Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur IV

Na su apsoliuciai viskuo dviem zmonem isejo 6000 lt. Na o ar susirgom sia liga ar ne manau pamatysim po kurio laiko, nes dar iki siol fiziskai neatsigaunam, nusivarem nuo koju ne tas zodis mega_shok.gif bet uztat psichologiskai tai relaxas nerealus. Manau, kad dar ne kart vaziuosim, bet sekanti stotele silti krastai sunglasses2.gif Be to dar man melynes reik pasinaikint tikrai ne viena desimti parsiveziau hihihi.gif ir kiekviena su savais nuotykiais tai net gaila bus kai isnyks.
Atsakyti
QUOTE(santita @ 2009 02 19, 15:16)
Na su apsoliuciai viskuo dviem zmonem isejo 6000 lt. Na o ar susirgom sia liga ar ne manau pamatysim po kurio laiko, nes dar iki siol fiziskai neatsigaunam, nusivarem nuo koju ne tas zodis mega_shok.gif bet uztat psichologiskai tai relaxas nerealus. Manau, kad dar ne kart vaziuosim, bet sekanti stotele silti krastai  sunglasses2.gif Be to dar man melynes reik pasinaikint tikrai ne viena desimti parsiveziau  hihihi.gif ir kiekviena su savais nuotykiais tai net gaila bus kai isnyks.

na svarbiausia, kad turejot uzsispyrimo ir nenuleidot ranku. buna taip, kad nusileidzia nuo trasos zmogus viena karta griuvinedamas ir vsio, jokiais budais nebeprikalbinsi uzkilt antra syki smile.gif sakyciau dar visai normaliai isleidot lt
Atsakyti
Na abu pirma kart slidinejom, tik kad mano vyras jautes kaip zuvis vandeny o as kaip karve ant ledo blush-anim-cl.gif , bet man tai kazkaip atrodo kad as net smagiau del to laika praleidau
Atsakyti
QUOTE(santita @ 2009 02 19, 17:59)
Na abu pirma kart slidinejom, tik kad mano vyras jautes kaip zuvis vandeny o as kaip karve ant ledo  blush-anim-cl.gif , bet man tai kazkaip atrodo kad as net smagiau del to laika praleidau

Tai jau pakrikstyta esat smile.gif As po pirmos keliones (is slovakijos kalnu) parsiveziau irgi melyniu smile.gif o jau isnuomotas slides kaip sudarkiau smile.gif du medziai buvo uzskaityti ir vienas kelmas smile.gif bet uztat dabar .... ax.gif koks kaifas tongue.gif kaip cia kazkas rase - svarbiausia nenuleisti ranku bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2009 02 19, 17:35)
na svarbiausia, kad turejot uzsispyrimo ir nenuleidot ranku. buna taip, kad nusileidzia nuo trasos zmogus viena karta griuvinedamas ir vsio, jokiais budais nebeprikalbinsi uzkilt antra syki  smile.gif 

Aha. Pažįstu žmogų kuris užkilo, pasižiūrėjo kad tipo labai statu, nusileido keltuvu, pridavė slides ir visą savaitę trynėsi šen bei ten ir daugiau nevažiuoja į kalnus... Nieko nepadarysi, būna... O pažįstu ir tokius, kurie turi panišką aukščio baimę... bet varo į kalnus kasmet. Keliasi tik su pašikniniais keltuvais ir viskas gerai!
Atsakyti
na as tai is tu, kurie taip ir nesupratanta, patinka man slidinet ar ne. kas ryta su aimanom budavo keliuos ir batus tuos baisiuosius seguos, bet pamacius kalna ir po pirmo nusileidimo, prasideda kokius 3 X nuciuosiu ir psio, ir po to trecio galvoju na dar viena, na gal dar
kazkaip griut ant sono nebijau, bet labai bijau, kad ant manes kas neuzgriutu
Atsakyti
na prisimenant savo pirmaji karta, tai labiau buvo toks uzsispyrimas ir galvojimas o kuo as prastesne uz kitus, bet tikrai nejauciau didelio malonumo griuvinedama kulvirsciais lotuliukas.gif tik prabegus kuriam laikui ir zinoma pamacius tikrus kalnus supratau, kad cia yra tai ko man reikia..
Atsakyti
QUOTE(audriusv @ 2009 02 18, 11:04)
Tarp kitko taip, labai reikia įvertinti savo gebėjimus ir jeigu esi pradedantis arba tiesiog nemėgsti persitempti - taškai arba valandinis arba iki pietų/po pietų variantai tikrai verti dėmesio. Kai maniškė buvo pradedančioji tai ėmėme skipass su viena laisva diena, o kada ta laisva bus gali pasirinkti pats. Jai pakakdavo vienos dienos poilsio atsistatymui...
Tačiau jeigu slidinėji rimtai - jau nebeapsimoka taškai...

Slidinėjam rimtai(tik 3 dienas buvau pasiemus snowboardą, slidės pabodo blush2.gif ), bet būtume prasivertę ir su taškais, nes buvo 2 klaikios dienos - vieną tik iki kokios 11 galėjom normaliai slidinėt, kitą nusileidau su snowboardu vieną kartą ir daugiau nebedrįsau, nes atrado kad 5 metrai aplink tave sninga žmonėm, tiesiog išlenda iš niekur ir trenkiasi, nes matomumas tragiškas, pūsto, sniegas kauburiais.Tai taip ir nuėjo tos dienos, manau būtų tikrai geriau su taškais tada, bet juk nenumatysi, kaip ten bus.Tiesa, pirmą kartą taip nepasisekė su oru, praeitais metais Austrijoj iš viso nerealus buvo, visas dienas saulė švietė, pasnigdavo retai naktim thumbup.gif O kitur būdavo, kad tiesiog truputį pasninga ir vsio, o čia kai pavarė.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2009 02 20, 12:47)
na as tai is tu, kurie taip ir nesupratanta, patinka man slidinet ar ne. kas ryta su aimanom budavo keliuos ir batus tuos baisiuosius seguos, bet pamacius kalna ir po pirmo nusileidimo, prasideda kokius 3 X nuciuosiu ir psio, ir po to trecio galvoju na dar viena, na gal darkazkaip griut ant sono nebijau, bet labai bijau, kad ant manes kas neuzgriutu

Analogiškai ir man....jau tuos batus kaip keikiau, ne tas žodis....sykį net blioviau, kad matyt esu nenormali- tai paeit kelių žingsnių negaliu, tai visa koja nutirpusi doh.gif - reguliuoju, reguliuoju tą plotį...........dar užsegt normaliai negaliu doh.gif lotuliukas.gif
Taip ir nesupratau, ar patiko man , ar nea g.gif paskutinę dieną. Ale panašu, kad aš atsparumo šiam virusui neturiu- jau mąstau apie kitą slidinėjimą.
Geriau už kalnus yra tik kalnai , kuriuose dar nebuvai. (Vladimiras Visockis)
Atsakyti
Su batais ir as labai kankinuosi. Kai kada kelis kartus einu pasikeisti... Po pernykscio slidinejimo net du nagai nukrito. Nuo uzsegimo net zaizdos lieka, bet jei maziau suspaudi, tada kulnas tabaluoja. Reiketu savo nusipirkti.
O siaip tai as kiekvienais metais jauciu didziuli stresa, kad visi sveiki sugriztumem.
Atsakyti
va va tas stresas o gal tiklsiau nerimas ir mane persekiojo juolab, jog pacia pirma diena is musu viesbucio viena moteriske kazka ten kelyje susilauze ar tai girnele ar ka, vienu zodziu su ramentais po viesbuti tik slankiojo, o pirma vakara bare pamaciau toki vyrioka, kurio koja su metaliniais strypais sutvirtinta tai tas vaizdas visas atostogas persekiojo
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 02 20, 21:38)
Po pernykscio slidinejimo net du nagai nukrito. Nuo uzsegimo net zaizdos lieka, bet jei maziau suspaudi, tada kulnas tabaluoja. Reiketu savo nusipirkti.

Siaubas, šakės, kaip tie nagai galėjo nukristi?? bijau.gif Gal nuo batų grybelis įsimetė? Aš pastoviai bijau to grybo batuose, vis svajoju savo batus nusipirkti, bet va, niekur nerandu kai pradedu ieškoti....
Atsakyti