Įkraunama...
Įkraunama...

Myli ar Nemyli?

QUOTE(reduxe @ 2009 01 13, 00:22)
zelda1 labai panasi situacija! kuri laika stebejau situacija prisiklausius jusu patarimu ir padariau isvada,kad senai reikejo,kad kazkas (tarkim jus maytes) ispirtumet man i sikna,nes kol nieks neatveria akiu,nematai ka darai netaip! nors vis dar kartai jo nesuprantu,kai pvz: suplanuojam ka veiksim per Naujus,o jam paskutine minute dingsta nuotaika ir sedim prie TV,arba kai per mano gimtadinei jis uzsinori anksti miegoti ir sako eik tu su drauge viena i kavine doh.gif  gali ji nusauti,nesuprasi vistiek kas jam uzplaukia.
bet... nebelindau i akis, saltai pabuciuodavau,  neklausinedavau ar myli, viena diena miegojau kitam kambary,ne delto,kad susipykom,bet sakau,kad man reikia issimiegoti,nes rytoj sunki diena.isvaziavau viena pasivazineti,ko niekada nedariau,jam buvo sokas smile.gif ! po keliu tokiu dienu,jis sumaste pasikalbeti  blink.gif  blink.gif  blink.gif nesmagu isgirsti,kad perdaug lendi i akis,kad uzdavineji kvailus klausymus,bet teisybe buna skaudoka kartais blush2.gif
uztat dabar...tfu,tfu,tfu thumbup.gif  wub.gif  kai pati nebelendu,prieina ir apkabina,ir pabuciuoja,net nakti atsikeles prisiglauzia ir galvyte paglosto wub.gif
ziuresim kiek tesis,bet kolkas labai,labai

sveikinu! labai faina kad ir pati supratai kad negali gyventi vien tik juo ir kad jis suprato kad turi tau daugiau demesio skirti. o del to nesupratimo juk mes visi su savais priciudais smile.gif tikrai labai dziugu kad jums viskas gerai. tik nesusilydyk labai greitai laikykis savo pozicijos ir toliau. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reduxe @ 2009 01 13, 00:22)
bet... nebelindau i akis, saltai pabuciuodavau,  neklausinedavau ar myli, viena diena miegojau kitam kambary,ne delto,kad susipykom,bet sakau,kad man reikia issimiegoti,nes rytoj sunki diena.isvaziavau viena pasivazineti,ko niekada nedariau,jam buvo sokas smile.gif !

lotuliukas.gif

Šaunuolė! Labai labai džiaugiuosi už tave: už tai, kad susigaudei pati savyje, ir už naują rezultatą, kuris atrodo labai teigiamas. Sėkmės!
Atsakyti
aciu mergaites uz palaikyma, tam turbut ir yra sitas forumas,kad kazkas paziuretu is salies i kitu problemas. Draugai viska vertina siek tiek kitaip nei jus. Jus matot nesaliskai kas yra gerai kas blogai vienoj ar kitoj situacijoj 4u.gif
bandysiu keistis po truputi! netapsiu ledo karaliene,bet reikia ir charakteri kartais parodyti ir erdves duoti smile.gif
Atsakyti
Mano situacija irgi panasi. Drauge jau 2 metai, is ju pusantru gyvenam kartu. Stadija, kai as keldavau audras del kiekvienos minutes, kuria jis praleisdavo be manes (kompas, TV ir pan.) jau tikriausiai praejo. O buvo visko - patikekit. blush2.gif Man irgi buvo tiesiai sviesiai paskyta, kad jis nori savo asmenines erdves ir su manim 24 valandas per para nebus (darbas nesiskaito). Bandau su tuo susitaikyti, bet sekasi sunkiai. blush2.gif As irgi, matyt, is tu moteru, kurios savo antraja puse isivaizduoja kaip geriausia drauga, partneri, bendraminti, kuriam niekada neatsibosti. Jis tikriausiai ne toks. Bet is savo patirties visoms galiu pasakyti, kad teiginys, jog vyrai yra medziotojai, yra simtaprocentine tiesa. Jiems neidomu tai, kas lengvai pasiekiama. Todel sioki toki atstuma, kad ir gyvenant kartu, islaikyti reikia. Zinoma, jis turetu buti subtilus ir nedemostratyvus (sito dabar ir mokausi). Ir dar: pykciai, barniai, siekis aiskintis santykius kasdien taip pat nieko gera neduoda. Man sitam dalykui suvokti prireike daug laiko. Daug nervu ir sveikatos tai kainavo. Tikiuosi, susitvarkysiu, tuo labiau, kai matau, jog jis stengiasi - taigi tikriausiai dar ne viskas prarasta. 4u.gif
Atsakyti
zinote.pradzioj visi vyrai buna romantikai.juk reikia kazkaip laimeti sirdi.o kai gyvenate kartu,kiekviena diena ta pati.jis jus jau turi .o ko dar cia besistengti.manajam irgi uziau smegenis.kad rodytu daugiau demesio.
Atsakyti
kaip sekasi temos autorei? 4u.gif
Atsakyti
[quote=reduxe,2009 01 12, 23:22]
zelda1 labai panasi situacija! kuri laika stebejau situacija prisiklausius jusu patarimu ir padariau isvada,kad senai reikejo,kad kazkas
4u.gif saunuole sveikinu ,taip toliau nebeperiimkim savo ankstesnios pozicijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai, labai įdomu pasidarė kaip temos autorei sekasi dabar?smile.gif

Kažkada ir man tokia situacija buvo.Ir pasitvirtino ta tiesa, kad vyrai "medžiotojai". Tik "atšalau", iškarto dėmesiu užversta buvau.
Reikia duoti žmogui pasiilgti ir pan...
Ech tie vyrai cool.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
sakykit o ka daryt kai vyras elgiasi su manim kaip ir autores vyras, bet ir bandziau atsalimus daryti ir iseidineti su dukryte pas drauges ar dar kur, o beto as ji visur isleidziu ir viena, jei tik nori, o ir vakarais bunam kartu tik 4 valandas, nes dirba ilgai. bet kaip negereja ir negereja, ir nesisneka ir priekaistai nat kiekvieno zingsnio, zodziu sutrypia nes vis neitinku, bet kazi kuri vyras geriau gyvena.jau visa menesi mum krize. gerai kad bent yra dukryte tai su ja kazka veikiu, bendrauju.
jau stogas man vaziuoja, nervai pakriko net verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saginda @ 2009 01 30, 14:44)
Sveikutes  smile.gif
sakykit o ka daryt kai vyras elgiasi su manim kaip ir autores vyras, bet ir bandziau atsalimus daryti ir iseidineti su dukryte pas drauges ar dar kur, o beto as ji visur isleidziu ir viena, jei tik nori, o ir vakarais bunam kartu tik 4 valandas, nes dirba ilgai. bet kaip negereja ir negereja, ir nesisneka ir priekaistai nat kiekvieno zingsnio, zodziu sutrypia nes vis neitinku, bet kazi kuri vyras geriau gyvena.jau visa menesi mum krize. gerai kad bent yra dukryte tai su ja kazka veikiu, bendrauju.
jau stogas man vaziuoja, nervai pakriko net verysad.gif

Gal problemų žmogus turi? Ar negali turėt kitos moters? (tikiuos,kad ne)...
Jei net nesišneka, neįtinkat ir pan. tai čia rimčiau kažkas po visuo tuo slepiasi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 01 31, 16:35)
Gal problemų žmogus turi? Ar negali turėt kitos moters? (tikiuos,kad ne)...
Jei net nesišneka, neįtinkat ir pan. tai čia rimčiau kažkas po visuo tuo slepiasi... verysad.gif

vyras turi kažkokių problema - greičiausiai problema yra kita moteris (aišku nuoširdžiai to nelinkėčiau), bet vyrų elgesys tada labai pasikeičia. jie nepripažįsta, kad elgiasi nesąžingai, o legviausia jiems save pateisinti ir savo elgesį suvesrti kaltę jums, juk jūs bloga, jūs viską blogai darot, bet ne jis ir tada jis gali save pateisinti kodėl jis taip elgiasi, nes jūs dėl visko kalta. aišku čia yra mano asmeninė nuomonė iš mano gyvenimiškos patirties, siūlau apieškoti kitos, bet kad vyras apie tai nesužinotų ir aišku kantrybės ir stiprybės, būkit protinga, nepulkit į isterijas, į ašaras, tiesiog viską darykit ir sakykit tik tada kai gerai viską apgalvosit.
emocijos niekada nepadeda.
Atsakyti
echhh... kaip pavargau verysad.gif kiek visur sniukstinejausi tai nieko apie kitanerandu, o beto jis laiku grysta namo, retkarciais kur iseina bet zinau kur ir su kuom ir kada grys.
savaitgali sventem jo gimtadieni, aisku susiemem barniais o man teko atsiprasineti prie visu sveciu, bet mano draugem issipasakojo taip, jog jis jauciasi neivertintas, nes sunkiai dirba ir labai pavargsta, kad as nieko nedirbu ax.gif 4u.gif nu blem ir namus aptvarkau ir dienom dirbu ir vaika priziuriu ir kiekviena vakara gauna karsta vakariene... dar kad as daug geriu, na buna pabaliavoji ar vakare vyno taure inkali, bet gi negeriu kasdien. pati nieko nesuprantu blink.gif
Atsakyti