Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur IV

QUOTE(niedulis @ 2009 02 20, 19:38)
Su batais ir as labai kankinuosi. Kai kada kelis kartus einu pasikeisti... Po pernykscio slidinejimo net du nagai nukrito. Nuo uzsegimo net zaizdos lieka, bet jei maziau suspaudi, tada kulnas tabaluoja. Reiketu savo nusipirkti.
O siaip tai as kiekvienais metais jauciu didziuli stresa, kad visi sveiki sugriztumem.

blink.gif oho, man taip ziauriai niekad nebuvo, maximum pora vietu nuspaude ir pradzioj buvo keista, kad negali normaliai koju istiesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 02 21, 08:58)
Siaubas, šakės, kaip tie nagai galėjo nukristi?? bijau.gif Gal nuo batų grybelis įsimetė? Aš pastoviai bijau to grybo batuose, vis svajoju savo batus nusipirkti, bet va, niekur nerandu kai pradedu ieškoti....

Ne, ne grybelis. Tiesiog nuspaude iki pamelynavimo nykscius, po keliu menesiu nagai nukrito ir ataugo nauji. Mano draugei irgi taip po slidinejimo atsitiko.
Atsakyti
ir aš su batais šiemet vargau doh.gif ... nauji nepranešioti, tai tiek man padai tirpo doh.gif ... vis reikėjo ištraukt iš bato ir po minutės vėl kojos kaip naujos ax.gif ... kai pirkau su jais vaikštinėjau stengiausi kuo ilgiau išbūti - viskas buvo ok... bet kalnuose ir dar su apkrova išlindo bėdelės... segiau ant minimumo, bet vis tiek... nors paskutinėm dienom jau rečiau "išimdavau" kojas iš batų... gal tikrai jie "prasinešiot" turi g.gif
Mums tai baisiausia diena buvo penktadienis ir dar 13 d... bet stengėmės negalvoti, tai ir neatsitiko nieko ax.gif ... tikrai vargina nerimas, kad tik sveiki grįžtume cool.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 02 21, 09:29)
Ne, ne grybelis. Tiesiog nuspaude iki pamelynavimo nykscius, po keliu menesiu nagai nukrito ir ataugo nauji. Mano draugei irgi taip po slidinejimo atsitiko.

Mano vyro kojų nykščiai pamėlo , draugės irgi doh.gif . Ale slidinėdamas vyras jokių nepatogumų nejautė, viskas jam čiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(santita @ 2009 02 19, 17:59)
Na abu pirma kart slidinejom, tik kad mano vyras jautes kaip zuvis vandeny o as kaip karve ant ledo  blush-anim-cl.gif , bet man tai kazkaip atrodo kad as net smagiau del to laika praleidau

thumbup.gif

Mes irgi važiavom su šeima pirmą kartą, pabuvom "čainykais". Sūnus (12 metų)jau ir raudonas trasas išbandė, mažoji irgi stačiais kalnis klasiškai važiuoja, o va aš tai kaip te aukščiau poste rašė.... doh.gif

Buvom Austrijoj, Stubajuj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 21 vasario 2009 - 18:16
Tai vaikai kazkaip visada greiciau viska perkanda, jie matyt labiau atsipalaidave. Negelejau atsistebet kaip tokie kleckiukai, kurie ka tik vaiksciot ismoke jau su slidem duodas melynom trasom thumbup.gif
Atsakyti
Laba slidinėjimo fanai 4u.gif
Ruošiamės su šeima slidinėti į Austriją, į Serfausą. Gal kas galit pasakyti ar yra koks nors ski pasas neslidinėjančiam, nes vešimės 6 mėn. sūnelį, tai galvoju vistiek norėsis užkilti kažkur aukščiau su vežimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 23 vasario 2009 - 14:40
Sveikos, slidinetojos smile.gif
Mes savaitgali grizom is Slovakijos. Laika praleidoms nerealiai! Slidinejom praktiskai 6 dienas Jasnoje, sniego buvo daug, oras neblogas, nors virsune beveik visa laika debesy skendejo.. Bet kaip pirma karta kalnuose tai buvo super. vaziavom keturiese, savo transportu, su viskuo viskuo gavosi mano paskaiciavimais tikrai labai pigiai: dviems nesiekia 3000 Lt thumbup.gif
Kaip bebutu keista, melyniu suvenyrams beveik neparsivezem schmoll.gif thumbup.gif vyras drasus buvo, vare net juodom trasom, as ant eliu buvau uzlipusi, bet kazkaip nedrasiai, nedrasiai.. ir nesmagiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2009 02 20, 20:38)
Su batais ir as labai kankinuosi. Kai kada kelis kartus einu pasikeisti... Po pernykscio slidinejimo net du nagai nukrito. Nuo uzsegimo net zaizdos lieka, bet jei maziau suspaudi, tada kulnas tabaluoja. Reiketu savo nusipirkti.
O siaip tai as kiekvienais metais jauciu didziuli stresa, kad visi sveiki sugriztumem.

geriausia savus turėti. Dabar tokie išpardavimai - dukros koja jau sustojo augti - tai "Alpine" batus "Dviratis" nupirkom už 349 Lt - mot.pačius didžiausius 42 dydžio doh.gif O tai būdavo irgi vargas su jos kojom nuomotais batais doh.gif

QUOTE(niedulis @ 2009 02 21, 08:29)

keista, kaip gali nykščiai liestis ir net iki pamėlynavimo.. g.gif Juk atsirėmus į blauzdą - nyščiai nesiliečia... g.gif Nežinau, mūsų kompanijoje nesu girdėjusi tokių dalykų... g.gif
Atsakyti
oi su batais, tai ir musu kompanijai buvo bedu, is 7 tik man tiko, bet as turejau savus (pirkau nenaujus) ax.gif ...ir kai vyras pasiule kitiems metams pirkti naujus, tai as uzsispyriau, kad neeee....kazkaip bijau as tu nutrintu koju ir melynu pirstu...nesiosiu as savo batukus, kol nutrinsiu visai biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi su nuomotais batais mes irgi turejom nemazai bedu, ypac Slovakijoj, kur visa iranga pries kelis metus buvo svelniai tariant, smarkiai padeveta, sekanciais metais LT nusipirkom batus ir esam be galo patenkinti. Dabar bet kuri savaitgali galim leistis, kad ir ant lietuvisku ar lenkisku kalneliu ir jokiu problemu.
Mes pirkom SportLine'e irgi su nuolaidom, bet pardavejai tuos batus kazkokiais fenais silde, liepe po to vaiksciot kokias 5min, vel silde ir tik po to pardave. Tipo pritaike prie musu koju. Bet tikrai viskas thumbup.gif , o su per mazais batais - kojas spaudzia, bet dar blogiau per dideli batai, nes yra neitvirtinta ciurna ir taip kyla didziausias pavojus traumoms, taip pat ir nesuverztais, nesutvirtintais batais.
Atsakyti
QUOTE(kaspasakemiau @ 2009 02 13, 23:13)
Kazi, kaip dera  nestuke.gif  ir slidinejimas?
Kelione daugiau kaip pries pusmeti suplanuota, nesitikejau kad kaip tik tuo metu kai busim Livigno - man bus 8 sav.

Skrisim lektuvu - tikiuosi kelione nenuvargins, jauciuosi siaip gerai (bent kol kas - tfu tfu tfu);
Extremaliai slidinet ir taip neketinau, bet ar galesiu mokytis slidinet su instruktoriaus pagalba? ar verta visoms 6d.skipasa imt?
Ir apskritai - gal dar kokiu patarimu siuo klausimu?

Turiu ir as tokia patirti - kelione suplanuota jau seniai, o pilvui 8 savaites rolleyes.gif Neatsisakem keliones, ismokau slidineti (tiesa, tik melynose trasose), nepasakyciau, kad pavargdavau labiau nei kiti pradedantieji is kompanijos, bet gal del to, kad pries nestuma aktyviai sportavau ir matyt raumenukai dare savo. Beje, sunus labai gerai slidineja. Pirma karta vezemes slidineti 4 metuku, dabar jam jau 9-eri, laukia penktasis sezonas kalnuose. Juokais sakom, kaip neciuosi taip gerai, kai dar pilve budamas ismokai biggrin.gif

O as po pernykstes traumos esu nusiteikusi melynoms trasoms. Po pernykscio nesekmingo griuvimo ir iiilgo gijimo vis tiek dar jauciu pasekmes ir nezinau, kaip pavyks susitvarkyti su atsiradusiu atsargumu ir baime. Man tai bus 9-asis slidinejimo sezonas. Taip dziaugiausi nuosekliu tobulejimu ir se tau, viskas sustojo... Viskas bus aisku, kai pirma karta nugriusiu. Jei sekmingai, gal ir atsipalaiduosiu biggrin.gif

Dar karta visus ispeju - tik nesugalvokit nesidrausti blink.gif

Atsakyti