Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

o as tai nelaiminga verysad.gif Gyriausi cia visoms, kad papegiai nuteskiau du grazuolius-retuolius, o jie BRUDAI pasirodo paprasti raudonieji doh.gif blink.gif va tau rausvas kolibris, va tau smailiaziedis raudonasis. Nu blyn, sakiau, VISKAS- pirksiu tik is uzsienio, nes LT prekeiviai APGAVIKAI- sukisa etiketes ir maivosi, mane gundydami, pinigelius viliodami tongue.gif
Vakare nufotkinsiu ir ryt ikelsiu savo sodriuosius raudonuosius, kuriu jau kokius 5 turiu wink.gif Gal kas norit, kai nuzydes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 02, 16:50)
o as tai nelaiminga verysad.gif Gyriausi cia visoms, kad papegiai nuteskiau du grazuolius-retuolius, o jie BRUDAI pasirodo paprasti raudonieji doh.gif  blink.gif
Vakare nufotkinsiu ir ryt ikelsiu savo sodriuosius raudonuosius, kuriu jau kokius 5 turiu wink.gif Gal kas norit, kai nuzydes bigsmile.gif

nu blyn... blink.gif gaila biski doh.gif , arba jau zydincius pirkt, kad neapgaudinetu...

fotkink-ivertinsim-gal ir noresim rolleyes.gif , matau is Kauno rolleyes.gif , nebus sunku pasiimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 02 02, 18:45)
nu blyn... blink.gif gaila biski  doh.gif , arba jau zydincius pirkt, kad neapgaudinetu...

fotkink-ivertinsim-gal ir noresim  rolleyes.gif , matau is Kauno rolleyes.gif , nebus sunku pasiimt smile.gif

Aš pirkau neišsiskleidusį ermitaže su paveiklsėliu baltą su rausvais, toks ir pražydo, bet kas iš to ,kad jis sergantis verysad.gif jau nužydėjo tik, kad raudona dėmė ant šono, bet vis svajoju,kad gal kaip nors jis išgyvens, ir galvoju, kad dabar pažvelgus atrodo lyg ,,vaikiukas'' šalia auga. Bet, kažin ar ir tas nebus sergantis?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 02 02, 18:04)
Aš pirkau neišsiskleidusį ermitaže  su paveiklsėliu baltą su rausvais,  toks ir pražydo, bet kas iš to ,kad jis sergantis verysad.gif jau nužydėjo tik, kad raudona dėmė ant šono, bet vis svajoju,kad gal kaip nors jis išgyvens, ir galvoju, kad dabar pažvelgus atrodo lyg ,,vaikiukas'' šalia auga. Bet, kažin ar ir tas nebus sergantis?

tai as ir gavau dovanu, tik su labai mazais ziedkociais ir su paveiksleliu, tai prazydo toks kaip parodyta bigsmile.gif
gal isgyvens g.gif , nelabai zianu as apie tas ligas, mano tik pirma gelyte wub.gif , bet jau uzsisakiau is Vokietijos, kad svogunu parveztu, gal nebus ten tokie sergantys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 02, 18:50)
o as tai nelaiminga verysad.gif Gyriausi cia visoms, kad papegiai nuteskiau du grazuolius-retuolius, o jie BRUDAI pasirodo paprasti raudonieji doh.gif  blink.gif va tau rausvas kolibris, va tau smailiaziedis raudonasis. Nu blyn, sakiau, VISKAS- pirksiu tik is uzsienio, nes LT prekeiviai APGAVIKAI- sukisa etiketes ir maivosi, mane gundydami, pinigelius viliodami  tongue.gif

Na va kaip nepasiseke,tai obels ziedas supuvo tai dabar ne tokius ikiso,,,ot s........
O mano red lion vis stiebiasi aukstyn thumbup.gif ,tikiuosi kad toks bus,nors pirkau supakuota ant pakuotes buvo parodytas koks. g.gif
Atsakyti
Ikeliu foto
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Siaip jie tikrai grazus thumbup.gif Tik kam man ant vienos mazos palanges tokiu keturiu reikia- galeciau pasidalinti ir i ju vieta kokiu retuoliu uzsiveisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Puikūs, gražūs amariliai smile.gif Ir aš tokio laukiu pražystant - daigelis koks 0,5 zm jau kyšo...
Atsakyti
Ice tea, kaip šilkiniai...gražu... mirksiukas.gif O manasis ,,lima,, gal liks gyvas, lapas lenda,buvau atkapsčius, tai ir šaknis leidžia, tai gal nors šis išgyvens.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 03, 09:22)
Ikeliu foto
Siaip jie tikrai grazus thumbup.gif Tik kam man ant vienos mazos palanges tokiu keturiu reikia- galeciau pasidalinti ir i ju vieta kokiu retuoliu uzsiveisti mirksiukas.gif

Tikrai gražuoliai wub.gif ir spalva tokia net bordo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aduka: 03 vasario 2009 - 11:38
QUOTE(Aduka @ 2009 02 03, 11:26)
Tikrai gražuoliai wub.gif ir spalva tokia net bordo wub.gif

Tikrai grazus blush2.gif O ziedu dydis tai 20 cm. Beje svogunai MILZINISKI- kokiu 10 cm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 03, 11:22)
Ikeliu foto
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Na zinok tikri garzuoliai,gali daryt dubli,vienoduose vazonuose vienoj vietoj padet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 02 03, 12:26)
Na zinok tikri garzuoliai,gali daryt dubli,vienoduose vazonuose vienoj vietoj padet thumbup.gif

NETURIU VIETOS ploja.gif Bet sakiau, vesiu pas teti- palauksiu tecio dienos ir "dovanele" padarysiu yahoo.gif O ir pati atvaziavus galesiu pasigrozeti mirksiukas.gif
Atsakyti