Tai va, merginos. Reikia pasitarti. Nors jau, turbūt, truputį per vėlu... Mokausi VU ekonomikos fakultete magistrantūroj. Tiksliau mokiausi, nes nuo pat semestro pradžios nebelankau paskaitų. Mano brangusis manęs neišlaeidžia

Vienu metu jau buvom sutarę, kad samdysiu auklę, jei išgalėsiu, ir eisiu mokytis. Taip buvo kovo gale. Bet pažįstamų rekomenduota auklė man pasirodė keista (kažkokia ekstraseansė). Gal ji ir nepakenktų mažiukui, bet man kažkaip neramu. Perskambinau visiems pažystamiems ir kitos nesugebėjau tokiam mažiukui greitai surasti (tada jam buvo 3 mėn. su trupučiu). Pagalvojau, kad ieškodama per skelbimus minimum mėnesį sugaišiu ir nuleidau rankas...
Tačiau mintis, kad po metų gali būti dar sunkiau man neduoda ramybės. Be to, po metų eisiu ir dirbti... Tačiau dabar vytis nueinantį traukinį (nerašiau nei vieno kontrolinio, nei vieno atsiskaitymo) irgi būtų be galo sunku... Juo labiau, kad aš pripratusi viską išmokti, negaliu bet kaip laikyti egzaminų (žiemos sesiją išlaikiau: 5 dešimtukai ir 1 devynetas).
Ką galit pasakyti jūs, merginos. Iš savo patirties ar šiaip iš šono.
Beje, pridėsiu, kad man jau 32 metukai. Taigi, sakyti, kad dar suspėsiu ir nėra kur skubėti su mokslais, man netinka.
Taigi dėkoju iš anksto už patarimus