukryte tevam o mums telika paziuret iki isnaktu lovoj sudribus ar taip kur iseit, nes dabar tik namuose tesedim  verysad.gif

na jei pas jus kiekviena vakara kazkas ateina i svecius tai naturalu jei niekas neateina kad jis nustemba kodel taip yra smile.gif bet matyt sirdyje dziaugiasi kad nors viena vakara...
Atsakyti
na kasdien tikrai neina, savatgaliais ateina ir tai nekiekviena...
o jei karta per menesi drauge po darbo uzsuka arbatos atsigert, tai manau nieko tokio.
vakar pradejau kalbeti ir kalbedavau apie viska, ir jis pradejo kalbeti, kazkaip smagiai vakaras praejo be pykciu ir visu kitu blogybiu, o ir lovoj meile uzplesem tai siandien jauciuosi kaip is naujo isimylejusi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
turbūt supratot,mielosios,kad nėra paprasta kartu gyventi,kad ir kokie santykiai geri būtų.Idilių nebūna,bet įdėjus šiek tiek pastangų galima visai šauniai pragyventi ir daaaaug biggrin.gif metų.
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 01 05, 23:20)
kaip smagu isgirsti protingu minciu! su visomis sutinku,kaiko gal nenorejau girdeti,bet tik delto,kad nenoriu pripazinti,kad esu nuo jo priklausoma,kad negaliu be jo,kad reikia jam duoti daugiau oro,bet aisku visus jusu zodzius apgalvoju!
Kas del kitos tai 100% neturi!
del tos laisves irgi pritariu, bet salygos tokios. Noretusi kartais isvaziuoti,nedelto,kad noriu,o del pailsejimo nuo vienas kito! zyst irgi nebezyziu,nebelendu su savo kalbom apie santykius! sunku,kad jis toks ramus,nekalbus,gali jam visa nakti kalbet ir nezinot ka jis galvoja!
Dabar imiausi taktiktos-geros zmonos! Vakar nusipirkau naujus apatinius, o jis sako -kokia cia spalva,atrodo kaip purvina  doh.gif  dar blogai,kad abu principingi,visada as zengiu pira zingsni,nors ir jis buna kaltas! jei matau,kad jis manes nori irgi turi pradeti pirma! dar bandau taikytis prie to,kad jis gali mane apkabinti,pabuciuoti ar myletis tik kai jis nori,o as visada tam turiu buti pasiruosusi, o jei as konors noriu tai turiu laukti kol jam bus nuotaika! Ar tikrai protingas pataikavimas vyrui yra geru santykiu priezastis??

Norejau patarti, temos autorei duoti vyrui daugiau laisves, nerodyti tiek daug demesio, bet ziuriu, ji saunuole, jau viska pati padare smile.gif
et...tos pacios problemeles visur... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 04 vasario 2009 - 10:14
Bukime optimistais, aistra blesta su metais, bet yra iseitis - pastoviai ja kurstyti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominykos @ 2009 02 04, 13:40)
Bukime optimistais, aistra blesta su metais, bet yra iseitis -  pastoviai ja kurstyti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai pritariu,pati ją gana netrumpai kurstau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 01 04, 19:09)
zinau,kad dauguma seimu taip gyvena ir nieko cia nepadarysi, bet taip sunku,as tokia,kad man reikia jo silumos,tik truputi demesio verysad.gif  o dar jis toks tylenis,as su juo kasdien apie tai sneku, bet jis net negirdi ka as sakau. pasako,kad isigalvoju,kad viskas gerai ir nusisuka! jis juk mato,kad man negerai,darausi nervinga,bet tingi reguoti,nenori kalbeti. Nesuprantu negi vyrams nereikia meiles, svelnumo, sexo,laimingos zmonos???

Pas mane tas pats doh.gif
QUOTE(jawa13 @ 2009 01 04, 20:52)
smile.gif
Aga,norim visa gyvenima to ko neturim smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(reduxe @ 2009 01 04, 23:26)

Vis skamba mokyklos aukletojos zodziai: "Geriau,kad tave labiau myletu,negu tu labiau myletum".

Protingi žodžiai drinks_cheers.gif Aš tekėjau ne iš didelės meilės, net abejoju ar iš viso mylėjau, MB man taip pat meilės niekada nerodo, nejaučiau iš jo pusės schmoll.gif Na, bet kažkaip susituokėm ir gyvenam jau 11 metų doh.gif
Atsakyti