Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių pašnekesiai

Vos parpūškėjau iš darbo doh.gif - sniego kalnai, takų ribų nerasta. Per kiemą perėjau malkų atsinešt, už poros minučių - pėdų žymių - kaip nieko nėra doh.gif . Kaip reikės mažę parsinešt? unsure.gif Į pledą suvyniosiu ir nešiu smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 12:19)
normaliai sveikatyte. Tik dabar nuejus i WC kazkokiu spalvotesniu isskyreliu pamaciau  blink.gif  nu tikrai ne kraujas, bet sunervina nezinia kaip...

Jauciu leksiu pirmadieni pas gine kaip bite...  unsure.gif arba jei dar pateplios tai ir ryt siausiu...  unsure.gif

Brela nelauk pirmadienio. Varyk rytoj. Visko gali buti, bet neturetu buti tokios spalvos g.gif Geriau anksciau negu veliau. Mes dar su savo liudnomis patirtimis. Geriau apsidrausti. Nelaukciau as ir prisistatyciau is ryto pioneer.gif

QUOTE(Ziezulele @ 2009 01 07, 13:15)
* Studijuoju Romeryne, socialini darba  doh.gif

** As irgi dabar nelabai sau skaityt leidziu, sesija. Bet siaip tai toookia maniake esu knygu, ne tas zodis  blink.gif

*** Klaudi, nu tai reik tada mums susiimti su tais maistais ir sportais ir grizimais i normalu ritma, ka cia priprotestuosim  biggrin.gif

****O del tu jogurtu tai issigandau, as juos labai megstu!!!!

* mano vyras uzpraeitas metais riomeri magistra apsigyne. Tai linksma ten smile.gif

** anksciau uzeidavau i knygyna nusipirkdavau dominancia literatura, bet taip ir dulka blush2.gif Uzrisau ta reikala. Laukia gal apie 20 knygu, kurias norejau perskaityti. Nespeju as studijuoti ir skaityti kas "prie dusios".

*** Reikia susiimti smile.gif Bet dabar prisigalvojau, kad sesija prasidejo, tai nera laiko, egzui ruosiuosi doh.gif

**** O del tu jogurtu, tai reikia skaityti sudeti, kurioje nebutu modifikuoto krakmolo. Paprastas ar sutirstintas?? krakmolas puse velnio irnesakyk.gif

As tai turedavau mada ilekiu i parduotuve ir skaitau etiketes: aha tas tinka, ten gliukomatas, ten E621 - netinka. Tai pradzioje kol iseidavau is parduotuves doh.gif Vyras sakydavo: uogautoja, tu uogautoja. Pamatei ko reikia paiimi ir eini prie kasu, o ne visas etiketes skaitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 01 07, 14:06)
Brela nelauk pirmadienio. Varyk rytoj. Visko gali buti, bet neturetu buti tokios spalvos g.gif Geriau anksciau negu veliau. Mes dar su savo liudnomis patirtimis. Geriau apsidrausti. Nelaukciau as ir prisistatyciau is ryto pioneer.gif

dar per siandien paziuresiu, kas bus ir aisku, jei dar rasiu ka nors, leksiu pas gine. 4u.gif Nes dabar viskas ok, nieko nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 14:12)
dar per siandien paziuresiu, kas bus ir aisku, jei dar rasiu ka nors, leksiu pas gine.  4u.gif  Nes dabar viskas ok, nieko nera  unsure.gif

jeigu abejoji, tai geriau lekti ir nusiraminti 4u.gif
Atsakyti
Jau uzsirasiau pirmadieniui pas gine. Ir jauciu, kad gal reiks biuletenio paprasyt... unsure.gif nors darbe pas mane kaip ir jokio streso ir galiu issidrebus kedej pusiau gulet, bet vis tiek man baisu buna ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 01 07, 14:26)
jeigu abejoji, tai geriau lekti ir nusiraminti 4u.gif

jei prades labiau tepliot tai aisku skambinsiu ginei. ax.gif jei ne, tai sulauksiu pirmadienio. nes ten tikrai joks ne kraujas ir net ne rudas tepliojimas kaip kad buna. Ten siaip tokios vos vos tamsesnes isskyros buvo... blush2.gif
Atsakyti
O tau kokio Duphastono neišrašė? Kad tvirčiau būtų?

Nors imant mano patirtį - aš 3 pirmus nėštumo mėnesius sirgau mmmmm cool.gif . Ne taip gausiai, kaip kad normaliai, bet vis tiek.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 01 07, 14:37)
O tau kokio Duphastono neišrašė? Kad tvirčiau būtų?

Nors imant mano patirtį - aš 3 pirmus nėštumo mėnesius sirgau mmmmm  cool.gif . Ne taip gausiai, kaip kad normaliai, bet vis tiek.

Tai as geriu po 2 Duph tabletes i diena+Magnis unsure.gif manau jau daugiau tikrai nieko gert nebeduotu. schmoll.gif Zinau, greiciausiai lieptu gulet ir viskas. Sakau, jei pasijausiu blogiau tikrai skambinsiu, o kol kas nekeliu nereikalingo aliarmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 15:12)
dar per siandien paziuresiu, kas bus ir aisku, jei dar rasiu ka nors, leksiu pas gine.  4u.gif  Nes dabar viskas ok, nieko nera  unsure.gif

brela nusiramink, man Kravčenka pradžioj visada klausdavo ir sakydavo, kad jei pateplioja truputuką tamsiai tai normalu, nes implantuojantis leliukui būna kraujagyslytė trūksta kur ar pan, placentai formuojantis visko būna... man echo matė irgi kraujo susitvenkusio buvo vienoj vietoj, paskui išsivaikščiojo, bet neišėjo. tau gal iškeliavo lašiukas
sunerimt kai raudonas kraujas reiktų.
Atsakyti
Sveikutes.
Bimuk, laikykis...Apkabinu console.gif Sunku ka daugiau ir pasakyt, tiesiog reikia mums tai iskentet, niekur nuo sito nepabegsim...As vakar kelis kartus buvau pas mazute kapeliuose...Nuvaziuoju, atrodo ten ramiau, griztu ir vel asaros rieda...
Biciuk, sugraudinai iki asaru....
Mergaiciukes, aciu uz palaikyma...
Atsakyti
siandie, mano nemiros butu buvies pirmas gimtadienis!!!
nuejom ant kapuko, uzdegem zvakutes, padejom geliciu, paleidom baliona su 1 gimtadieniu.... baliona pagavo gusis vejo, ir su zaibisku greiciu nuskrido i dangu, taip greit kad per akimirka jis dingo.... stovejau ziurejau kaip jis vis mazeja, kila, suvokiau kad su tokiu pat zaibisku greiciu isniko mano laime, mano sielos ramibe ir uzbludo juodos, niurios dienos, pripilditos skausmu, liudesiu ir asarom.... ligei pries metus as buvau dar labai laimynga.... o dabar....
man siandien turbut sunkiau nei buvo ta akymirka kai as praradau savo stebukliuka, kai ji myre ir paliko mus.... tada man buvo sokas ir as iki galo nesuvokiau kas, kaip, kada.... o dabar, dabar kai viska suvokiu, suprantu yra begalo sunku, verkiu.... verkiu... o nelengveja.... plista viskas mano vieduj, taip tuscia.....
SU PIRMU GIMTADIENIU, MANO MAZOJI PRINCESE TAVE!!! SIANDIEN MES SVESIM TAVO GIMTADIENI, VALGYSIM TORTA, GERSIM VAIKISKA SAMPANA, NUBRAUKSIM ASARAS, KURIOS BIRA IS MUSU AKIU, NES MUM TAVES LABAI TRUKSTA......
myliu tave dukryte, labai labai stiprei myliu.... ir as taves labai ilgios!!!
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 07, 15:00)
brela nusiramink, man Kravčenka pradžioj visada klausdavo ir sakydavo, kad jei pateplioja truputuką tamsiai tai normalu, nes implantuojantis leliukui būna kraujagyslytė trūksta kur ar pan, placentai formuojantis visko būna... man echo matė irgi kraujo susitvenkusio buvo vienoj vietoj, paskui išsivaikščiojo, bet neišėjo. tau gal iškeliavo lašiukas
sunerimt kai raudonas kraujas reiktų.

aha, as zinau sita mirksiukas.gif nes man praeita nestuma tai kokias 3-4 savaites kasdien tepliojo blink.gif bet viskas ok buvo, ten kaip tu sakai, kazkur gal truko kraujagysle, gine sake, kad siaip gimda isvalo "siuksles" ir rudi patepliojimai nebaisu. Nors jei man pradetu labiau tepliot, tai lekciau ryt pas gine, bet kad ten turbut net tepliojimu nepavadinsi to, ka maciau pries 3 valandas blush2.gif Bo pamatytumet kaip as tyrineju iklotus ir sikporiere doh.gif doh.gif mikroskopa pasiimciau turbut biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brela: 07 sausio 2009 - 15:14
QUOTE(bim @ 2009 01 07, 15:07)

.... bim, verkiu kartu su tavim..... kol pati nebuvau sulaukus pirmojo Vaivutės gimtadienio, neįsivaizdavau, kaip tai yra sunku.....

.... labai gražiai parašei apie Nemirą wub.gif ..... taip moka tik Mama.....
Atsakyti