Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Ice tea @ 2009 01 06, 10:51)
Tai kaip ten del "apipjaustymo" g.gif  g.gif  g.gif

blink.gif gal labiau yra patyrusiu "siuo" reikalu ax.gif

QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 01 06, 11:54)
Mano darželis dabar toks

nu tie"Limai", ar kaip ju ten pvadinimas, tai wub.gif ........
Atsakyti
user posted image Jie, tiesą sakant, labiau gražūs nuotraukoje, realybėje tiesiog keisti.Šį kartą irgi svogūnas su puviniu pakliuvo, kaži, ar pavyks išlaikyt....
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 01 06, 11:54)
Mano darželis dabar toks 

Man tai tie stabiažiedžiai wub.gif - ir pats žiedo didumas , ir spalvų sodrumas thumbup.gif
Atsakyti
maniskiai tai dabar visi tamsiai, vesiai tupi, o vat vienas baltas, tai nuzydejo, nupjoviau kota, o jis visas tie pjuvio vieta ir paraudonavo, tai ciuju bus ligonis g.gif
Atsakyti
Nu jau kokie amariliai grazus notworthy.gif jei vaziuosiu i IRL reiks nusipirkti dar ju, nors kainos tai ten fantastines.
Atsakyti
Mano dabar naujokas ,,Fairytale,, pumpurus sukrovęs( iš mažesnių), labai jau įdomu, koks bus, kai pražys- būtinai pasigirsiu.Dar keletas svogūnų pavasario ramybėj laukia, trauksiu į šviesą, kai bus daugiau saulutės, tada ryškesni žiedai.
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 01 06, 15:19)
Man tai tie stabiažiedžiai wub.gif  - ir pats žiedo didumas , ir spalvų sodrumas thumbup.gif

man tai ir tie, didziaziedziai, tikrieji labai grazus, wub.gif bet sitie tokie..... nu kitokie, idomesni rolleyes.gif

QUOTE(rena @ 2009 01 06, 15:24)
maniskiai tai dabar visi tamsiai, vesiai tupi, o vat vienas baltas, tai nuzydejo, nupjoviau kota, o jis visas tie pjuvio vieta ir paraudonavo, tai ciuju bus ligonis g.gif

tai as kaip paskaitinejau, tai daugumos paraudonuoja g.gif , bet gal taip turi but, pas mane tai svogunas lyg sveikas tfu..tfu....tfu...
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 01 06, 14:36)
bet gal taip turi but

Bet kodel tada pirktiniai neraudonais kotais g.gif Ne, cia kazkas negerai su tais musu amariliais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 01 06, 15:45)
Bet kodel tada pirktiniai neraudonais kotais g.gif  Ne, cia kazkas negerai su tais musu amariliais verysad.gif

bet kad mano pirktinis rolleyes.gif maximinis
o kokie -nepirktiniai?? g.gif atsiusti?
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 01 06, 15:12)
bet kad mano pirktinis rolleyes.gif maximinis
o kokie -nepirktiniai?? g.gif atsiusti?

Ne biggrin.gif , as kalbu apie skintus pirktinius, kuriuos i puokstes deda ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 01 06, 16:16)
Jie, tiesą sakant, labiau gražūs nuotraukoje, realybėje tiesiog keisti.Šį kartą irgi svogūnas su puviniu pakliuvo, kaži, ar pavyks išlaikyt....

Nu man fantastiskai jie atrodo wub.gif
Gal pasakysit kur Kaune toki isigyt galima butu? O gal kuri turite svoguneli parduot blush2.gif Mielai priglausciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 01 06, 15:43)
O gal kuri turite svoguneli parduot  blush2.gif  Mielai priglausciau  ax.gif

As pirma eilej stoviu rolleyes.gif
Atsakyti