Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių pašnekesiai

Bim - tikrai labai jautriai parasei... 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Bim, mes su tavim...
o kad galėčiau paimt bent dalelę tavo skausmo, kad tau lengviau būtų, nors kažkiek... laikykis, turi eit pirmyn su kiekviena diena..
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2009 01 07, 15:07)
siandie, mano nemiros butu buvies pirmas gimtadienis!!!
nuejom ant kapuko, uzdegem zvakutes, padejom geliciu, paleidom baliona su 1 gimtadieniu.... baliona pagavo gusis vejo, ir su zaibisku greiciu nuskrido i dangu, taip greit kad per akimirka jis dingo.... stovejau ziurejau kaip jis vis mazeja, kila, suvokiau kad su tokiu pat zaibisku greiciu isniko mano laime, mano sielos ramibe ir uzbludo juodos, niurios dienos, pripilditos skausmu, liudesiu ir asarom.... ligei pries metus as buvau dar labai laimynga.... o dabar....
man siandien turbut sunkiau nei buvo ta akymirka kai as praradau savo stebukliuka, kai ji myre ir paliko mus.... tada man buvo sokas ir as iki galo nesuvokiau kas, kaip, kada.... o dabar, dabar kai viska suvokiu, suprantu yra begalo sunku, verkiu.... verkiu... o nelengveja.... plista viskas mano vieduj, taip tuscia.....
SU PIRMU GIMTADIENIU, MANO MAZOJI PRINCESE TAVE!!! SIANDIEN MES SVESIM TAVO GIMTADIENI, VALGYSIM TORTA, GERSIM VAIKISKA SAMPANA, NUBRAUKSIM ASARAS, KURIOS BIRA IS MUSU AKIU, NES MUM TAVES LABAI TRUKSTA......
myliu tave dukryte, labai labai stiprei myliu.... ir as taves labai ilgios!!!

console.gif laikykis...
Atsakyti
[quote=Brela,2009 01 07, 14:19]normaliai sveikatyte. Tik dabar nuejus i WC kazkokiu spalvotesniu isskyreliu pamaciau  blink.gif  nu tikrai ne kraujas, bet sunervina nezinia kaip...
Žinai jei yra galimybė tai geriau pagulinėk daugiau

Jauciu leksiu pirmadieni pas gine kaip bite...  unsure.gif arba jei dar pateplios tai ir ryt siausiu...  unsure.gif
[/quote
]pagulinėk daugiau patausok save ir jei kažkas neaišku šauk ryt pas ginę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle31: 07 sausio 2009 - 16:44
[quote=migle31,2009 01 07, 16:39]
[quote=Brela,2009 01 07, 14:19]normaliai sveikatyte. Tik dabar nuejus i WC kazkokiu spalvotesniu isskyreliu pamaciau  blink.gif  nu tikrai ne kraujas, bet sunervina nezinia kaip...
Žinai jei yra galimybė tai geriau pagulinėk daugiau

Jauciu leksiu pirmadieni pas gine kaip bite...  unsure.gif arba jei dar pateplios tai ir ryt siausiu...  unsure.gif
[/quote
]pagulinėk daugiau patausok save ir jei kažkas neaišku šauk ryt pas ginę
[/quote]

tai as darbo metu supuosi ant kedes, stengiuosi tik sysiu ir pietu eit blush2.gif o po darbo irgi lovoj sedziu ax.gif
Atsakyti
Bim stipriai tave apkabinu, kaip gaila kad taip yra, kad toks likimas.....
Laikykis mažute, tikrai labai sunku ir graudu. Skaitau tavo žodžius tai tarytum būt tavo laiškas Nemirai. Ji stebi iš dangaus tave ir džiaugiasi kad turi tokią mamą. O tas balionėlis tai tikrai tikiu kad jis nuskriejo tiesiai į jos rankytes ir ten ji su juo labai džiaugiasi kad jos nepamirštat.Dar kart sakau stiprybės.
Atsakyti
štilis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 07, 18:21)

kaip suprast? Šiandien žiūrėkit žinias baisi avarija Panevėžio aplinkelį buvo 4 žuvo
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 07, 19:26)
kaip suprast? Šiandien žiūrėkit žinias baisi avarija Panevėžio aplinkelį buvo 4 žuvo

http://www.lrytas.lt/
aš visą dieną skaitau čia tai viską sužinau be žinių blush2.gif
bet ir baisu.... orai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo STT: 07 sausio 2009 - 18:28
QUOTE(Ziezulele @ 2009 01 05, 22:55)
Klausykit, as truputi pasmalsausiu. Is jusu visu pokalbiu susidaro vaizdas, kad jus cia n metu bendraujat  Tai man labai idomu, kiek laiko vyksta sita jusu internetine (ir ne tik) draugyste 

Aš čia jau du su puse metų... Daug laiko praėjo, bet vis dar norisi čia užsukti: šilta, gera. Skyrelį sukūrė Jennifer po savo dukrelės mirties - aš prisijungiau vėliau.
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2009 01 07, 15:07)
siandie, mano nemiros butu buvies pirmas gimtadienis!!!
nuejom ant kapuko, uzdegem zvakutes, padejom geliciu, paleidom baliona su 1 gimtadieniu.... baliona pagavo gusis vejo, ir su zaibisku greiciu nuskrido i dangu, taip greit kad per akimirka jis dingo.... stovejau ziurejau kaip jis vis mazeja, kila, suvokiau kad su tokiu pat zaibisku greiciu isniko mano laime, mano sielos ramibe ir uzbludo juodos, niurios dienos, pripilditos skausmu, liudesiu ir asarom.... ligei pries metus as buvau dar labai laimynga.... o dabar....
man siandien turbut sunkiau nei buvo ta akymirka kai as praradau savo stebukliuka, kai ji myre ir paliko mus.... tada man buvo sokas ir as iki galo nesuvokiau kas, kaip, kada.... o dabar, dabar kai viska suvokiu, suprantu yra begalo sunku, verkiu.... verkiu... o nelengveja.... plista viskas mano vieduj, taip tuscia.....
SU PIRMU GIMTADIENIU, MANO MAZOJI PRINCESE TAVE!!! SIANDIEN MES SVESIM TAVO GIMTADIENI, VALGYSIM TORTA, GERSIM VAIKISKA SAMPANA, NUBRAUKSIM ASARAS, KURIOS BIRA IS MUSU AKIU, NES MUM TAVES LABAI TRUKSTA......
myliu tave dukryte, labai labai stiprei myliu.... ir as taves labai ilgios!!!

Bim, console.gif

Sandrynja, console.gif
Atsakyti
Nu blyn žiūriu apie Jonaitienę, nu negaliu ar jie ten visi kvaili arba aš durna. doh.gif Kokia kvaila ta užtarėja ir dar kažkokio universiteto dėstytoja, nu šakės. doh.gif Užknisa mane visus išaudyčiau tokius durnius. gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_rifle.gif
Atsakyti