Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur IV

Austrijoj visai gali būti kad keltuvai kelia iš miestelio centro, bent jau Soldene ir Mayrhofene tai tikrai. Ir jei gyveni netoli tai ir vaziuoti niekur nereikia. Bet šiaip ir susisiekimas su skibusais yra labai patogus. Dažnai paima nuo namo ir priveža prie pat keltuvų.
Atsakyti
QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2009 11 27, 13:04)
Sveiki  4u.gif
reikia patarimo smile.gif
Bandysim uzsisakineti Austrijoj gyvenama vieta per www.interhome.at. Kas gali paaiskinti kaip "ikirst" ta ju sistema apie atstumus iki keltuvu? pvz jei raso, kad "proximity tu skilifts 300m" ar tai reiskia, kad iki keltuvu 300m ir nereiks jokio transporto, galesi pescias nukulniuot? Bet ka tada reiskia sitas "skisport facilities 2 km"? Ir sitas "cross-country ski trail 500 m"? Ir kazkaip idomiai skamba - pvz iki keltuvu 300m, iki miestelio centro 400m..? Tai kaip ten - keltuvai paciam miestely ar kaip? smile.gif Zodziu, jei kam juokingai cia klausiu, tai labai nesijuokit, nes slidinejom tik pas slovakus, tai kol kas nieko nesuprantam apie slidinejima pas austrus. Bet tikiuos suprasim  cool.gif

pirmus metus per čia užsisakinėjom, tai buvo nurodyta, kad 100 m iki ski lift ... bet nuvažiavę pamatėm, kad toks vietinis keltuviukas doh.gif ... (bet pažiūrėjus į miestelį, kuriame gyvenisi ir taip aišku, kad jame slidinėjimo kurorto nėra).realiai važiavom slidinėti kokie 8 km nuo ten kur gyvenom mirksiukas.gif įdomiai ten jie surašę g.gif
Atsakyti
Saron, Tere > dekui uz info 4u.gif
Dar tikslinuos - bet jei parasyta, kad ski bus stopas uz kokiu 2km, tai cia reikia suprast, kad nuo namu nieks taves nepaims ir neparves, taip?

Tere> o per kur dabar uzsisakinejat? ir siaip - ar nera rizikinga per ta interhome uzsisakinet? nebuna ten kazki kokiu baiku su jais..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujkiz_pujkiz: 27 lapkričio 2009 - 16:01
QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2009 11 27, 15:59)
Saron, Tere > dekui uz info  4u.gif
1.Dar tikslinuos - bet jei parasyta, kad ski bus stopas uz kokiu 2km, tai cia reikia suprast, kad nuo namu nieks taves nepaims ir neparves, taip?

2.Tere> o per kur dabar uzsisakinejat? ir siaip - ar nera rizikinga per ta interhome uzsisakinet? nebuna ten kazki kokiu baiku su jais..?

1. manau, kad taip, nepaveš, turėsi kulniuot iki stotelės smile.gif
2. ir pernai ir šiemet per čia užsakinėjom. pirmą įmoką jau nusirašė rolleyes.gif
Per interhome kai užsakinėjom neturėjom jokių problemų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zujkiz_pujkiz @ 2009 11 27, 17:04)
Sveiki  4u.gif
reikia patarimo smile.gif
Bandysim uzsisakineti Austrijoj gyvenama vieta per www.interhome.at. Kas gali paaiskinti kaip "ikirst" ta ju sistema apie atstumus iki keltuvu? pvz jei raso, kad "proximity tu skilifts 300m" ar tai reiskia, kad iki keltuvu 300m ir nereiks jokio transporto, galesi pescias nukulniuot? Bet ka tada reiskia sitas "skisport facilities 2 km"? Ir sitas "cross-country ski trail 500 m"? Ir kazkaip idomiai skamba - pvz iki keltuvu 300m, iki miestelio centro 400m..? Tai kaip ten - keltuvai paciam miestely ar kaip? smile.gif Zodziu, jei kam juokingai cia klausiu, tai labai nesijuokit, nes slidinejom tik pas slovakus, tai kol kas nieko nesuprantam apie slidinejima pas austrus. Bet tikiuos suprasim  cool.gif

Na jeigu dar aktualu, tai pasidalinsiu savo patirtimi, nes visada patys uzsakinejam:

Proximity to ski lifts- nieko nereiskia, nes kaip kazkas minejo, gali buti atstumas iki varlinyko, o ne pagrindinio keltuvo. Reikia bandyt pasiaiskinti atstuma iki pagrindinio keltuvo.
Skisport facilities- ? cia sunku pasakyti ar tai trasos, ar kokia nors sporto baze. Reikia konkreciai ziureti, bet gali buti nebutinai turistinis objektas smile.gif
Cross country ski trail- tai lygumu slidziu trasa- kalnu slidininku sitos nedomina smile.gif, yra ir LT miskeliuose tokiu dalyku.
Siaip turi rupeti 2 dalykai- atstumas iki pagrindinio keltuvo, kuris priklausomai nuo kurorto gali buti miestelyje arba salia jo- reikia ziureti slidinejimo trasu zemelapi is bandyti pagal tai atsirinkti vieta. Kitas variantas- atstumas iki Ski bus stoteles is kur jus nuves i keltuva. Jeigu daugiau negu 500m, tai kulniuoti su slidinejimo batais yra ziauru.

Na o konkreciai butu galima patarti zinant i koki kurorta norite vaziuoti.
Atsakyti
Gal kam teko slidinet ukrainoje
kaip ten keliaujan su vaikais nekyla problemu muitineje ??? smile.gif
Atsakyti
Ankstesnėj slidinejimo temoj buvo toks Rolandas66, kuris pernai atakavo ir bandė visus sugundyti su slidinėjimu Ukrainoje. Paskaitykit jo zinutes, kazkur cia http://www.supermama...?...93290&st=40
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tajanta: 02 gruodžio 2009 - 07:47
QUOTE(vaidas147 @ 2009 12 01, 20:36)
Gal kam teko slidinet  ukrainoje
kaip ten keliaujan su vaikais nekyla problemu muitineje ??? smile.gif

Siemet vaziuosite u Ukraina , Bukoveli
http://bukovel.com/
trasos:
http://bukovel.com/ru/map
Vaziuosime per Lenkija, bet vaziavome i Ukraina ir per Baltarusija, tai nebuvo jokiu problemu niekad schmoll.gif
Pries trejus metus buvome Slavske, tai dabar pagalvojus, liudna ten, trasos prastos, neislygintos, jokio sudetingumo, bet tada atrode viskas labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzius @ 2009 11 19, 14:23)
Aš ir nesakau, kad aš viską žinau  ax.gif , nors mane mokė instruktoriai Ukrainoje Jasinioj ir buvusioj Čekoslovakijoj, aš visvien nesu profesionalas kaip ir dauguma. Savamoksliai mes ir patart naujokams galim, nes jie tris dienas paslidinėję su instruktorium dar dauk ko nemoka. Nebijokit patarimų. Aš iki šiol dar mokausi slidinėti  bigsmile.gif

Murziau, paskaičiau aš tavo ankstesnius postus apie slidinėjimo pradžiamokslį ir dūšioj visiškai su tavim sutinku drinks_cheers.gif . Iš patirties žinau, kad kuo žalesnis slidinikas, tuo labiau garuoja dėl "slidinėjimo technikos". Kai pravaro kokių dešimt sezonų kalnuose ir supranta, kad nėra vilties pradėti čiuožti "kaip Kostelič ar Belmondo", atsipalaiduoja ir pradeda slidinėti savo malonumui, be stachanovietiškų užmojų pakilti visais keltuvais ir apvaryti visas trasas.
Palyginumui, aš plaukiu tik varlyte, bet dėl to visiškai nesinervuoju ir nesiruošiu pradėti lankyti baseino, kad išmokčiau teisingu Krauliu skrosti ežero bangas tongue.gif
Atsakyti
Oi, kaip neramu darosi skaitant apie slidinejimo planus smile.gif

Nezinau, kaip cia sulaukti to sausio galo kada ir as pajudesiu link savo Super Vieteles- St. Anton. Veiksmas nuo sausio 23d.- laukiu nesulaukiu.

Kiek esu kur jau pabuvojes- ten labiausiai patiko, niekada nevaziuodavau i ta pacia vieta antrakart, bet matau kad gali tekti pradeti taip daryti:)
Atsakyti
o mes pirmą kartą bandysim važiuot per kalėdas... pergyvenu dėl masės žmonių unsure.gif kitu laiku tiesiog nesigauna važiuot..
Atsakyti
QUOTE(Snowpass @ 2009 12 02, 17:29)

Kiek esu kur jau pabuvojes- ten labiausiai patiko, niekada nevaziuodavau i ta pacia vieta antrakart, bet matau kad gali tekti pradeti taip daryti:)

Labai idomu kai zmogus gali lyginti ivairius kurortus. Gal gali sudaryti savo TOP 5 ar bent 3 ? blush2.gif
Atsakyti