Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(l'eau @ 2009 02 15, 18:06)
įvykio? į kitą mašiną įvažiavot?

I aptvatus iciuoziau,masinu nebuvo verysad.gif .
Atsakyti
Jetau, aš panašiu laiku ten važiavau, bet slidumo jokio nebuvo, blaškiaus po miestą, gal valandą vėliau, tai net nepastebėjau, kad slidu g.gif
Atsakyti
Merginos, kada aigsis ta ziema, mane jau i nevilti ji varo doh.gif
Atsakyti
kalendoriškai - po poros savaičių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 16, 10:06)
kalendoriškai - po poros savaičių smile.gif

smile.gif sita ir as zinau, o realiai kada?
Atsakyti
aš tikėčiaus maždaug kovo vidury-pabaigoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 16, 10:27)
aš tikėčiaus maždaug kovo vidury-pabaigoj rolleyes.gif

verysad.gif ilgai dar lauksiu...
Atsakyti
As tai dar noreciau kad pasnigtu ir pasaltu padoriai.Na.siaip ir silumos noretusi,ir pavasario laukiu del saves pacios,faina kai silta,bet kai daug sniego labai vazineti faina,ypac kai i aikstele nuvaziuoji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 16, 10:57)
As tai dar noreciau kad pasnigtu ir pasaltu padoriai.Na.siaip ir silumos noretusi,ir pavasario laukiu del saves pacios,faina kai silta,bet kai daug sniego labai vazineti faina,ypac kai i aikstele nuvaziuoji thumbup.gif

oj, ni ni ni, tikiuosi tavo noru niekas negirdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 16, 10:57)

Vajė, aš irgi Nerytei pritariu... Aš dar kai tokia netikša blush2.gif tai jau atsibodo lipt iš mašinos drebančiomis kojomis kai slalomo gauni, nes va vakar galvojau, kad vienoj vietoj net ir lėtai važiuodama neišimsiu posūkio ir pabučiuosiu aptvarus...Sustojau per kelis cm blink.gif Tai su mašina dar išslidinėjau, bet išlipus vietoj išsidrėbiau doh.gif
Atsakyti
Aš paskutiniu matu kažkokia išsiblaškius blush2.gif Vakar jau ruošiuosi išvažiuoti iš prekybos centro aikštelės, na įsijungiu bėgį, atleidžiu sankabą ir pradedu riedėt atgal.... Nu sakau gal nuokalnė kokia, nors ir nesijaučia nieko g.gif Vėl bandau, ir vėl atgal riedu.... O kad įsijungus atbulinį bėgį tai nesvarbu doh.gif biggrin.gif Tai gerai, kad užpakalyje nieko nebuvo, būčiau dar taip ir "įriedėjus" į ką nors unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2009 02 16, 13:32)
Vajė, aš irgi Nerytei pritariu... Aš dar kai tokia netikša  blush2.gif  tai jau atsibodo lipt iš mašinos drebančiomis kojomis kai slalomo gauni, nes va vakar galvojau, kad vienoj vietoj net ir lėtai važiuodama neišimsiu posūkio ir pabučiuosiu aptvarus...Sustojau per kelis cm  blink.gif Tai su mašina dar išslidinėjau, bet išlipus vietoj išsidrėbiau  doh.gif

QUOTE(šypt @ 2009 02 16, 14:17)
Aš paskutiniu matu kažkokia išsiblaškius blush2.gif Vakar jau ruošiuosi išvažiuoti iš prekybos centro aikštelės, na įsijungiu bėgį, atleidžiu sankabą ir pradedu riedėt atgal.... Nu sakau gal nuokalnė kokia, nors ir nesijaučia nieko g.gif Vėl bandau, ir vėl atgal riedu.... O kad įsijungus atbulinį bėgį tai nesvarbu doh.gif  biggrin.gif Tai gerai, kad užpakalyje nieko nebuvo, būčiau dar taip ir "įriedėjus" į ką nors unsure.gif

merginos cia kazkoks menulis blogas matyt cool.gif
Atsakyti