Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(STT @ 2009 01 07, 08:43)

jėėėė Brela, sveikinuuuuuuu wub.gif  4u.gif
Pagaliau..
o kam tą bjaurybę geri? pasidaryk gi kokios žolyčių arbatėlės, džiuvėsiuką sugraužk.... nedurniuok su tom kavom...

Beje, man kažkada kai laukiaus Lera buvo mestelėjus straipsnį, kad kava blogina vaisiaus prisitvirtinimą, taigi pilk kriauklėn tą puodą ir pirmyn į į prekybos centrą pirkt žolelių arbatos. man labai skani  ET-NO - ten čiobrelių, ramaškių, kmynų, melisų ir kt žolių mišiniai - laaabai skanu... plius skanus riešutinis Favorit džiuvėsiukas  wub.gif  Dabar graužiu ir geriu tai blush2.gif
oi, sorrrry, ir vėl moralas dėl kavos blush2.gif
bet čia tik nėštukei mūsų ax.gif

zinau, kad ta kavyte brudas ir as jos siaip negeriu... arbatytes nusibodo biski... o tikros kavos (pupeliu) tai schmoll.gif schmoll.gif nenoriu visiskai schmoll.gif
Atsakyti
nu as dabar galvoju gal Miglei vertetu burimo salona atidaryt smile.gif
reklama jau padaryta tongue.gif , klijentura irgi yra bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 08:47)
zinau, kad ta kavyte brudas ir as jos siaip negeriu... arbatytes nusibodo biski... o tikros kavos (pupeliu) tai  schmoll.gif  schmoll.gif  nenoriu visiskai  schmoll.gif

kai sunuko laukiaus tai man gyd rekomendavo gert rytais kava su brendziu del zemo spaudimo smile.gif , tai beveik puse litro per nestuma istasiau- po arbatini sauksteli i kava
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 07, 09:52)
kai sunuko laukiaus tai man gyd rekomendavo gert rytais kava su brendziu del zemo spaudimo smile.gif , tai beveik puse litro per nestuma istasiau- po arbatini sauksteli i kava

čia man Eringytė rekomendavo (tada kai važiavau kai ale sąrėmiai buvo prasidėję) - brendžiuko nusiraminimui.... kaip užsivedžiau aš jai dėstyt tai ką manau apie alkoholį nėštumo ir nenėštumo metu, iškart užsikimšo... o vyras už durų sėdėdamas sakė meldėsi, kad tik rėkt ant jos nepradėčiau už tai... doh.gif blush2.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 09:47)
zinau, kad ta kavyte brudas ir as jos siaip negeriu... arbatytes nusibodo biski... o tikros kavos (pupeliu) tai  schmoll.gif  schmoll.gif  nenoriu visiskai  schmoll.gif

ėėėėė, čia tik pradžia turi būti, kokie nusibodimai - keist arbatėles tadu biggrin.gif
Atsakyti
cia kaip kieno poziuris, jau geriau brendzio saukstas spaudimui pakelt nei kokiu vaistu sauja
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 07, 09:15)

ėėėėė, čia tik pradžia turi būti, kokie nusibodimai - keist arbatėles tadu biggrin.gif

nu gerai gerai, nusipirksiu kitokios arbatytes blush2.gif nerek jau tongue.gif
Atsakyti
vel siausiu darban, o oras uz lango doh.gif - puga
mergytes neliudekit - kam gimimo metines, kam mirties, na o kam gimtadieniai vaikiuku tai linkiu pasiaust ir paciom pabut vaikais
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 07, 10:15)
cia kaip kieno poziuris, jau geriau brendzio saukstas spaudimui pakelt nei kokiu vaistu sauja

galima spaudimą pakelti maistu, fiziniu krūviu (kas naudinga)... nebūtina alkoholio ir vaistų (esu prieš bet kokius vaistus)

QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 10:19)
nu gerai gerai, nusipirksiu kitokios arbatytes  blush2.gif  nerek jau  tongue.gif

sutariam drinks_cheers.gif daugiau kavos negerk, ypač tos chemijos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 07, 09:32)

sutariam  drinks_cheers.gif  daugiau kavos negerk, ypač tos chemijos. 4u.gif

pioneer.gif sutariam rolleyes.gif
Atsakyti
mergos, reik pagalbos
galim gal pagalvot kartu?

moterys apie vyrus skiriantis šneka panašiai (radau forume):
Jiems dažnai būna negerai... Kaip maži vaikai - tik "žaisliukai" rūpi. Nauji "Ferari" arba “Barbės” nuogom krūtim...
Visiems vyrams anas galas dega, ilgai tverti negali...
Nu kodel tie vyrai tokie bailiai???
Vyrai ateina ir išeina...

ir pan///

padėkit sugalvot, ką panašaus apie moteris kalba vyrai???
please... labai reikia blush2.gif
o aš einu skambint ir savo vyro klaust, jei jis manęs nepasiūs gražioj formoj su tokiu klausimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 07, 09:32)
galima spaudimą pakelti maistu, fiziniu krūviu (kas naudinga)...

cia musu poziuriai skiriasi smile.gif , ka daryt, jei po didelio fizinio aktyvumo- apsipirkinejimo pas mane spaudimas 40*80? ir pavalgius, gyd net klause ar ne ant ratuku atveze, o del maisto tai negi turiu vien lasinius juoda duona ir saldainius valgyt?
kekvieno organizmas individualus ir turi savo poreikius
as ir nesu uz alkoholi, bet man reikalui esant geriau purtantis brendzio sauksta "ikalt", nei paskui gaist nuo skausmu ir kviest greitaja
nesiulau kekvienai griebtis brendzio, cia jau turi zinot kad tam tikros dozes vaistas, kas virs -nuodas
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 07, 09:36)
cia musu poziuriai skiriasi smile.gif , ka daryt, jei po didelio fizinio aktyvumo- apsipirkinejimo pas mane spaudimas 40*80?

ax.gif pas mane visa nestuma tai su Evute irgi kiekviena ryta kavos geriau ir karts nuo karto brendziuko i ja isipyldavau bet tik del evos kad tik isnesiociau o ne del saves schmoll.gif mano spaudimas visada auksciausias isgerus kavos 80-60 tai isivaizduokit koks negerus?is ryto eidavau ir griudavau net mb zinojo kad padaryt pusrycius ir kavos tada ateina atsivest manes is lovos doh.gif nes yra buve kad net nukritus esu tai jau geriau del saugumo isgerti kavos arbatos man nepadedavo schmoll.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 07 sausio 2009 - 09:45
QUOTE(STT @ 2009 01 07, 11:34)
mergos, reik pagalbos
galim gal pagalvot kartu?

moterys apie vyrus skiriantis šneka panašiai (radau forume):
Jiems dažnai būna negerai... Kaip maži vaikai - tik "žaisliukai" rūpi. Nauji "Ferari" arba “Barbės” nuogom krūtim...
Visiems vyrams anas galas dega, ilgai tverti negali...
Nu kodel tie vyrai tokie bailiai???
Vyrai ateina ir išeina...

ir pan///

padėkit sugalvot, ką panašaus apie moteris kalba vyrai???
please... labai reikia blush2.gif
o aš einu skambint ir savo vyro klaust, jei jis manęs nepasiūs gražioj formoj su tokiu klausimu blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbūt pasiūs tave vyras su tokiu klausymu
Vieną posakį žinau "moteris už vairo mirtis už kampo" nu tai čia visų vyrų mėgstamas posakis o daugiau .... Ji visada neturi kuo apsirengti.
Papildyta:
QUOTE(spyglej @ 2009 01 07, 01:38)
blyn Migle pažiūrėk ar priims mane į naują darbą ir gal matai nuo kokio mėn reiks dirbt. mirksiukas.gif

Priimt tai priims bet kažkokia kliūtis yra kažkokia apgavystė ar išdavystė sakyčiau iš moters pusės bet paskutinė sėkmės korta vadinasi priims o nuo kada tikrai nepasakysiu

beje sprandas jau po truputį juda tai dabar mmmm užpuolė viskas savaitę celibatas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle31: 07 sausio 2009 - 10:09