QUOTE(Beautiful Life @ 2009 01 14, 18:27)
As 2008 gimdziau VGN, bet manau tos "stavkes" mazdaug vienodos, mums pazistama sanitare sake taip: gyd. 700 - 1000lt, cezario pjuvis 1000-2000lt, akuserei 200 - 400lt, anesteziologei 100 - 200.
Nors is esmes gimdymas nemokamas
Cia kazkokia nesamone tokius pinigus moketi valdiskoi ligonineje:oh tai geriau i privacia tai nors zinosi kam moki ir uz ka!!!Manau mes kvailos (mergaites nepykit uz isireiskyma)patis pratinam tuos daktariukus prie kisiu.O kai reikia pagalbos tai kur jie???as galiu toki dalyka pasakyt.Budama 11sav nuvaziavau i antakalnio lig. su greitaja( sestadienio velus vakaras skausmai,gresiantis)mokescius moku kas menesi.Vyras taip pat.tai manes net neapziurejo pasake susimokek 100.70lt. tada apziuresim ,o skausmai net verentys.Taip ir isvaziavau net nepaziurejo ju manymu tai buvo ne butinoji pagalba,bet kaip galima sprest kai net apziuros nebuvo????Ir man tik kartojo susimokek

.Mano nestumas ryzikos grupei priklauso pastoviai guliu ligonineje gimda susitraukyneja.Manau kai ateis ta diena pinigu niekam neduosiu,nes tai ju darbas.O dekinguma galima isreikst ir be voko!Ir beja mano busimam vaikeliui nepamaisis 1000lt