QUOTE(Aga @ 2009 02 17, 22:35)
Nu Kaune tai bent sniegas nešlapias, toks sausas labai, atidarai dureles , tai kaip pripučia į saloną

Bet gatvės baisios buvo apie 18 val., Savanoriai ir taikos pr. užsnigti.. Ir dar praneša, kad snigs ir toliau..
Iš Vilniaus grįžom vėžlio greičiu (palyginus kiek galima važiuoti kelyje Vilnius-Kaunas). Bet suspėjau į treniruotes nulėkt, bet negavau spintelės

O Kaune atrodė, kad valytuvai net nebuvo užsukę, kiek važiavau nei viena gatvė nebuvo valyta - Svanoriai, Tvirtovės, Varnių, Baltų, Raudondvario. Ir iš treniruočių važiuodama namo vos vėl į Vilnių nenuvažiavau

Visiškai nesimatė kelio, t.y. nesimatė kur pieva, o kur kelias nueina. Apvažiavimas buvo nuvalytas, bet tik iki Romainių, o ten mašiniukas griovy, aplink žmogeliukai vaikšto be atšvaitų

Truputį išsigandau, nes nesitikėjau kad nuokalnė bus visiškai nevalyta. Važiavau žemyn 50 km/h greičiu, o nusukinėjau dar lėčiau, taip bijojau nuslysti nuo kelio. Važiavau ramiai iki namų, bet už manęs labai nerimo vienas vairuotojas, bet kai posūkyje truputį slystelėjau, tai jis iškart pajautė man pagarbą

O kieme kiek sniegučio buvo

Vos sugebėjau iki namo privažiuoti, sniego iki dugno buvo. Tad teko vyrui grįžus kasti (atrodo kad ir šiandien teks). Ryte vos išvažiavau iš kiemo, nes labai daug pripustė ant pačio išsukimo iš kiemo. Ir keliai ne ką geresni nei vakar buvo. Išsukdama į pagrindinę gatvę vėl užsinešiau, nors važiavau labai lėtai ir atsargiai. Na bet tai vėl leido kitiem vairuotojam pajusti man pagarbą, t.y. laikytis pagarbaus atstumo

Iki Muravos važiavau neįprastai ilgai, net 25 min, kai paprastai šią atkarpą įveikiu per 17 min.
Tai vat tokie mano nuotykiai ir jei šiandien vėl visą dieną snigs, panašu, kad jie vakare tęsis