Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamyčių pašnekesiai

QUOTE(spyglej @ 2009 01 12, 14:53)
tai kažkuom panašus su maniškiu. Aš irgi dirbu autobusų parke kasininke, tai pas mus vairuotojai atsiskaito pinigėlius parduodu bilietus iur t.t.
Jo kartais tai būna faina kai lauktuvių parveža tongue.gif  bigsmile.gif
Tu myli, o aš jau noriu sparnus iš ten nešt jau nusibodo ankstus kėlimas. doh.gif  Tai net nežinau gal ieškosiuos kur kitur. Miglė nukėlė kad rasiu ir priims. Žiūrėsim kaip bus. mirksiukas.gif

as irgi jau pradedu svajot apie kita darba, ot nelaiku cia uzsisvajojau doh.gif Bet jau toooks jis man nebemielas, kasdien nosi nuleidus einu, atsedziu savo valandas ir dingstu verysad.gif

Beje, labukas visoms smile.gif Prisikirtau cepu su varske blush2.gif dabar eisiu zubrint, treciadieni paskutinis egzaminas g.gif, o tada jau atsipusiu siek tiek. O jau nuotaikos kokios lievos sian, truksta zodziu. Atrodo, anksciau laukiau svenciu (ne del to, kad ju noreciau labai, bet tiesiog todel, kad jos neisvengiamos), gimtadienio, o dabar visi maratonai baiges, ner ko laukt tai ir liudna nesvietiskai, tustuma vel uzgule.. Einu is maximos ir svarstau, ko gi man dbr laukt. Aisku, fainiausia butu laukt nestuke.gif, bet pradzioj turbut lauksiu pavasario biggrin.gif nu ir supezejau cia doh.gif atlaiskit rolleyes.gif
Atsakyti
na, mano darbas tai nuo 8 iki 17,00. Bet aisku, dar iki kokiu 19 - 20,00 val nemazai telefonu bazarinu ax.gif o buna, kad ir nakti paskambina, jei kokia avarija ar vagyste doh.gif nu bet cia jau reti atvejai tongue.gif
visos lietuviskos sventes (velyku pirmadienis, vasario 16, kovo 11 ir panasiai) praleidziamos darbe, nes Europa dirba, masinos vaziuoja. Bet tas dienas uzskaitom kaip rezervines iseigines ir kai reikia, jas panaudojam, ar laisvadieniai pas daktarus, ar prie atostogu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brela: 12 sausio 2009 - 14:40
QUOTE(migle31 @ 2009 01 12, 11:37)

KAS NUTIIIIIIIIIIIIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO?

nieko - biggrin.gif pasigedom gi
QUOTE(@Rasa@ @ 2009 01 12, 11:44)
Mano nuotaika s...................  verysad.gif Toji neraliuota krizė atėjo ir į mūsų namus doh.gif  MB bedarbis doh.gif ......
Labiausiai dar bijau, kad nepersiristų viskas į šeimos santykių krizę, nes MB nebelabai sušnekamas patapo unsure.gif  nervinas........

užuojauta././.
QUOTE(migle31 @ 2009 01 12, 11:46)

Aš šiandien antį kepsiu su apelsinais.  Vakar su MB paišdykavom tarp suknelių pasislėpę (kitur niekaip neradom kaip vaikai namie buvo) tai šiandien palepinsiu skaniais pietum blush2.gif

uoj lotuliukas.gif doh.gif

migle, man pažiūrėk, ar varyt ketvirtadienį egzą politologijos laikyt... neturiu daug galimybių mokytis. Jei važiuosiu, ar išlaikysiu. Nes planuoju mokytis, bet.......
nes jei neišlaikysiu, tai tada nevažiuosiu.... verysad.gif

ir dėl šeštadienio pažiūrėk ar išlaikysiu ką nors ar ne. Jei taip tai kokį egzą rinktis laikyt - anglų ar socialinio darbo teoriją ir praktiką. Kurį išlaikyčiau.... tiksliau praslysčiau...

blyn, kaip sunku kai skolų turi.... bet gi kitaip negalėjau - su sąrėmiais ir su kelių dienų naujagimiu negalėjau laikytis.... verysad.gif

ačiū tau labai... wub.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Rasa, laikykites, tikiuosi krize greit paliks Jusu namus. Cia Jums 4u.gif .
Bimuk, kaip laikais, ar apsiraminai trupuciuka?
Brela, kaip faina, siandien tau susitikimas su stebukleliu wub.gif , sekmes...
STT, kaip tavo saulute, ar duoda nakti pamiegot?
Biciuk, isivaizduoju kaip tau sunku girdet taip kalbant savo pinciuka...Vargsiukai tie musu vaikeliai, taip anksti teko susidurt su mirtimi...Kaip tavo sveikateles reikaliukai? Ar gydytoja pagaliau paskambino?
Zvelsa kazkur dingus?
IR Ajuka, Zydra dingusios.............
Na, o mes ka tik is KAuno. Vaziavom skiepyti mazute. O as pati savaitgali susilauz wub.gif iau kojos pirsta, tai dabar esu SLUBE tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 12, 13:53)
Tai net nežinau gal ieškosiuos kur kitur. Miglė nukėlė kad rasiu ir priims. Žiūrėsim kaip bus. mirksiukas.gif

Į Dvarą nenori? biggrin.gif Etatas aisvas. ( nors aš ten neičiau).
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 01 12, 16:36)
Sveikutes.
Biciuk, isivaizduoju kaip tau sunku girdet taip kalbant savo pinciuka...Vargsiukai tie musu vaikeliai, taip anksti teko susidurt su mirtimi...Kaip tavo sveikateles reikaliukai? Ar gydytoja pagaliau paskambino?
Zvelsa kazkur dingus?
Na, o mes ka tik is KAuno. Vaziavom skiepyti mazute. O as pati savaitgali susilauz wub.gif iau kojos pirsta, tai dabar esu SLUBE tongue.gif

jo - daug mergų dingusios
kaip tu laikais...
jetau - traumos prasidėjo.... vaje...

Žemyna gerai - kelias du kart per naktį, tik blogiausia yra tas, kad mane iš vyturiuko ji pelėdžiuku daro, tai jau man peilis laukt kol madam susikrapštys miegot iki pusės dvylikos... o paskui valgo ir parpia iki aštuonių... o aš nuo šešių ant kojų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2009 01 12, 18:14)
jo - daug mergų dingusios
kaip tu laikais...
jetau - traumos prasidėjo.... vaje...

Žemyna gerai - kelias du kart per naktį, tik blogiausia yra tas, kad mane iš vyturiuko ji pelėdžiuku daro, tai jau man peilis laukt kol madam susikrapštys miegot iki pusės dvylikos... o paskui valgo ir parpia iki aštuonių... o aš nuo šešių ant kojų doh.gif

Na, tai kaip suprantu, veikt turi ka. Kaip pas mus sako "nosies krapsyt "ner kada. O dar mokslai......Tie musu pipiriukai daro su mumis ka tik nori bigsmile.gif Ir tegu daro, svarbu, kad turim apie ka sokt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 12 sausio 2009 - 16:29
QUOTE(sandrynja @ 2009 01 12, 17:36)
Sveikutes.
Zvelsa kazkur dingus?

sveikute!
kaip tu cia taip sugebejei su to pirstu? g.gif saugok save!
kaip tu laikais? kaip tavo vaikucei?
as tai nieko, kaskoks ne kiek apsiraminimas, kiek atbukimas, net nepakomentosiu nei ka jauciu nei kaip jaucios.... pati nezinau!
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2009 01 12, 18:51)
sveikute!
kaip tu cia taip sugebejei su to pirstu? g.gif  saugok save!
kaip tu laikais? kaip tavo vaikucei?
as tai nieko, kaskoks ne kiek apsiraminimas, kiek atbukimas, net nepakomentosiu nei ka jauciu nei kaip jaucios.... pati nezinau!

Ai, net nezinau. Ziopla boba esu ir tiek irnesakyk.gif . Ejau ir lygioj vietoj pargriuvau. O siaip, ir as nemoku nusakyt savo busenos. Kazkokia keista, nei siokia nei tokia jauciuos. Tiesiog diena geriau,diena blogiau taip ir plaukiu pasroviui. VAikuciai mano saunuoliai, ju deka dar nepaluzau.
Tiesa, bim, dziaugiuosi, kad tavo vyras emesi tavrkyt reikaliukus su tevais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 01 12, 19:15)
Ai, net nezinau. Ziopla boba esu ir tiek irnesakyk.gif . Ejau ir lygioj vietoj pargriuvau. O siaip, ir as nemoku nusakyt savo busenos. Kazkokia keista, nei siokia nei tokia jauciuos. Tiesiog diena geriau,diena blogiau taip ir plaukiu pasroviui. VAikuciai mano saunuoliai, ju deka dar nepaluzau.
Tiesa, bim, dziaugiuosi, kad tavo vyras emesi tavrkyt reikaliukus su tevais thumbup.gif

ziuriu panasei mes jauciames! saunu kad vaikucei tave palaiko, maniskie irgi man neleidzia ranku nuleist!
o kad vyras pagaliau apsieme tai ir as dziaugios nes nezinau kaip cia toliau butu buve!
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 01 12, 16:06)
Į Dvarą nenori?  biggrin.gif  Etatas aisvas. ( nors aš ten neičiau).

Jau geriau bedarbe būt negu su mūs seniūnu dirbt lotuliukas.gif Galėtų man ir kelis tūkstančius mokėt bet neičiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 01 12, 19:14)
Jau geriau bedarbe būt negu su mūs seniūnu dirbt lotuliukas.gif Galėtų man ir kelis tūkstančius mokėt bet neičiau schmoll.gif

blink.gif o kas negerai...........

bim, kaip vyras užsiėmė su tėvais? ką daro/darys?
Atsakyti