Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Labai gražūs Ice tea wub.gif
Po tokių nuotraukyčių suabejojau ar berodyt savo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 02 03, 13:41)
Labai gražūs Ice tea  wub.gif

aciuks.gif assa.gif
O as tokio taip ir neturiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 02 03, 13:41)

nu cia dabar.... doh.gif jokiu abejoniu-rodyt-nerodyt mirksiukas.gif
jus rodykit, o mes seiles pavarvinsim thumb_yello.gif
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 03, 14:46)
aciuks.gif  assa.gif
O as tokio taip ir neturiu unsure.gif

Ačiū, mergaitės blush2.gif Jei norėsit vaikiuko, auga prie mamos kol kas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Zaviuosi siom gelem, mociute jas augino, yra net kelias veisles isvedusi, bet, deja, mociutes neber, o tetis neissaugojo jos geliu verysad.gif Teliko viena, balta, kuri dabar vaikuti augina.

Norejau paklausti, gal zinote, kur Kaune siu geliu isigyti, gal vaikuciu kas nors turite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 02 03, 15:22)
Norejau paklausti, gal zinote, kur Kaune siu geliu isigyti, gal vaikuciu kas nors turite ax.gif

Yra dauk kur, kaip maximose, senukuose, tik ne visada spalvos atitinka pagal įdėtas korteles
Atsakyti
QUOTE(Aduka @ 2009 02 03, 15:45)
Yra dauk kur, kaip maximose, senukuose, tik ne visada spalvos atitinka pagal įdėtas korteles

Senukus jau iskapsciau - nera doh.gif Bent jau "Megoje" tikrai nera.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 02 03, 16:07)
Senukus jau iskapsciau - nera doh.gif Bent jau "Megoje" tikrai nera.

Tada dar paziurinek didesnėse maximose ir Draugystės gatvės senukuose, bet negarantuoju ir aš, kad yra. Kai užmedavau akį tai būdavo
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 02 03, 16:22)
Labukas 4u.gif Zaviuosi siom gelem, mociute jas augino, yra net kelias veisles isvedusi, bet, deja, mociutes neber, o tetis neissaugojo jos geliu verysad.gif Teliko viena, balta, kuri dabar vaikuti augina.

Pas mane yra atliekamu mirksiukas.gif Bet bus paprastos,tos senovines raudonos.Ir as tik neperseniausiai parsinesiau is rusio,tai dabar tik atsibudimo stadijoj .Jei nori,rasyk i az.,susitarsim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 02 03, 15:41)

Labai grazus,as ir tokio neturiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 02 03, 18:39)
Labai grazus,as ir tokio neturiu wub.gif

lotuliukas.gif Nu, sujuokinot - čia gi nejoks neveislinis, ale kaimiškas, teta juos augino, persikraustė į butą, tai man vieną uždovanojo, o kiti turbūt sušalo šiltnamy, nes jų turėjo galybę...
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 02 03, 16:15)
Ačiū, mergaitės blush2.gif Jei norėsit vaikiuko, auga prie mamos kol kas... mirksiukas.gif

4u.gif Aš vaikiuko noriu 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif bigsmile.gif rolleyes.gif

P. S. iš kokio tu miesto? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluksa: 03 vasario 2009 - 18:09