QUOTE(reduxe @ 2009 01 13, 00:22)
zelda1 labai panasi situacija! kuri laika stebejau situacija prisiklausius jusu patarimu ir padariau isvada,kad senai reikejo,kad kazkas (tarkim jus maytes) ispirtumet man i sikna,nes kol nieks neatveria akiu,nematai ka darai netaip! nors vis dar kartai jo nesuprantu,kai pvz: suplanuojam ka veiksim per Naujus,o jam paskutine minute dingsta nuotaika ir sedim prie TV,arba kai per mano gimtadinei jis uzsinori anksti miegoti ir sako eik tu su drauge viena i kavine
gali ji nusauti,nesuprasi vistiek kas jam uzplaukia.
bet... nebelindau i akis, saltai pabuciuodavau, neklausinedavau ar myli, viena diena miegojau kitam kambary,ne delto,kad susipykom,bet sakau,kad man reikia issimiegoti,nes rytoj sunki diena.isvaziavau viena pasivazineti,ko niekada nedariau,jam buvo sokas
! po keliu tokiu dienu,jis sumaste pasikalbeti
nesmagu isgirsti,kad perdaug lendi i akis,kad uzdavineji kvailus klausymus,bet teisybe buna skaudoka kartais
uztat dabar...tfu,tfu,tfu
kai pati nebelendu,prieina ir apkabina,ir pabuciuoja,net nakti atsikeles prisiglauzia ir galvyte paglosto
ziuresim kiek tesis,bet kolkas labai,labai

bet... nebelindau i akis, saltai pabuciuodavau, neklausinedavau ar myli, viena diena miegojau kitam kambary,ne delto,kad susipykom,bet sakau,kad man reikia issimiegoti,nes rytoj sunki diena.isvaziavau viena pasivazineti,ko niekada nedariau,jam buvo sokas

uztat dabar...tfu,tfu,tfu

ziuresim kiek tesis,bet kolkas labai,labai
sveikinu! labai faina kad ir pati supratai kad negali gyventi vien tik juo ir kad jis suprato kad turi tau daugiau demesio skirti. o del to nesupratimo juk mes visi su savais priciudais