Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Laivite @ 2009 02 10, 17:51)
Sakalauskiene labai grazus tas amarilis  wub.gif
As ir tokio noreciau  ax.gif

Dabar jau ziurejau jo kaina 8 svarai plius atsiuntimas doh.gif
Atsakyti
Tai pabrango g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 02 10, 20:04)
Dabar jau ziurejau jo kaina  8 svarai plius atsiuntimas doh.gif

bigsmile.gif tai kaip cia brangsta, ne dienom, o valandom g.gif
tai turbut nesirysi pirkt?? rolleyes.gif

gal merginos pirkot kas tuos amarilius, kur dabar maxese privezta dezutese, po 14,99?
as prasidariau ta dezute paziuret....., tai svoguno dydis......... doh.gif kaip kumstis mano, kazin ar cia normalu? g.gif
o salia padeti tai jau su ziedkociais po12,99 ir ne dezutese g.gif
Atsakyti
Ne tikrai nepirksiu,jau nenormali kaina,,,,
Gali but ,kad svogunas didelis,maniskis vienas ir dezutej pirktas ir didziulis,ziuresim kas isaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 09, 09:39)
Gražumėlis  wub.gif  wub.gif  Kodėl į Lietuvą atveža tik kažkokias antrarūšes su sergančiais svogūnais  blink.gif  pikta. Dar šį savaitgalį Ermitaže žiūrėjau, tai tokie tie svogūnai įtartini, atrodo vos ne kaip kempininiai paspaudus. Kaži ar bent kartą toks pražystų....

as irgi tuos svogunus apziurejau doh.gif jie visi sergantys unsure.gif
Atsakyti
Labas merginos, priimkite ir mane i savo namucius 4u.gif Gyvename Švedijoje, kaledu proga vyras nuo sefo gavo didele pintine kurioje sukomponuota gelytes labai graziai. Viena is ju amarilis, zydejo labai graziai baltai su rausvu, ir isleido is vieno koto buvo du ziedai. vienas 4viename, o paskui kitas taippat 4viename.
Buvau kazkur girdejusi ar mama taip dare ziemai nupjaudavo iki svoguno virsaus, tai ir as nureziau likusius pora lapeliu. Ar as cia gerai pasielgiau g.gif kaip dabar man elgtis toliau? blush2.gif
Atsakyti
Labas merginos, priimkite ir mane i savo namucius 4u.gif Gyvename Švedijoje, kaledu proga vyras nuo sefo gavo didele pintine kurioje sukomponuota gelytes labai graziai. Viena is ju amarilis, zydejo labai graziai baltai su rausvu, ir isleido is vieno koto buvo du ziedai. vienas 4viename, o paskui kitas taippat 4viename.
Buvau kazkur girdejusi ar mama taip dare ziemai nupjaudavo iki svoguno virsaus, tai ir as nureziau likusius pora lapeliu. Ar as cia gerai pasielgiau g.gif kaip dabar man elgtis toliau? blush2.gif
Atsakyti
Atsakyti
Uzstrigo mano internetas pamaniua kad nesiuncia teksto o cia pasirodo siuncia, tai jau prirasiau kelis kartus ta pati doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Labai atsiprasau blush2.gif
dabar amarili laikau ant palanges, ir kartu su juo dar auga kita gelyte, gal persodinti ji viena? Jis nupjautas likusi tik bulve ir stovi, galvojau pailseti reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emigrante: 11 vasario 2009 - 07:44
QUOTE(emigrante @ 2009 02 11, 07:34)
dabar amarili  laikau ant palanges, ir kartu su juo dar auga kita gelyte, gal persodinti ji viena? Jis nupjautas likusi tik bulve ir stovi, galvojau pailseti reikia 4u.gif

Pasiskaityk visa tema, tikrai jau keliolika kartu sakem, ka daryti su nuzydejusiu amariliu. Ir visai ne piktai as cia mirksiukas.gif - kazkaip jau pabodo viska per nauja aiskinti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Livai @ 2009 02 10, 20:20)
gal merginos pirkot kas tuos amarilius, kur dabar maxese privezta dezutese, po 14,99?
as prasidariau ta dezute paziuret....., tai svoguno dydis......... doh.gif kaip kumstis mano, kazin ar cia normalu? g.gif
o salia padeti tai jau su ziedkociais po12,99 ir ne dezutese g.gif

Kurioj maxej radai, kad neklaidziot po visas mirksiukas.gif Tikrai imsiu rolleyes.gif
O dar vakar suzinojau, kaip galima pasigaminti hibrida- jei vienu metu zydi du skirtingu spalvu amariliai, juos abu (ziedkocius) nukerpi vienom zirklem ir tada kitam zydejimui jie susimaiso, nu tipo amariliu negalima kirpti nenuplautom zirklem, tada jie susimaiso. Bet jei nori butent tokio rezultato, tai SUPER thumbup.gif
Sakiau reiks paeksperimentuoti su savo raudonais ir baltais- is vieno raudono padaryti dryziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 11, 10:28)
Papildyta:

Kurioj maxej radai, kad neklaidziot po visas mirksiukas.gif Tikrai imsiu rolleyes.gif
O dar vakar suzinojau, kaip galima pasigaminti hibrida
Sakiau reiks paeksperimentuoti su savo raudonais ir baltais- is vieno raudono padaryti dryziu mirksiukas.gif

as maciau silainiu maxej mirksiukas.gif (sarkuvos), o dar kazkas cia minejo, kad akropolio ir yra. Jau manes uzsiprase rolleyes.gif reiks ryt is ryto uzpirkt.

nu nelabai tikiu, kad gausis dryzuotas lotuliukas.gif , greiciau tas baltas pataps raudonu lotuliukas.gif
bet pabandyk...idomu bus paziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 02 11, 10:55)
as maciau silainiu maxej mirksiukas.gif (sarkuvos), o dar kazkas cia minejo, kad akropolio ir yra. Jau manes uzsiprase  rolleyes.gif reiks ryt is ryto uzpirkt.

Reiks ir man nulekti, gal kokia egzotika nuteksiu rolleyes.gif
QUOTE(Livai @ 2009 02 11, 10:55)
nu nelabai tikiu, kad gausis dryzuotas lotuliukas.gif , greiciau tas baltas pataps raudonu lotuliukas.gif
bet pabandyk...idomu bus paziuret mirksiukas.gif

As pirma kirpsiu balta, paskui raudona, kad baltas nesusigadintu lotuliukas.gif Pirma reikia sulaukti zydincio balto doh.gif
Atsakyti