Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Rimuselis @ 2009 02 14, 23:21)
Masiniukas laukia remonto sad.gif

Pirmas krikstas ax.gif . Svarbu,kad taves remontuot nereikia mirksiukas.gif !
kokios puses durys ir lempa?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 02 16, 20:45)
Baigias pilnatis, gal mažiau čiūdų bus keliuose.
Užvakar variau biški į tokią gatvelę, suku vairą, o mašina tiesiai sau važiuoja, man šokas, galvoju kas čia su tuo vairu, o pasirodo nuo slidumo nesuko ohmy.gif pralėkiau posūkį, teko atgal pavažiuot ir sukt per naujo ohmy.gif

Gerai,kad gerai baigesi,ivaro streso tokie dalykai.Taip buna tada,kai per daug susuki vaira posukyje ir pries posuki per mazai prisistabdai,laimei,man ta bajeri teko ismeginti tik aiksteleje ax.gif Siaip,jei viska darai teisingai-niekada nenuslys masina,net jeigu ir plikas ledas,bet is klaidu juk mokomes smile.gif
Atsakyti
Tai man ten didelio strioko nebuvo, nes toks šalutinis kelias, judėjimo jame jokio visiškai nebuvo, tiesiog moviau ir pramoviau posūkį, net nesumėtė, kelias tiesus, tik neįsukau, bet jei taip kokioj gatvėj judrioj ar kieme, tai nekas turėtų būt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 16, 19:24)
Bet zinok aiksteleje labai smagu pasiziuzineti su keturiais ratais,kodel gi ne,jei saugioj vietoj thumbup.gif Be to,ir masina geriau pajunti thumbup.gif
Mane sakė brolis nusiveš į aikštelę, kad galėčiau pasiardyti, paslidinėti, saulučių pabraižyti lotuliukas.gif Čia kad žinočiau, kaip elgtis, kada mašina slysta. Deja, tai tik ir liko kalbomis, o žiema jau baigsis tuoj verysad.gif Reikia gal priminti bigsmile.gif
Atsakyti
aš mėginau kadaise aikštelėj viena pasisukiot. gal ir smagu, bet man labiau stresas buvo. jei kely taip - turbūt pasimesčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 02 15, 00:21)
Sveikos,o man ivyko nelaime sad.gif .Vaziavau namo 22val,snigo,slapia,neapsviestas kelias.Vaziavau tokiu puslankiu ir masina pradejo ciuozti.Bandziau suvaldyti masina,bet trenkiausi i viena puse,po to i kita.Pati susitrenkiau galva sad.gif .Dabar masinai reik keisti abu sparnus,duris ir lempa.Masiniukas laukia remonto sad.gif

console.gif
O aš vakar aikštelėje neišsisukau ir perbraukiau kitai mašinai verysad.gif Labai žioplai viskas išėjo, gėda net verysad.gif Su savo buferiu perbraukiau kitai mašinai buferį, kadangi anos buvo juodas, tai net žymės neliko (na gal dažų pilkų kažkiek, bet nieko nesimatė), o savo nubraukiau dažus. Labai nedidelis juodas dryželis, bet labai nefainai vakar visą vakarą jaučiausi.
Gal žinot kur Kaune galima aikštelėje pasimokyt parkuotis? Nes jau nebegaliu pati įveikti tos baimės parkuotis, o tada arba skersai pasistatau arba vat kaip vakar būna.

QUOTE(denaxa @ 2009 02 16, 15:39)
Kad jau pildosi mano norai,uz lango balta balta lotuliukas.gif

O kad nereiketu buciuot aptvaru-atsargiai,svelniai vaziuokit,posukyje nestabdykit ir gaza laikykit vienodai,ir vairo per daug nesusukit (per daug susukus masina eina tiesiai,ypac jei greitis yra-cia pas ka priekis varomas).
Na,as irgi smagiai pasislidineju ir valsa ant ledo su masiniuku pasoku-bet cia aiksteleje,o mieste-ramiai tvarkingai,be kvailioniu smile.gif

Mano irgi thumbup.gif Labai patinka žiema su sniegu, tik kad jau iš kiemo sunku išvažiuot. Ar nereiks varyt vyro vakare nukasti? Ypač jei dar šiandien visą dieną snigs.
O aš šią žiemą irgi porą kartų slystelėjau (gerai kad ne posūkiuose, bet kai aš jų dar bijau, tai gana lėtai išiminėju), net negaliu papasakoti kaip suvaldžiau, bet baisu buvo tik po to, kai suvokiau kuom tai galėjo baigtis. Na bet abiem atvejais greitis buvo mažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 17 vasario 2009 - 09:25
QUOTE(pikkolo @ 2009 02 17, 10:24)

Gal žinot kur Kaune galima aikštelėje pasimokyt parkuotis? Nes jau nebegaliu pati įveikti tos baimės parkuotis, o tada arba skersai pasistatau arba vat kaip vakar būna.

as tai sanciuose mokindavausi
10 lt sargui sumokedavau ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 02 17, 09:52)
as tai sanciuose mokindavausi
10 lt sargui sumokedavau ir viskas  mirksiukas.gif

Šančiuose tai nežinau kur, visai nepažįstu to rajono. Galvoju gal į AutoABC aikštelę nuvažiuot. Lyg tais savaitgaliais susimokėjus ten galima.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 02 17, 11:15)
Šančiuose tai nežinau kur, visai nepažįstu to rajono. Galvoju gal į AutoABC aikštelę nuvažiuot. Lyg tais savaitgaliais susimokėjus ten galima.

aha galima mirksiukas.gif
tik ten pastoviai daug mokinuku budavo ir nevisada ileisdavo mokintis verysad.gif bet dabar vistiek maziau besimokanciuju,ir dar galima aiksteleje prie policijos, chemijos pr
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2009 02 16, 21:09)
Pirmas krikstas ax.gif . Svarbu,kad taves remontuot nereikia mirksiukas.gif !
kokios puses durys ir lempa?

Bet man dabar blush2.gif ,dar jauciu stresa verysad.gif .Geriau to kriksto nereikia,niekam nelinkiu.MB sake,kad reiks keist vairuotojo durys.Nelabai atsidaro.Lempa,desnes puses,minejo ir sparnus verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 02 17, 15:25)
Bet man dabar  blush2.gif ,dar jauciu stresa verysad.gif .Geriau to kriksto nereikia,niekam nelinkiu.MB sake,kad reiks keist vairuotojo durys.Nelabai atsidaro.Lempa,desnes puses,minejo ir sparnus verysad.gif .

4u.gif nepergyvenk, tik jokiu budu nepasiduok ir vazinek toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai paprastoj aikštelėj mokiaus parkuot prie bordiūrų gražiai, nuvariau į Kleboniškio gyvenvietę, ten yra autobuso galinė stotelė, labai gerai, keliose vietose gali bandyt, iš visų pusių. Aš bandžiau, o stotelėj bernau lūžo, nes aš pirmą dieną dar vairavau po 9 metų tada, bet paskui atvarė dar "gabesnė" tai tada jau aš iš jos lūžau, net instruktorius šalia jos negelbėjo hihihi.gif
Atsakyti