Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Nerytė @ 2009 02 17, 22:14)
cool.gif  kazkas labai sniego ir ziemos norejo biggrin.gif

Aha lotuliukas.gif as ir nesiskundziu labai,vaziuoti tai visai normaliai vaziavosi thumbup.gif Tik kad visas srautas labai jau letai judejo,teko tvarkingai vilktis su visais ax.gif
O aplink grazu,balta thumbup.gif
P.s.anksciau labai nekenciau ziemos-slidu,salta ir t.t.,o kai pradejau su masina vazineti man jinai netgi labai pradejo patikti,juk pesciom vaikscioti ir salti,slapti nereikia,vaziuoji sau patogiai,silta,muzikele groja...o uz lango snaiges krinta...lyg sedetum namie ir pro langa ziuretum... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 17, 22:48)

Kaip gaila to vabaliuko verysad.gif tokia grazi masynyte.
Atsakyti
Aha,vabaliuko tikrai gaila.Bet ten,atrodo,ne sliduma kalta,zinau ta vieta,vaziuojant link Ateities gatves,ten daug kam ,ypac jei pirma karta vaziuoja,buna,susisviecia,kad tai vienos krypties gatve,nes uz pertvaros Gelezinio Vilko gatve masinos zuja,tai matyt ir tam vyriskiui taip atsitiko,kad priesingon juoston isleke doh.gif Man irgi taip buvo,kai pirma karta ten vaziavau,gerai,kad greta drauge sedejo sita bajeri zinanti,laiku perspejo blush2.gif
Atsakyti
Nu Kaune tai bent sniegas nešlapias, toks sausas labai, atidarai dureles , tai kaip pripučia į saloną ohmy.gif doh.gif Bet gatvės baisios buvo apie 18 val., Savanoriai ir taikos pr. užsnigti.. Ir dar praneša, kad snigs ir toliau..
Atsakyti
Klaipedoj ramu... ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 18, 00:27)
Aha,vabaliuko tikrai gaila.Bet ten,atrodo,ne sliduma kalta,zinau ta vieta,vaziuojant link Ateities gatves,ten daug kam ,ypac jei pirma karta vaziuoja,buna,susisviecia,kad tai vienos krypties gatve,nes uz pertvaros Gelezinio Vilko gatve masinos zuja,tai matyt ir tam vyriskiui taip atsitiko,kad priesingon juoston isleke doh.gif Man irgi taip buvo,kai pirma karta ten vaziavau,gerai,kad greta drauge sedejo sita bajeri zinanti,laiku perspejo blush2.gif

taip taip.....as visad siuo keliu namo vaziuoju....baisu buna kad kas neissoktu i priespriesa juosta,o tokiu buna daug,ypac norinciu aplenkti autobusus unsure.gif

grazu lauke wub.gif noreciau i miskeli iseiti pasivaikscioti....

na o jei i tema: tai visai normalios vairavimo salygos...gan ramiai ir graziai namuko gryzau,tiesa sankryzoj uzsinesiau,bet isvairavau rolleyes.gif
ech nuo rytojaus be masiniuko lieku verysad.gif kaip greit priprantama prie gero blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 17, 21:56)
P.s.anksciau labai nekenciau ziemos-slidu,salta ir t.t.,o kai pradejau su masina vazineti man jinai netgi labai pradejo patikti,juk pesciom vaikscioti ir salti,slapti nereikia,vaziuoji sau patogiai,silta,muzikele groja...o uz lango snaiges krinta...lyg sedetum namie ir pro langa ziuretum... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Grynai mano mintis užrašei wub.gif grožis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2009 02 17, 21:00)
Jaučiu sunkoka būna priprast prie vaikščiojimų didesniame mieste arba trulikų, po vairavimo patogiam mašiniuke...  ax.gif
Vat šiandien kas Alytuj darėsi (ir vis dar darosi), kažkas siaubingo.. Nespėja valyt gatvių. Visi važiuoja apsnigti, kaip tankuose. Vien iki parduotuvės nueit GPS kokio reikia, nes nieko nesimato  doh.gif Mašiną palieki pusvalandžiui, tai vėliau jau ir šluotos su šiupeliuku reikia, nes iškart pusny sėdi... Grea ta pūga tik tada kai sėdi namie ir žiūri pro langą  smile.gif

blink.gif nu sakes, atrodo, kad per tukstancius km visa tai vyksta, nes pas mus net nepanasu....

QUOTE(l'eau @ 2009 02 17, 21:04)
vilniuj tiesą sakant irgi ne kas. žmonės su skėčiais, mašinos šliaužia, gatvės nevalomos doh.gif

doh.gif pas mus viskas normaliai

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 02 17, 22:40)
Klaipedoj ramu... ax.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mums pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 17, 23:27)

Niekada ten nevaziavau g.gif Reiks but atsargiai,jei netycia ten vaziuosiu
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 02 17, 22:35)
Nu Kaune tai bent sniegas nešlapias, toks sausas labai, atidarai dureles , tai kaip pripučia į saloną ohmy.gif doh.gif Bet gatvės baisios buvo apie 18 val., Savanoriai ir taikos pr. užsnigti.. Ir dar praneša, kad snigs ir toliau..

Iš Vilniaus grįžom vėžlio greičiu (palyginus kiek galima važiuoti kelyje Vilnius-Kaunas). Bet suspėjau į treniruotes nulėkt, bet negavau spintelės unsure.gif O Kaune atrodė, kad valytuvai net nebuvo užsukę, kiek važiavau nei viena gatvė nebuvo valyta - Svanoriai, Tvirtovės, Varnių, Baltų, Raudondvario. Ir iš treniruočių važiuodama namo vos vėl į Vilnių nenuvažiavau hihihi.gif Visiškai nesimatė kelio, t.y. nesimatė kur pieva, o kur kelias nueina. Apvažiavimas buvo nuvalytas, bet tik iki Romainių, o ten mašiniukas griovy, aplink žmogeliukai vaikšto be atšvaitų doh.gif Truputį išsigandau, nes nesitikėjau kad nuokalnė bus visiškai nevalyta. Važiavau žemyn 50 km/h greičiu, o nusukinėjau dar lėčiau, taip bijojau nuslysti nuo kelio. Važiavau ramiai iki namų, bet už manęs labai nerimo vienas vairuotojas, bet kai posūkyje truputį slystelėjau, tai jis iškart pajautė man pagarbą hihihi.gif O kieme kiek sniegučio buvo blink.gif Vos sugebėjau iki namo privažiuoti, sniego iki dugno buvo. Tad teko vyrui grįžus kasti (atrodo kad ir šiandien teks). Ryte vos išvažiavau iš kiemo, nes labai daug pripustė ant pačio išsukimo iš kiemo. Ir keliai ne ką geresni nei vakar buvo. Išsukdama į pagrindinę gatvę vėl užsinešiau, nors važiavau labai lėtai ir atsargiai. Na bet tai vėl leido kitiem vairuotojam pajusti man pagarbą, t.y. laikytis pagarbaus atstumo tongue.gif Iki Muravos važiavau neįprastai ilgai, net 25 min, kai paprastai šią atkarpą įveikiu per 17 min.
Tai vat tokie mano nuotykiai ir jei šiandien vėl visą dieną snigs, panašu, kad jie vakare tęsis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 02 17, 21:56)

grazu kai namie sedi, tada nerekia valgyti masinos, bristi per sniega, valyti batu nuo drusku ir pan. doh.gif

o siandien ryte siaubas kas daresi keliuose, dar nenuvalyti, visi velkasi 30 km/h, masinos slidineja - SIAUBAS! ir dar sninga, pusto brrrr..... greiciau Uzgavienes, vysim ta ziema is kiemo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 18, 13:18)
grazu kai namie sedi, tada nerekia valgyti masinos, bristi per sniega, valyti batu nuo drusku ir pan.  doh.gif

o siandien ryte siaubas kas daresi keliuose, dar nenuvalyti, visi velkasi 30 km/h, masinos slidineja - SIAUBAS! ir dar sninga, pusto brrrr..... greiciau Uzgavienes, vysim ta ziema is kiemo cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik neisizeisk 4u.gif
darbe kaip tik snekam,juokiames ir dar sita perskaiciau... tik to pritruko kad iki asaru uzsijuokciau..
bet dabar jau nusiraminau karsta.gif 4u.gif
Atsakyti