Įkraunama...
Įkraunama...

Akademinės atostogos

O aš tikrai žinau, kad pirmą kartą imant akademines atostogoas prašyme gali nurodyti "dėl asmeninių priežasčių" ar dar ką tik nori. Jei imi antrą, trečią ir t.t. kartą, tik tada jau reikia gydytojo pažymos.
Atsakyti
Akademinės imamos taip:

Poliklinikoj reik nueit pas savo terapeutą, terapeutas veikiausiai nusiūs pasidaryt kraujo tyrimą, pas neurologą. Tada su išvadomis į gydytojų komisija. O ji jau spręs ar duoti akademines atostogas.

Kadangi man jau buvo stogas pačiuožęs, tai jas gavau. Nes iš tiesų reikėjo.
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif skaitau ir negaliu patikėti, kad taip kitoms sekasi su akademinėmis atostogomis. Arba tiksliau sakant, sekasi su "protingais universitetais".
Nes va mano situacija tokia. Studijuoju Klaipėdos universitete pedagogikos fakultete magistratūros neakivaizdiniame skyriuje. Už studijas sumokejau 10 000 Lt. Dabar susiklostė tokia situacija, kad nebegaliu gintis baigiamojo darbo, nes komandiruotė o ir išvykstu į užsienį. Tai žinojau ir darbo net nebaiginėjau. Tai klausiu universitete ka man daryti? Nes tikrai maniau, kad savo noru pradėjus studijas, galiu laisvai jas atsidėti pagal savo gyvenimo tempą. Bet... Man pasakė, kad akademines duodamos tik LIGOS-NĖŠTUMO atveju. Ka Jūs į tai? Nuo kada nėštumas liga Lietuvoje? Tad mano atveju sako, atsidėti galite, tik norint gintis darbą kitais metais, turėsite sumokėti dar beveik 1000 Lt. Neskaitant, kad jau taip studijos kainavo 10 000 Lt.
Tai net neįsivaizduoju ką daryti? Kur skųstis ar kreiptis.
Gal Jūs ką patarsit, nes čia, mano galva, tikras pinigų "melžimas" verysad.gif
Atsakyti
aj tai tipo parasyt, susirgo depresija ir prasau akademiniu.
Atsakyti
QUOTE(shiubidiuby @ 2010 05 27, 00:24)
aj tai tipo parasyt, susirgo depresija ir prasau akademiniu.

Tai gerai būtų, kad užtektų tik to, bet Klaipėdos universitete tiesiog išsidirbinėja iš žmonių verysad.gif Na šiandien bandysiu eit ir kalbet tiesiai pas dekana unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasidomėti, gal žinote, ar įmanoma kur nors Vilniuje greitai gauti medicininę pažymą dėl akademinių atostogų (pvz., privačiose klinikose)? Ar įmanoma susitarti su gydytojais?
Atsakyti
Sveikos mamytes!
4u.gif
gal kas turite paturties su akademinemis del ligos?
semestras prasidejo 02. 06. savaite buvau tada susirgau, ir sergu iki dabar, ir turbut guldys i ligonine tai dar artimiausiu metu manes ne kvapo ten nebus.

ir dauguma destuma destuju kalba apie neprileidima prie egzaminu, ar tokiu atveju duoda akadademines?

kalba eina apie vu.

Aciu labai.
4u.gif
Atsakyti
Ėmiau akademines dėl ligos. Manau Jums reikėtų pasikalbėti su šeimos gydytoja, ar galima rašyti rekomendaciją akademinėms atostogoms.
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas galite suteiti tokia info, mokausi MRU magistranturoje esu akademinese metai laiko leliuka auginu noriu prasitesti dar metams, kazin taip galima ar tik metams akademines duodamos? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, atgaivinu temele. Turiu tokia beda, kovo gale baigiasi mano akademines atostogos mru magistrantura, kaip galeciau dar metams pratesti akademines atostogas? gal kas patartu smile.gif nesergu, nesilaukiu ohmy.gif
Atsakyti
sveikos, aš iš VDU, bet gal ir kitur panašiai - pas mus magistrantūroje galima imti 2 metus atostogų (daugiausiai), tiesiog reikia nueiti į dekanatą ir jas prasitęsti 4u.gif

o pati turiu kiek kitokį klausimą: ar būdama akademinėse atostogose gaučiau nuolaidą darželiui, 50proc, tokią, kokią gaudavau, kai lankiau paskaitas dieniniam skyriuj..? ax.gif gal kuri susidūrėte ir žinote mirksiukas.gif
Atsakyti
jeigu neklystu nuolaidu nebutu, kadangi sustabdytos studijos sad.gif
Atsakyti