Vos parpūškėjau iš darbo
- sniego kalnai, takų ribų nerasta. Per kiemą perėjau malkų atsinešt, už poros minučių - pėdų žymių - kaip nieko nėra
. Kaip reikės mažę parsinešt?
Į pledą suvyniosiu ir nešiu
...
QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 12:19)
normaliai sveikatyte. Tik dabar nuejus i WC kazkokiu spalvotesniu isskyreliu pamaciau
nu tikrai ne kraujas, bet sunervina nezinia kaip...
Jauciu leksiu pirmadieni pas gine kaip bite...
arba jei dar pateplios tai ir ryt siausiu... 
Jauciu leksiu pirmadieni pas gine kaip bite...
Brela nelauk pirmadienio. Varyk rytoj. Visko gali buti, bet neturetu buti tokios spalvos
QUOTE(Ziezulele @ 2009 01 07, 13:15)
* Studijuoju Romeryne, socialini darba
** As irgi dabar nelabai sau skaityt leidziu, sesija. Bet siaip tai toookia maniake esu knygu, ne tas zodis
*** Klaudi, nu tai reik tada mums susiimti su tais maistais ir sportais ir grizimais i normalu ritma, ka cia priprotestuosim
****O del tu jogurtu tai issigandau, as juos labai megstu!!!!
** As irgi dabar nelabai sau skaityt leidziu, sesija. Bet siaip tai toookia maniake esu knygu, ne tas zodis
*** Klaudi, nu tai reik tada mums susiimti su tais maistais ir sportais ir grizimais i normalu ritma, ka cia priprotestuosim
****O del tu jogurtu tai issigandau, as juos labai megstu!!!!
* mano vyras uzpraeitas metais riomeri magistra apsigyne. Tai linksma ten
** anksciau uzeidavau i knygyna nusipirkdavau dominancia literatura, bet taip ir dulka
*** Reikia susiimti
**** O del tu jogurtu, tai reikia skaityti sudeti, kurioje nebutu modifikuoto krakmolo. Paprastas ar sutirstintas?? krakmolas puse velnio
As tai turedavau mada ilekiu i parduotuve ir skaitau etiketes: aha tas tinka, ten gliukomatas, ten E621 - netinka. Tai pradzioje kol iseidavau is parduotuves
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 01 07, 14:06)
Brela nelauk pirmadienio. Varyk rytoj. Visko gali buti, bet neturetu buti tokios spalvos
Geriau anksciau negu veliau. Mes dar su savo liudnomis patirtimis. Geriau apsidrausti. Nelaukciau as ir prisistatyciau is ryto
dar per siandien paziuresiu, kas bus ir aisku, jei dar rasiu ka nors, leksiu pas gine.
QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 14:12)
dar per siandien paziuresiu, kas bus ir aisku, jei dar rasiu ka nors, leksiu pas gine.
Nes dabar viskas ok, nieko nera 
jeigu abejoji, tai geriau lekti ir nusiraminti
Jau uzsirasiau pirmadieniui pas gine. Ir jauciu, kad gal reiks biuletenio paprasyt...
nors darbe pas mane kaip ir jokio streso ir galiu issidrebus kedej pusiau gulet, bet vis tiek man baisu buna 
Papildyta:
jei prades labiau tepliot tai aisku skambinsiu ginei.
jei ne, tai sulauksiu pirmadienio. nes ten tikrai joks ne kraujas ir net ne rudas tepliojimas kaip kad buna. Ten siaip tokios vos vos tamsesnes isskyros buvo...
Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2009 01 07, 14:26)
jei prades labiau tepliot tai aisku skambinsiu ginei.
O tau kokio Duphastono neišrašė? Kad tvirčiau būtų?
Nors imant mano patirtį - aš 3 pirmus nėštumo mėnesius sirgau mmmmm
. Ne taip gausiai, kaip kad normaliai, bet vis tiek.
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 01 07, 14:37)
O tau kokio Duphastono neišrašė? Kad tvirčiau būtų?
. Ne taip gausiai, kaip kad normaliai, bet vis tiek.
Tai as geriu po 2 Duph tabletes i diena+Magnis
QUOTE(Brela @ 2009 01 07, 15:12)
Nes dabar viskas ok, nieko nera 
brela nusiramink, man Kravčenka pradžioj visada klausdavo ir sakydavo, kad jei pateplioja truputuką tamsiai tai normalu, nes implantuojantis leliukui būna kraujagyslytė trūksta kur ar pan, placentai formuojantis visko būna... man echo matė irgi kraujo susitvenkusio buvo vienoj vietoj, paskui išsivaikščiojo, bet neišėjo. tau gal iškeliavo lašiukas
sunerimt kai raudonas kraujas reiktų.
Sveikutes.
Bimuk, laikykis...Apkabinu
Sunku ka daugiau ir pasakyt, tiesiog reikia mums tai iskentet, niekur nuo sito nepabegsim...As vakar kelis kartus buvau pas mazute kapeliuose...Nuvaziuoju, atrodo ten ramiau, griztu ir vel asaros rieda...
Biciuk, sugraudinai iki asaru....
Mergaiciukes, aciu uz palaikyma...
Bimuk, laikykis...Apkabinu
Biciuk, sugraudinai iki asaru....
Mergaiciukes, aciu uz palaikyma...
siandie, mano nemiros butu buvies pirmas gimtadienis!!!
nuejom ant kapuko, uzdegem zvakutes, padejom geliciu, paleidom baliona su 1 gimtadieniu.... baliona pagavo gusis vejo, ir su zaibisku greiciu nuskrido i dangu, taip greit kad per akimirka jis dingo.... stovejau ziurejau kaip jis vis mazeja, kila, suvokiau kad su tokiu pat zaibisku greiciu isniko mano laime, mano sielos ramibe ir uzbludo juodos, niurios dienos, pripilditos skausmu, liudesiu ir asarom.... ligei pries metus as buvau dar labai laimynga.... o dabar....
man siandien turbut sunkiau nei buvo ta akymirka kai as praradau savo stebukliuka, kai ji myre ir paliko mus.... tada man buvo sokas ir as iki galo nesuvokiau kas, kaip, kada.... o dabar, dabar kai viska suvokiu, suprantu yra begalo sunku, verkiu.... verkiu... o nelengveja.... plista viskas mano vieduj, taip tuscia.....
SU PIRMU GIMTADIENIU, MANO MAZOJI PRINCESE TAVE!!! SIANDIEN MES SVESIM TAVO GIMTADIENI, VALGYSIM TORTA, GERSIM VAIKISKA SAMPANA, NUBRAUKSIM ASARAS, KURIOS BIRA IS MUSU AKIU, NES MUM TAVES LABAI TRUKSTA......
myliu tave dukryte, labai labai stiprei myliu.... ir as taves labai ilgios!!!
nuejom ant kapuko, uzdegem zvakutes, padejom geliciu, paleidom baliona su 1 gimtadieniu.... baliona pagavo gusis vejo, ir su zaibisku greiciu nuskrido i dangu, taip greit kad per akimirka jis dingo.... stovejau ziurejau kaip jis vis mazeja, kila, suvokiau kad su tokiu pat zaibisku greiciu isniko mano laime, mano sielos ramibe ir uzbludo juodos, niurios dienos, pripilditos skausmu, liudesiu ir asarom.... ligei pries metus as buvau dar labai laimynga.... o dabar....
man siandien turbut sunkiau nei buvo ta akymirka kai as praradau savo stebukliuka, kai ji myre ir paliko mus.... tada man buvo sokas ir as iki galo nesuvokiau kas, kaip, kada.... o dabar, dabar kai viska suvokiu, suprantu yra begalo sunku, verkiu.... verkiu... o nelengveja.... plista viskas mano vieduj, taip tuscia.....
SU PIRMU GIMTADIENIU, MANO MAZOJI PRINCESE TAVE!!! SIANDIEN MES SVESIM TAVO GIMTADIENI, VALGYSIM TORTA, GERSIM VAIKISKA SAMPANA, NUBRAUKSIM ASARAS, KURIOS BIRA IS MUSU AKIU, NES MUM TAVES LABAI TRUKSTA......
myliu tave dukryte, labai labai stiprei myliu.... ir as taves labai ilgios!!!
QUOTE(STT @ 2009 01 07, 15:00)
brela nusiramink, man Kravčenka pradžioj visada klausdavo ir sakydavo, kad jei pateplioja truputuką tamsiai tai normalu, nes implantuojantis leliukui būna kraujagyslytė trūksta kur ar pan, placentai formuojantis visko būna... man echo matė irgi kraujo susitvenkusio buvo vienoj vietoj, paskui išsivaikščiojo, bet neišėjo. tau gal iškeliavo lašiukas
aha, as zinau sita
QUOTE(bim @ 2009 01 07, 15:07)
.... bim, verkiu kartu su tavim..... kol pati nebuvau sulaukus pirmojo Vaivutės gimtadienio, neįsivaizdavau, kaip tai yra sunku.....
.... labai gražiai parašei apie Nemirą