ir einu analizuot kibinu recepto mano mama labai skanius kepa, bet nezinau, kaip juos daro bet dabar pagalvojau ir taaaip uzsimaniau. Tai divejos receptuka paskaitinesiu, gal isbandysiu...
o aš ryt rauksiu ligų ieškot. Laukiu
sakiau pasidarysiu kraujo tyrimą, onkocitologinį ir dar kas ten priklauso po gimdymo. Ir papasakosiu, kaip pasikeičiau gydytoją Tegu žino. Papildyta: KLAUDIIII? DINGAI? MIGLEEEEE - APSIREIKŠK
miglė tai įtariu buria sm nariams per až ir iki mūsų nespėja
sakiau pasidarysiu kraujo tyrimą, onkocitologinį ir dar kas ten priklauso po gimdymo. Ir papasakosiu, kaip pasikeičiau gydytoją Tegu žino. Papildyta: KLAUDIIII? DINGAI? MIGLEEEEE - APSIREIKŠK
Labas iš ryto o gal jau diena Kam kavos vaišinu Oi Brela pamatysi tą savo auksiuko širduką kaip faina , šilti jausmai užplūsta Lauksim žinių vakare. Nu jo turbūt Migle tai jau neatsigina savo klijentūros
Malonu kad pasigedot .....tikrai klausymukų į až prisiunčia nemažai beje šiandien viena mamytė atsiuntė dovanų čekį "sarmos" kaip padėką nu kažkaip malonu matyt padėjau..... bet labiausiai didžiuojuosi tuo kad išvaražyjau brelai MB jau ausis išūžiau besigirdama.
Papildyta:
QUOTE(STT @ 2009 01 12, 11:41)
tuoj draugausi - viskas prieš akis
kaip laukiam - širdukas jau bus pamatysi
Malonu kad pasigedot .....tikrai klausymukų į až prisiunčia nemažai beje šiandien viena mamytė atsiuntė dovanų čekį "sarmos" kaip padėką nu kažkaip malonu matyt padėjau..... bet labiausiai didžiuojuosi tuo kad išvaražyjau brelai MB jau ausis išūžiau besigirdama.
pAMATYSI IR ŠIRDUKĄ IR KAI ATEIS LAIKAS VEIDUKĄ IR UŽPAKALIUKĄ IR PO DEVYNIŲ ( JAU NEPILNAI) MĖN. MUMS NUOTRAUKAS SAVO TURTO RODYSI
nu zinok as irgi tavim dziaugiuosi, kad prisidejai prie sio reikalo ir ypac su pasakymu, kad tikrai viskas bus gerai kai sunerimstu, visada prisimenu tave ir nusiraminu
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion
Mano nuotaika s................... Toji neraliuota krizė atėjo ir į mūsų namus MB bedarbis ...... Labiausiai dar bijau, kad nepersiristų viskas į šeimos santykių krizę, nes MB nebelabai sušnekamas patapo nervinas........
Nu žinokit dabar jau dviem etatais dirbu.......Prasidėjo nuotakų, pamergių, svočių vizitai.... Kol apšokinėji visas kol išsimatuoja ........Dzin žmonėm ta krizė kai meilė yra........ ženijasi nors tu ką Aš šiandien antį kepsiu su apelsinais. Vakar su MB paišdykavom tarp suknelių pasislėpę (kitur niekaip neradom kaip vaikai namie buvo) tai šiandien palepinsiu skaniais pietum
Nu žinokit dabar jau dviem etatais dirbu.......Prasidėjo nuotakų, pamergių, svočių vizitai.... Kol apšokinėji visas kol išsimatuoja ........Dzin žmonėm ta krizė kai meilė yra........ ženijasi nors tu ką