Įkraunama...
Įkraunama...

Akademinės atostogos

Aš imiau akademines prieš pat ginimą, nes vis dar galvojau, gal pabaigsiu. Kai esi nestuke.gif , gali nors ir paskutinėm dienom prieš sesiją pasiimt. Man dar ir nuskilo, nes (o gal apgavau?)

pasiimiau akademines gegužės mėn (visą laiką gavau stipkę),
grįsiu po akademinų vasario mėn( tada prasideda sesija)
ir vėl gausiu stipkę už tą pačią sesiją nuo vasario.
Atsakyti

as irgi imsiu akademines, nors busiu tik trecia menesi nestuke.gif per sesija. Tiksliau per magistrinio gynima... Bet vat i ta puse ne paziureti negaliu-dabar nors lengvai pasiimsiu-nes ir taip planavau... aiksu maniskis nelabai bus patenkintas-bet jau man nuo to mokslo... vemti vercia..
Atsakyti
QUOTE (audroneta @ 2004 11 17, 12:00)
as irgi imsiu akademines, nors busiu tik trecia menesi nestuke.gif per sesija. Tiksliau per magistrinio gynima... Bet vat i ta puse ne paziureti negaliu-dabar nors lengvai pasiimsiu-nes ir taip planavau... aiksu maniskis nelabai bus patenkintas-bet jau man nuo to mokslo... vemti vercia..

Man jau reikia grįžti į mokslus, rašyt.....Oi, kaip sunku grįžti dry.gif Na, pirmiausia profesiriui paskambinsiu, o po to jau nebus kur dingti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
as buvau irgi akademines pasiemusi metus, tai labai lengvai grizau prie mokslu. Jei tik noras bus tai tiktai nieko vienus metelius pilseti.
Atsakyti
Ar galima pasiimti akademines, esu paskutiniajame kurse ir neislaikiau 1egzo? taigi jei ir perlaikysiu zinau, kad neislaikysiu jo... Nervu begales isgadinta, nes destytoja ziauriai uzsisedusi... sad.gif Ne su vienu destytoju nebuvo jokiu problemu, visus egzaminus islaikiau is pirmo karto, pazymiai irgi geri... o cia va eme ir atsirado toks vienas, kuris jau baigia man paskutinius nervus isgadinti sad.gif sad.gif sad.gif
Taigi galvoju pasiimti akademines... nes nematau kitos iseites, destytojas nenori kad gauciau diploma, taigi sukirs mane tikrai... sad.gif
Taigi ar galeciau pasiimti akademines ir paskui kitais metais gryzusi islaikyti ta egza ir apsiginti diploma ? unsure.gif studijuoju kolegijoje
Atsakyti
Akademines pasiimti bent jau universitetuose tai galima bet kada. Parasai prasyma, daugmaz nurodai priezasti - ir tu jau akademinese. Tik pagalvok, ar verta. Dabar del kazkokio kirvio praleisi metus. Jei tu galvoji, kad jis tikrai ant taves ,,uzsisedes", ne objektyviai vertina - nueik i katedra, kuriai priklausai ir is anksto paprasyk, kad leistu laikyt egza prie komisijos - tai tavo teise. Ir visks bus gerai thumbup.gif , svarbu nesiparink wink_3.gif
Atsakyti
o as studijuoju VU ir kaip tik nenoriu imti akadaminiu, del dekretiniu, as tiesiog noriu gauti tas 123 dienas berods??? kiek ten priklauso ax.gif ar kas taip darete? ar iskart grizote i mokslus jei neemete akademiniu?
Atsakyti
Tik įstojusi į magistratūrą pastojau. Jokių akademinių neėmiau schmoll.gif . Variau pilnu frontu. Rugsėjo pabaigoje gimė dukrytė, o gruodį turėjau atiduoti magistrinį. Tuo metu galvojau, kad išprotėsiu blink.gif . Bemiegės naktys, neramus vaikas, o dar mokslai. Galvojau, paimti akademines ir nuleisti rankas. Tačiau užsispyriau ir magistrinį atidaviau laiku. Išsilaikiau sesiją puikiai, apsigyniau magistrinį ir vasario mėn. jau turėjau diplomą. thumbup.gif jausmas.
Atsakyti
as tai labai gerbiu ir vertinu tokius uzsispyrusius ir valingus zmones, bet pati tai imciau akademines, jei buciau nestuke.gif , nes man svarbesne butu mano ir kudikelio sveikata, bei santarve seimoje. Nematau reikalo draskytis taip blush2.gif
Atsakyti
aš manau iš savo asmeninės patirties, kad geriau neimti, jei yra nors mažytė galimybė, nes paskui bus sunkiau ir sunkiau baigti, na bent jau man taip buvo, och jei tik būčiau turėjusi protelio neimti tų akademinių unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveika, zinau turejau ir as tokia problema, bet kazkaip isejo man neimti tu akademiniu, labai jau bijojau nesugrizti, mano maze gime praeita pavasari, o tai buvo tik tais II kursas, buvo negalo sunku ir mokintis ir auginti, kadangi aukles neturejau is pradziu, ateidavau tiktais i kontrolinius, bet kazkaip pavyko viska islaikyti, aisku nelabai gerai, bet ka jau padarysi ir aisku reiketu pasakyti, kad tai Vilniaus kolegija, ne univeras! III kursas prasidejo irgi nelabai, kadangi aukle labai ilgai ieskojau, kad tinkama surasti, tai tiktais i sesijos pradzia suradau, tai irgi nepergerai viska islaikiau, bet skolu nebuvo. Nu jau III kursa II semestra geriau islaikiau, kadangi turejau aukle. Taigi noriu pasakyti tau, kad akademiniu tavo vietoj neimciau, o kazkaip pasistengciau, gal pagalbos reiketu tau paprasyti is tevu, arba kokiu giminiu, nebandei? Gal padetu tau?
Atsakyti
QUOTE(So Lucky @ 2007 04 28, 13:12)
as tai labai gerbiu ir vertinu tokius uzsispyrusius ir valingus zmones, bet pati tai imciau akademines, jei  buciau  nestuke.gif , nes man svarbesne butu mano ir kudikelio sveikata, bei santarve seimoje. Nematau reikalo draskytis taip  blush2.gif

Aš irgi už akademines. Kodėl? Pirma, pritariu, jog sveikata brangesnė. Antra, manau, kad jei dabar nori mokytis, tai ir po metelių tas noras nedings.
Atsakyti