Na su apsoliuciai viskuo dviem zmonem isejo 6000 lt. Na o ar susirgom sia liga ar ne manau pamatysim po kurio laiko, nes dar iki siol fiziskai neatsigaunam, nusivarem nuo koju ne tas zodis
bet uztat psichologiskai tai relaxas nerealus. Manau, kad dar ne kart vaziuosim, bet sekanti stotele silti krastai
Be to dar man melynes reik pasinaikint tikrai ne viena desimti parsiveziau
ir kiekviena su savais nuotykiais tai net gaila bus kai isnyks.
QUOTE(santita @ 2009 02 19, 15:16)
Na su apsoliuciai viskuo dviem zmonem isejo 6000 lt. Na o ar susirgom sia liga ar ne manau pamatysim po kurio laiko, nes dar iki siol fiziskai neatsigaunam, nusivarem nuo koju ne tas zodis
bet uztat psichologiskai tai relaxas nerealus. Manau, kad dar ne kart vaziuosim, bet sekanti stotele silti krastai
Be to dar man melynes reik pasinaikint tikrai ne viena desimti parsiveziau
ir kiekviena su savais nuotykiais tai net gaila bus kai isnyks.
na svarbiausia, kad turejot uzsispyrimo ir nenuleidot ranku. buna taip, kad nusileidzia nuo trasos zmogus viena karta griuvinedamas ir vsio, jokiais budais nebeprikalbinsi uzkilt antra syki
Na abu pirma kart slidinejom, tik kad mano vyras jautes kaip zuvis vandeny o as kaip karve ant ledo
, bet man tai kazkaip atrodo kad as net smagiau del to laika praleidau
QUOTE(santita @ 2009 02 19, 17:59)
Na abu pirma kart slidinejom, tik kad mano vyras jautes kaip zuvis vandeny o as kaip karve ant ledo
, bet man tai kazkaip atrodo kad as net smagiau del to laika praleidau
Tai jau pakrikstyta esat
QUOTE(emrata @ 2009 02 19, 17:35)
na svarbiausia, kad turejot uzsispyrimo ir nenuleidot ranku. buna taip, kad nusileidzia nuo trasos zmogus viena karta griuvinedamas ir vsio, jokiais budais nebeprikalbinsi uzkilt antra syki
Aha. Pažįstu žmogų kuris užkilo, pasižiūrėjo kad tipo labai statu, nusileido keltuvu, pridavė slides ir visą savaitę trynėsi šen bei ten ir daugiau nevažiuoja į kalnus... Nieko nepadarysi, būna... O pažįstu ir tokius, kurie turi panišką aukščio baimę... bet varo į kalnus kasmet. Keliasi tik su pašikniniais keltuvais ir viskas gerai!
na as tai is tu, kurie taip ir nesupratanta, patinka man slidinet ar ne. kas ryta su aimanom budavo keliuos ir batus tuos baisiuosius seguos, bet pamacius kalna ir po pirmo nusileidimo, prasideda kokius 3 X nuciuosiu ir psio, ir po to trecio galvoju na dar viena, na gal dar
kazkaip griut ant sono nebijau, bet labai bijau, kad ant manes kas neuzgriutu
kazkaip griut ant sono nebijau, bet labai bijau, kad ant manes kas neuzgriutu
na prisimenant savo pirmaji karta, tai labiau buvo toks uzsispyrimas ir galvojimas o kuo as prastesne uz kitus, bet tikrai nejauciau didelio malonumo griuvinedama kulvirsciais
tik prabegus kuriam laikui ir zinoma pamacius tikrus kalnus supratau, kad cia yra tai ko man reikia..
QUOTE(audriusv @ 2009 02 18, 11:04)
Tarp kitko taip, labai reikia įvertinti savo gebėjimus ir jeigu esi pradedantis arba tiesiog nemėgsti persitempti - taškai arba valandinis arba iki pietų/po pietų variantai tikrai verti dėmesio. Kai maniškė buvo pradedančioji tai ėmėme skipass su viena laisva diena, o kada ta laisva bus gali pasirinkti pats. Jai pakakdavo vienos dienos poilsio atsistatymui...
Tačiau jeigu slidinėji rimtai - jau nebeapsimoka taškai...
Tačiau jeigu slidinėji rimtai - jau nebeapsimoka taškai...
Slidinėjam rimtai(tik 3 dienas buvau pasiemus snowboardą, slidės pabodo
QUOTE(Raganėlė @ 2009 02 20, 12:47)
na as tai is tu, kurie taip ir nesupratanta, patinka man slidinet ar ne. kas ryta su aimanom budavo keliuos ir batus tuos baisiuosius seguos, bet pamacius kalna ir po pirmo nusileidimo, prasideda kokius 3 X nuciuosiu ir psio, ir po to trecio galvoju na dar viena, na gal darkazkaip griut ant sono nebijau, bet labai bijau, kad ant manes kas neuzgriutu
Analogiškai ir man....jau tuos batus kaip keikiau, ne tas žodis....sykį net blioviau, kad matyt esu nenormali- tai paeit kelių žingsnių negaliu, tai visa koja nutirpusi
Taip ir nesupratau, ar patiko man , ar nea
Geriau už kalnus yra tik kalnai , kuriuose dar nebuvai. (Vladimiras Visockis)
Su batais ir as labai kankinuosi. Kai kada kelis kartus einu pasikeisti... Po pernykscio slidinejimo net du nagai nukrito. Nuo uzsegimo net zaizdos lieka, bet jei maziau suspaudi, tada kulnas tabaluoja. Reiketu savo nusipirkti.
O siaip tai as kiekvienais metais jauciu didziuli stresa, kad visi sveiki sugriztumem.
O siaip tai as kiekvienais metais jauciu didziuli stresa, kad visi sveiki sugriztumem.
va va tas stresas o gal tiklsiau nerimas ir mane persekiojo juolab, jog pacia pirma diena is musu viesbucio viena moteriske kazka ten kelyje susilauze ar tai girnele ar ka, vienu zodziu su ramentais po viesbuti tik slankiojo, o pirma vakara bare pamaciau toki vyrioka, kurio koja su metaliniais strypais sutvirtinta tai tas vaizdas visas atostogas persekiojo
QUOTE(niedulis @ 2009 02 20, 21:38)
Po pernykscio slidinejimo net du nagai nukrito. Nuo uzsegimo net zaizdos lieka, bet jei maziau suspaudi, tada kulnas tabaluoja. Reiketu savo nusipirkti.
Siaubas, šakės, kaip tie nagai galėjo nukristi??