Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Sveikos,

O jau grožio čia pas jus, vis pažiūrinėdavau pavarvindavau seilę ir va gavau kalėdom dovanų amarilų, skaitinėju ką man su juo reikės daryti kai peržydės, dabar puošia namus tokią gilią žiemą, negaliu atsidžiaugti žiedais blush2.gif wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tatedo @ 2009 01 06, 15:58)
negaliu atsidžiaugti žiedais blush2.gif  wub.gif  rolleyes.gif

KELK FOTO mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 01 06, 16:01)

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
spėju kad ir antrą stiebą augina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatedo: 06 sausio 2009 - 16:11
QUOTE(tatedo @ 2009 01 06, 16:09)

Tikrai augina bigsmile.gif
O grozis karsta.gif dar tokio nemaciau!!!!
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 01 06, 14:45)
Bet kodel tada pirktiniai neraudonais kotais g.gif  Ne, cia kazkas negerai su tais musu amariliais verysad.gif
tikrai negerai schmoll.gif
pas mane visi maximiniai, bet vat paskutinis baltas nupjovus raudonuoja ir ant svoguno biski raudonumo yra g.gif o va kiti du, niekur niekas neraudonuoja ir nupjovus kota jis zalias g.gif

nu cia tai pavarei bigsmile.gif o jau grozis wub.gif wub.gif jei tures vaika, as uzsiprasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 01 06, 16:16)
Tikrai augina bigsmile.gif
O grozis karsta.gif dar tokio nemaciau!!!!

thumbup.gif
Auginu irmą žydinčią gėlę blush2.gif ir dar taip gausiai žydi ir ne pabaiga tikiuosi tas stiebas irgi taip sužydės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2009 01 06, 16:20)

nu cia tai pavarei bigsmile.gif o jau grozis wub.gif wub.gif jei tures vaika, as uzsiprasau ax.gif

o aš matysiu kad turi vaiką? kaip jis atrodys? blush2.gif durni klausimai ane? nu bet ensu mačius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tatedo: 06 sausio 2009 - 16:22
QUOTE(tatedo @ 2009 01 06, 16:22)
o aš matysiu kad turi vaiką? kaip jis atrodys? blush2.gif durni klausimai ane? nu bet ensu mačius ax.gif

salia buna islenda lapukai, tai reiskia, kad yra dar vienas svoguniukas- vaikiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 01 06, 16:24)
salia buna islenda lapukai, tai reiskia, kad yra dar vienas svoguniukas- vaikiukas mirksiukas.gif

Aišku dabar, žinosiu kad nori jei vaikiukas bus smile.gif
Atsakyti
Mano amariliai raudoni, bet kažkodėl jau antri metai žiedų nėra. Pernai aišku persistengiau ir užkasiau iki pat ausų doh.gif Šiais metais pasodinau taip, kad negriūtų, na mažiau nei pusę, o vistiek leist pradėjo lapus doh.gif Jokio žiedo nematyti doh.gif Nesuprantu, ką ne taip darau g.gif
Atsakyti

O jau grožis bigsmile.gif , kaip iš kokios reklamos thumbup.gif
Atsakyti
nuostabius ziedus auginate wub.gif
tikiuosi ir as savuju sulaukti ax.gif
oranzinis maciau jau lenda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 06 sausio 2009 - 23:44
Mergaitės.....prieš pusantro mėnesio išlindo daigiukas ( žiedkotis) 1 cm bigsmile.gif ........bet kaip 1 cm. taip 1 cm.......ko jis neauga ???? ( vis su liniuote pamatuoju blush2.gif )....trešiu rolleyes.gif .....gal galima kaip nors pagreitinti .

Pilies IKI yra amariliu , raudonu , ir baltu su ploooooonu rūžavu krašteliu wub.gif , po 25 litus ....tikrai svogūnai sveiki thumbup.gif
Atsakyti