Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 02 10, 14:01)
Ziurekit koki amarili radau pirkt,labai noreciau tokio,bet kaina sakyciau kandziojasi, 6svarai bulves o dar atsiuntimas doh.gif
user posted image

Jatau , mano svajonių amarilis wub.gif bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif .....aš pirkčiau jei kas čia Lietuvėlėj pasiūlytu , mat jį galai , kad tiek kaštuoja , bet net širdis apsalo kai pamačiau blush2.gif ....žalias ir dar kiek žiedų .... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 11, 20:48)
Man iskilo klausimelis - amarilis, kad zieda leistu, kaip ir nesiruosia, bet leidzia lapus. Tie lapai kokiu 15 cm dar tik, bet jau virsta i sonus. Gal truskta kokiu medziagu jam?  g.gif

mano ir taip buvo, tai kai parodziau cia fotke, is kart profu smartass.gif akys uzmate, kad sviesos truksta rolleyes.gif , dabar jau stovi ant palanges ir lapus nepaliegusius augina biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2009 02 11, 20:40)
Aciu uz atsakyma doh.gif

Prasom prasom, kad tik macytu lotuliukas.gif

Vakar buvau Maximoj, tai nepirkau nei vieno, nes kazkokie svogunai pavarge unsure.gif
Atsakyti
Nu kad maniskis ant sviesios palanges stovi... unsure.gif beje irgi baltas pilnaviduris...
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 11, 10:28)
Pasiskaityk visa tema, tikrai jau keliolika kartu sakem, ka daryti su nuzydejusiu amariliu. Ir visai ne piktai as cia  mirksiukas.gif - kazkaip jau pabodo viska per nauja aiskinti blush2.gif

pasiulymas:
tokiu vis klausinejanciu butu daug maziau, jei pvz pirmoj zinutej butu pagrindine info. pvz amarili laistom taip ir anaip, nuzydejusi dedam ten ir va ten... (zinanciom tokia info, ja surasyti uztruktu pora minuciu, o nauda butu didele rolleyes.gif )
nes as irgi ilindau paziureti ka man daryti su tuo vienu mano nuzydejusiu, bet skaityti visa tema, tai tingiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 12, 13:47)
pasiulymas:
tokiu vis klausinejanciu butu daug maziau, jei pvz pirmoj zinutej butu pagrindine info. pvz amarili laistom taip ir anaip, nuzydejusi dedam ten ir va ten... (zinanciom tokia info, ja surasyti uztruktu pora minuciu, o nauda butu didele  rolleyes.gif )
nes as irgi ilindau paziureti ka man daryti su tuo vienu mano nuzydejusiu, bet skaityti visa tema, tai tingiu...  blush2.gif

aš tai išsisaugojau vieną žinutę va tokią iš šitos temos kažkurios merginos rašytą

" po zydejomo dar pora menesiu palepink,pavasari pasodinti galima i darzeli lauke,o po to rudeniop,trauk i vazonika ir kisk kur i koki sklepuka,laikyk tamsiai ir nelaistyk,tai ir vadinasi jo miegas.
Ramybes busenoje palaikyk kokia 2,3 menesius,po too trauk ant palanges ,palaistyk ir netrukus turesi ziedus

Bent as taip darau,kaip kurios zydina du kart per metus,bet tada buna ziedai menkesni,ir mazesni."
Atsakyti
pasiulymas:
tokiu vis klausinejanciu butu daug maziau, jei pvz pirmoj zinutej butu pagrindine info. pvz amarili laistom taip ir anaip, nuzydejusi dedam ten ir va ten... (zinanciom tokia info, ja surasyti uztruktu pora minuciu, o nauda butu didele  rolleyes.gif )
nes as irgi ilindau paziureti ka man daryti su tuo vienu mano nuzydejusiu, bet skaityti visa tema, tai tingiu...  blush2.gif

Puiki ideja thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 12, 13:59)
" po zydejomo dar pora menesiu palepink,pavasari pasodinti galima i darzeli lauke,o po to rudeniop,trauk i vazonika ir kisk kur i koki sklepuka,laikyk tamsiai ir nelaistyk,tai ir vadinasi jo miegas.
Ramybes busenoje palaikyk kokia 2,3 menesius,po too trauk ant palanges ,palaistyk ir netrukus turesi ziedus

Bent as taip darau,kaip kurios zydina du kart per metus,bet tada buna ziedai menkesni,ir mazesni."

Super aprasymas, tik as dar prideciau, kad i tamsa det tada, kai pradeda gelsti lapai ir kad, toms kurios augina tik vazonuose, migdyti reikia NEBUTINAI rudeni, o tada kai gelsta lapai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 12, 15:32)
Puiki ideja thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Super aprasymas, tik as dar prideciau, kad i tamsa det tada, kai pradeda gelsti lapai ir kad, toms kurios augina tik vazonuose, migdyti reikia NEBUTINAI rudeni, o tada kai gelsta lapai mirksiukas.gif

o tuos lapus reikia nupjauti? ar su visa žaluma padėt į sandėliuką? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 12, 09:40)
Vakar buvau Maximoj, tai nepirkau nei vieno, nes kazkokie svogunai pavarge unsure.gif

siandien ir i Akropoli uzejau, tai nubinzinauuser posted image paziuret amariliu doh.gif , tai buvo belikusios tik kokios 4 dezutes , ir visos su ruzavais amariliais

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 12, 10:24)
Nu kad maniskis ant sviesios palanges stovi...  unsure.gif beje irgi baltas pilnaviduris...

gal baltiems taip buna g.gif g.gif

pasiulymas:

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Livai: 12 vasario 2009 - 16:02
Aš šiandien mačiau gražių (dauguma su dviem žiedkočiais) amarilių Vilijampolėj (Tilžės g.), po 15lt ax.gif Tiesa, tik raudoni ir balti, ir vienas likęs "Pink".. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 02 12, 16:12)
Aš šiandien mačiau gražių (dauguma su dviem žiedkočiais) amarilių Vilijampolėj (Tilžės g.), po 15lt ax.gif Tiesa, tik raudoni ir balti, ir vienas likęs "Pink".. 4u.gif

čia gėlių parduotuvėje kokioje nors?
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 12, 17:19)
čia gėlių parduotuvėje kokioje nors?

Taip, jie ir didmena, man rodos, užsiima.. g.gif Ten prie veterinarijos akademjos..
Atsakyti